Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje bardzo Kasiu za mile slowa. Jakos wyjatkowo mnie dzis wzruszyly. Moze dlatego ze ciezkie momenty u nas. Walczymy z choroba. Noc zarwana, dziecko wymeczone, z temperatura powyzej 39, wymioty, cieko bylo zbic. Caly dzuen i noc wyjete z zyciorysu malego czlowieczka. Jest 17, a Niunia mi nic nie jadla, malo pije. Zwymiotowala lekarstwa. Goraczka nadal wysoka, dopiero czopek dal rade. Marudna jest okropnie. Raczki i mama tylko. Przykro mi patrzec jak sie meczy a ja nie umiem jej pomoc.
-
nick nieaktualnySzybkiego powrotu do zdrowia w takim razie teraz taki okres, u nas też dużo chorych w rodzinie, na szczęście ja i Tymi się jakoś trzymamy. Za to mąż się pochorował a chory facet to gorzej niż dziecko dużo dziewczyn na FB złożyło życzenia dla Ciebie i Weroniki, przekazuję Ci więc moc dobrych myśli od nich!
skowroneczka87 lubi tę wiadomość
-
Równo rok temu Oliwka stwierdziła, że jest już gotowa i wypchnęła czop - jakoś własnie ok tej 13 to było a o 20:30 poszły wody i sie zaczęło...
Ależ sentymentalnie to wspominam...
Kiedy to zleciało ?Est, edyś, Karka, baassiia, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Aaaaale to były czasy!
Oliwka,
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Dużo szczęścia, radości, przygód, fajnych zabawek i bardzo grzecznych rodziców, którzy nie będą za bardzo rozrabiać Życzę Ci też, żebyś po mamie była choć trochę taką niesamowitą postacią z z innej planety i miała - tak jak mama - ten niesamowity dar myślenia o drugim człowieku.
Buziaki urodzinowe!Wira, edyś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam, Dziewczyny
No, sama się dziwię, jak to zleciało. Ciąża to taki dziwny okres. Z jednej strony - czas się dłuży, bo ciągle odlicza się dni do końca, a z drugiej strony - nagle człowiek się orientuje, że to już koniec.
Takim sposobem znalazłam się w 35 tc
A powiedzcie mi, jak to możliwe, że nasze dzieci wątkowe mają już roczek albo prawie roczek?! To dopiero szok!
Ja mam termin z OM na 11 kwietnia, ale czeka mnie cesarka i będzie planowana najprawdopodobniej na 5 kwietnia. Czyli pozostał już tylko miesiąc z malutkim kawałeczkiem.
Nie mogę się doczekać i jednocześnie tak bardzo się boję... Zresztą Wy znacie doskonale to uczucie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 21:14
d'nusia, Est, edyś, alinalii, Falon lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Dziękuję Wam, Dziewczyny
No, sama się dziwię, jak to zleciało. Ciąża to taki dziwny okres. Z jednej strony - czas się dłuży, bo ciągle odlicza się dni do końca, a z drugiej strony - nagle człowiek się orientuje, że to już koniec.
Takim sposobem znalazłam się w 35 tc
A powiedzcie mi, jak to możliwe, że nasze dzieci wątkowe mają już roczek albo prawie roczek?! To dopiero szok!
Ja mam termin z OM na 11 kwietnia, ale czeka mnie cesarka i będzie planowana najprawdopodobniej na 5 kwietnia. Czyli pozostał już tylko miesiąc z malutkim kawałeczkiem.
Nie mogę się doczekać i jednocześnie tak bardzo się boję... Zresztą Wy znacie doskonale to uczucie.
Annak my tu tak odliczamy dni i godziny do Twojego porodu, że chyba będziesz musiała jakieś Video Live wrzucić na fejsa bo inaczej to chyba sobie włosy z głowy powyrywamy z nerwów. -
Falon wrote:Annak co za data! 5kwietnia!!! To będziemy wspólnie świętowały urodziny naszych dziewczynek
O rany! Faktycznie
Ale by było fajnie!
Miałybyśmy córynki z tego samego dnia. No i fakt, że urodziłabym w tym samym dniu co ostatnia Marcóweczka 2016 to byłoby... niemal symboliczne!
Mam nadzieję, że się uda!
(swoją drogą, parę dni temu sprawdzałam Wasze daty porodów, pamiętałam, kto rodził ostatni, ale sprawdzałam kiedy; no i przeczytałam, że 31 marca, hehe... tak ładnie, równo z terminami marcowymi, oj, ja gapa... przecież to był tylko ofircjalny termin z OM )
Falonku, celuję na ten 5 kwietnia!Falon, d'nusia, Est, edyś, Izoleccc lubią tę wiadomość