Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oliwa już zdrowa - 1,5 dnia katarku. Za to mnie ścieło kompletnie, jestem ledwo żywa i na domiar zlego mojego dziecko od tygodnai wstaje o 6, 6:30. Wczoraj się zaparłam i mimo, że marudziła położyłam ją o 22 ( myślę sobie - pośpi trochę dłużej ) - a dupa jasiu pobudka 6:40. Cudownie.
Mieszkam na takim osiedlu szeregowców. Jest o tyle fajnie, że jeden szeregowiec=segment jest podzielony na 2 mieszkania ( jedno na górze drugie na dole ). Czyli mam klatke schodową na spółę z jednym mieszkaniem. Wczoraj lokatorka tego sąsiedniego mieszkania urodziła córeczkę - 10 marca ( to była moja data porodu ) - także mam nadzieję, że nasze dziewczynki będą psiapsiółki za kilka latedyś, Est, Izoleccc, baassiia lubią tę wiadomość
-
edyś wrote:Szkoda, że wiele dziewczyn już tu nie zagląda (ani na fb). Ciekawe jaknich szkraby Lucky, Arien, Robaczek?
Jeszcze Kofeinka, Noelka i Polin swego czasu sporo się udzielały i nagle tak uciekły.
Mam nadzieję, że u dziewczyn i maluszków wszystko jest w porządku.
-
Falon wrote:Jeszcze Kofeinka, Noelka i Polin swego czasu sporo się udzielały i nagle tak uciekły.
Mam nadzieję, że u dziewczyn i maluszków wszystko jest w porządku.
Wiesz - brak wiadomości to dobra wiadomośćFalon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaassiia wrote:Wira
Pozniejsze zasypianie to duzy blad w tym wieku mam akurat szkolenie z dobranocka I ogolnie zasada brzmi "sen rodzi sen".
Optymalna pora zasypiania to miedzy 19-20, a pobudki 6-7.30
Ooo, intuicyjnie tak młodego kładę, śpi od ok 19 do ok 6 Ale mój gagatek akurat ze spaniem i jedzeniem problemów nigdy nie miał
Problemy za to mamy innego rodzaju. Nie dość, że lekki zez cały czas się utrzymuje i musimy się wybrać na kontrolę do okulisty to jeszcze jedno jądro (wcześniej wędrujące) uciekło do moszny i sobie tam siedzi, nie chce wcale opaść. Dziś mieliśmy usg, teraz pora na wizytę u chirurga. Na dokładkę szmery w sercu dalej słychać a przy wysiłku sinieją młodemu usta, więc skierowanie na echo serca. Całe szczęście, że Tymko pała sympatią do ludzików ze stetoskopem i w białych kitlach Przynajmniej te wszystkie badania nie są dla nas traumatyczne -
Info z Tuli Luli
"Oprócz tego 1 dziewczynka wrócila do mamy!! Joasia poszła do rodziców!. Tosia idzie w poniedziałek, Hania za tydzień, Staś nasz pierworodny tez ma rodziców i za 2 tygodnie będzie miał nowy dom. Do 2 kolejnych zapoznania w przyszłym tygodniu. "
same cudnownościIzoleccc, Falon, A.Kasia, d'nusia, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Kochane Dziewczyny,
CUD nadszedł. Wczoraj o 11:45.
Moja córynka najwyraźniej uznała, że od zawsze pisane mi było zostać marcówką. Przyspieszyła swoje przyjście na świat i teraz leży tu obok wtulona we mnie.
Nie umiem znaleźć slow, aby wyrazić co czuję.
Dziękuję Wam za wszystko: za wsparcie, za dobre słowo, za wiarę i za to, że mogę być częścią tej cudownej grupy
Ściskam Was!baassiia, Est, muminka83, alinalii, A.Kasia, Madlene.:), d'nusia, Renka88, Hannia123, edyś, Wira, Kajola, Karka, Falon, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny