Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu az sie wzruszyłam Ja to samo miałam jak miałam synka w ramionach po 2 poronieniach to cały ten stres ciazy mi towarzyszył a jak przytuliłam to nie wierzyłam ze on jest cały moj. Cudownie ze sie z nami podzieliłas tą chwila:* Mialam podobna sytuacje wody same sie saczyły od 9 ale Ja w ogole nie miałam skurczy z braku postepow porodu miaalam cc a po oxy synkowi tetno spadalo to było straszne wtedy, A synek 6 dni temu juz roczek skonczył:* Gratulacje dla was;*
-
Annak - dla Ciebie i Avy
Powiem Ci, że myślenie mam dokładnie to samo - gdyby nie pierwsze poronienie, gdyby ni te łzy ten ból związany ze stratą pierwszej ciąży nie byłoby Oliwki - która jest moim cudem.
Ściskam Was dziewczyny -
skowroneczka87 wrote:Dziewczyny takue pytanie. Mamy oroblem z doborem rozmiaru bucika. Nozka ma 12 cm jaki rozmiar powinien miec bucik? Jaka dlugosc wkladki?
Ja mierzyłam to wkładałam palca z tyłu żeby się zmieścił, tak ok 1cm bo stópka rośniemuminka83 lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
Dziekuje Karka. Tak wlasnie zrobilismy. Niewiem czemu mielismy z tym problem skoro od zawsze Wiktorowi kupujemy w ten sposob. Jakas pomrocznosc jasna mnie ogarnela chyba. Za duzo na glowie i czlowiek zapomina oczywiste oczywistosci.
Karka lubi tę wiadomość
-
Ojej... wątek się zawiesił
Kurczę, zawsze jak się tak dzieje po moich wpisach albo po wpisach, gdzie byłam wywoływana, to mam wyrzuty sumienia
Wira,
Kochana, dziękuję za zainteresowanie Napiszę więcej jakoś w trakcie świąt.
Z Avą wszystko jest taaaakie noooowe! -
annak koniecznie daj znać jak tam ,co tam i w ogóle wszystko chcemy wiedziec
-
no na fb wiekszosc piszemy:D choc ja i tak zagladam bo wspieram moje kolezenki co sie z nimi starałam mi sie udało a one dalej walcza! mam nadzieje ze i do nich sie usmiechnie szczescie i zobacza swoje wymarzone II kreski
edyś lubi tę wiadomość
-
Hej:-) Wira też jestem bardzo ciekawa ciekawa jak tam Oliwka- niejadek? U nas też wybredne dziecię ale ostatnio zaczął w miarę normalnie jeść, poza obiadkami. Przeszliśmy ze słoiczków na gotowanie i od tygodnia zajadamy się wyłącznie zupką pomidorową bo wszystkie inne zupki lądują w koszu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 11:26
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r