Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to to jest najważniejsze. My nie mamy auta - czasem taxi lub brat po mnie przyjeżdza ale również zainwestowaliśmy w fotelik.
Tak ostatnio dumałam z mamą że jeszcze za moich czasów nawert przepisów nie było odnośnie bezpieczeństwa dla dzieci. czasy gdzie jeszcze pasy nie były wymagane.
Mając 12 lat to one uratowały mi życie w czołowym zderzeniu. Byłam jednak bez fotelika.
Dziś mam jakiś smutny dzień. Nie mogę się jakoś w kupę złożyć. Zima mnie dobija.
Wiosno wróć. -
Dziewczyny chciałam po cichu się pochwalić, że wszystko wskazuje na to, że będę jeszcze mamą październikową
Ale na razie po cichu, bo to jeszcze bardzo początekd'nusia, alinalii, olatychy, A.Kasia, paola87, edyś, Nataszka2200, skowroneczka87, Karka, Renka88, Falon, ksanka, TaRRa, She86, annak, baassiia, salomea, foxica, Tova33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEst wrote:Dziewczyny chciałam po cichu się pochwalić, że wszystko wskazuje na to, że będę jeszcze mamą październikową
Ale na razie po cichu, bo to jeszcze bardzo początekEst, Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEst wrote:Dziewczyny chciałam po cichu się pochwalić, że wszystko wskazuje na to, że będę jeszcze mamą październikową
Ale na razie po cichu, bo to jeszcze bardzo początek
O rany w takim razie trzymam kciuki żebyś niebawem mogła się pochwalić już całkiem głośno I żeby to była super, hiper spokojna ciąża :* Cudne wieści!Est lubi tę wiadomość
-
Est wrote:Dziewczyny chciałam po cichu się pochwalić, że wszystko wskazuje na to, że będę jeszcze mamą październikową
W takim razie ciiiichutko, ale już wstępnie gratuluję!
Rozumiem, że to taki urodzinowy prezent dla Stasia?
Wszystkiego dobrego, Est! Czekamy na dalsze wieści!Est lubi tę wiadomość
-
Est to bardzo po cichu gratuluję i trzymam kciuki
M+m 10 lat temu to był czas na myślenie, teraz czas na działanieEst, Falon lubią tę wiadomość
-
To ja niestety troche popsuje statystyki. Melduje sie ze szpitala, mam podejrzenie ciąży pozamacicznej. Beta na poziomie 700, plamie od 14dni, bruch mnie boli od dwóch. Usg wykazuje ze mam ok pol litra krwi w brzuchu. Morfologie mam dobra wiec czekaja do rana i jeśli beta będzie rosla to ide pod noz
-
nick nieaktualny
-
Wira,
Kochana, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i o wiele lepiej niż wygląda teraz.
Życzę Ci wszystkiego dobrego! I trzymam mocno kciuki.
Jesteśmy z Tobą!
Dawaj znać, jak tylko będzie wiadomo coś więcej.Wira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny