Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśś wrote:Dziewczyny ratunku !! gin przepisal mi takie czopki dopochwowe primafucin i normalnie z tego ciepla mi sie roztopily
moge je do lodowki wlozyc? nic im sie nie stanie? kurcze nawet tego nie bylo widac ale chcialam sobie go "wlozyc" i normalnie mi sie rozwalil
-
Dzień dobry!!!!
Domi! Kamień z serca! Uffff. To teraz grzecznie leżeć jak zaleciła Pani doktor!
Ja wczoraj po seansie w kinie (film AMY petarda! Polecam obejrzeć. Strasznie mnie przybił..., bardzo smutne jest to co się działo z tą fantastyczną artystką, szkoda, że najbliżsi jej ludzie to olewali) z mężem walnęliśmy się na leżaki i oglądaliśmy gwiazdy
widziałam 3 spadające. Kiepsko było widać, bo niebo lekko zachmurzone było.
Oczywiście od 6 nie śpię. W nocy fatalnie spałam. Mocno się stresuję przed wizytą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 06:54
domiii lubi tę wiadomość
-
Ja tej nocy mialam dyzur przy sunusiu. Spalam u niego na podlodze. Przyplatalo sie mu jakies cholerstwo, wymiotowal, balam sie, ze nie zdaze w nocy dobiec z sypualni jak cos zacznie sie dziac. Na szczescie bylivw miare ok, nawet sie wyspalam, lepiej niz przez pare ostatnich nocy:-P
Wlasnie zerknelam na pogode i w poniedzialek ma byc juz ciut mniej stopni. OBY! -
Pytanko do dziewczyn, ktore przed ciaza mialy kilka dodatkowych kilogramow. Jak wygladaja wasze cizowe brzuszki? Tez mialam 2-3 kilo nadwagi przed zajsciem w ciaze i mam wrazenie, ze wywalilo mi moje sadelko, ale tam nizej gdzie siedzi dzidzia to tak sobie. Jak jest u was?
-
baassiia wrote:Ja zauważyłam przed chwilą, że mój śluz jest bardzo bladziutko brązowawy. Bardziej mleczny, lekko zabarwiony no ale
Ja zazwyczaj noszę czarną bieliznę (jest bardziej praktyczna) i bez wkładek, więc nie wiem czy coś tam wcześniej było. Przy podcieraniu nigdy nic na papierze nie widziałam odbarwionego. Ogólnie wydzieliny mam mało, na dzień 1-2 małe kropelki, eh
Teraz wypadałaby data mojego okresu, nie wiem, czy ma to związek.
Wizytę mam 24 więc nie jakoś długo czekania. Założyłam wkładkę i będę obserwować jutro.
Tak teraz myślę, że to może lekko podrażniony naskórek po stosunku, chyba nie będę sie nakręcać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:19
-
Dzień dobry, wszystkim!
Witam nowe koleżanki - fajnie, że dołączyłyście. Tu razem jest nam naprawdę raźniej
Magda lena wrote:Oczywiście od 6 nie śpię. W nocy fatalnie spałam. Mocno się stresuję przed wizytą.
Magda lena,
Wiem, co czujesz. Ja dziś też mam wizytę. To moja pierwsza serduszkowa, więc strasznie się boję.
O której masz? -
Dziewczyny trzymam kciuki za pomyślność wizyt! Czekamy na relację
Ja dzisiaj startuję do Was z nowym pytaniem i proszę o pomoc. Przed zajściem w ciążę miałam takie momenty, że miało mi głowę rozwalić - brałam ibuprom a nawet dwa i przechodziło. Jak opisałam koleżance swoje obawy, to mi powiedziała że mam iść do lekarza bo być może będę miała migrenę, ale oczywiście z braku czasu nie poszłam.
Teraz od 3 dni boli mnie głowa, non stop. Nie jest to taki ból nie do wytrzymania, ale dzisiaj w nocy prawie w ogóle nie spałam, bo nie potrafiłam znaleźć sobie miejsca. Próbowałam już masować głowę w okolicy skroni, ale nie pomogło. Wiem, że nie mogę wziąć żadnej tabsy i dlatego tak chodzę (podobno) jak śmierć i się męczęZnacie jakieś magiczne sposoby na ból głowy w ciąży?
-
Zimne okłady? Ja mam takie woreczki z jakimś niebieskim płynem w lodówce. Owijam je w ręcznik i kładę na głowę
chwile się zdrzemne i przechodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:52
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny