Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teresa1992 - gratuluję!! A jeszcze kilka dni temu zastanawiałyśmy się, która z nas dostąpi zaszczytu noszenia dwóch fasolek
Chamomilla - poradnik wpadł w moje ręce już kilka dni temu i na początku tygodnia kiedy miałam wolną godzinę w pracy, od razu go przestudiowałam i polecam. Nie ma tam zbędnego rozpisywania się tylko konkrety -
Teresa1992 wrote:ja właśnie wczoraj byłam na pierwszej wyzycie i szok... okazuje się, że to ciąża bliźniacza )
Moje gratulacje! Trzymam kciuki podwójnie aby wszystko było dobrze
Ja też się pochwalę dziś byłam na wizycie i ciąża potwierdzona, wewnątrzmaciczna, wielkośc pęcherzyka 10,27 mm, wszystko dobrze, widać pęcherzyk żółciowy. Za 2 tygodnie na kolejne USG dostałam wypis badań do zrobienia i zamieniła mi leki falvit mama na mamadha
Cieszę się bardzo, ale i tak jestem jeszcze ostrożnaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:21
anie93lica, smerfetka84 lubią tę wiadomość
Jest cudnie!
-
maskora wrote:Moje gratulacje! Trzymam kciuki podwójnie aby wszystko było dobrze
Ja też się pochwalę dziś byłam na wizycie i ciąża potwierdzona, wewnątrzmaciczna, wielkośc pęcherzyka 10,27 mm, wszystko dobrze, widać pęcherzyk żółciowy. Za 2 tygodnie na kolejne USG dostałam wypis badań do zrobienia i zamieniła mi leki falvit mama na mamadha
Cieszę się bardzo, ale i tak jestem jeszcze ostrożna
Maskora - super wiadomości! Pęcherzyk już całkiem pokaźnych rozmiarów A w którym tygodniu jesteś? (pytam, bo nie masz suwaczka). -
nick nieaktualny
-
ona. wrote:A co chcecie wiedzieć?
Tydzień temu zrobiłam test ciążowy, który pokazał II kreski.
Za 2,5 tygodnia idę dopiero do lekarza, wtedy poznam termin itp.
Mieszkam za granicą i tutaj trochę to wszystko jest pokręcone:/
Póki co boję się jeszcze cieszyć Maleństwem, bo od kilku dni męczą mnie bóle jak na @ (gdyby nie ciąża przyszłaby wczoraj)
Ja miałam ból miesiączkowy odkąd zaczęła mi wychodzić na testach 2 kreseczka, od 27dc do 33... Dziwnie się czułam, ale dzięki becie jestem spokojna:) Jajniki też pobolewają...
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
Zobaczcie co u mnie! Nie wytrzymałam do jutra rana i zrobiłam chwilę temu drugi test
Pierwszy był w pon
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cf236a036dd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 18:52
Karka, Chamomilla, Karolina@, A.Kasia, anie93lica lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie przyszłam z 20km przejażdżki na rowerze. Jechałam oczywiście spokojnie, z pominięciem wszelkich nierówności Jak zapytałam się mojego ginekologa o aktywność fizyczną, czy są jakieś ograniczenia to mi powiedział, że mam mam robić wszystko to, co robiłam do tej pory, bo dziecko jest chronione przez kilka warstw. Powiedział mi nawet, że jak mam ochotę to mogę skoczyć na bungee
A co Wy dziewczyny sądzicie o sporcie w tych pierwszych tygodniach/miesiącach? -
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Ja właśnie przyszłam z 20km przejażdżki na rowerze. Jechałam oczywiście spokojnie, z pominięciem wszelkich nierówności Jak zapytałam się mojego ginekologa o aktywność fizyczną, czy są jakieś ograniczenia to mi powiedział, że mam mam robić wszystko to, co robiłam do tej pory, bo dziecko jest chronione przez kilka warstw. Powiedział mi nawet, że jak mam ochotę to mogę skoczyć na bungee
A co Wy dziewczyny sądzicie o sporcie w tych pierwszych tygodniach/miesiącach?
Ale powiem wam ze bylam w poniedzialek na imprezie robeczej i mimo ze bylo spokojnie to potem fasol sie do mnie dobijal tak mnie strasznie klul do czasu az pozadnie sie wyspalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:26
-
nick nieaktualnysorriso wrote:Dziewczyny a ja jeszcze nie mam terminu 1 wizyty . Lekarz mi powiedział żebym jeszcze zrobiła jedną betę w sobotę i wtedy się umówimy bo teraz nie będzie jeszcze nic widać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny