Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff to dobrze Bo mój już mi ględzi że przecież nic się nie stanie i można. Szkoda bo chciałabym żeby to była nasza wspólna decyzja ;/ A jak podchodzą do tego wasi mężowie/partnerzy ?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Ufff to dobrze Bo mój już mi ględzi że przecież nic się nie stanie i można. Szkoda bo chciałabym żeby to była nasza wspólna decyzja ;/ A jak podchodzą do tego wasi mężowie/partnerzy ?
Jeśli nic złego się z ciążą nie dzieje to nie ma przeciwwskazań jeśli chodzi o seks. Wiadomo, nie jakiś hardcore ale z wyczuciem i ostrożnie Niektóre kobiety nawet dużo lepiej w ciąży odczuwają przyjemność ze stosunków.
A co do mnie to z racji ciąży wysokiego ryzyka mam totalny zakaz przez całą ciążę W takim wypadku nie tylko stosunek pochwowy ale nawet jakiekolwiek pobudzanie jest nie wskazane bo wywołuje skurcze macicy Jakoś to musimy przeżyć bo dziecko najważniejsze, odbijemy sobie po porodzie -
Czesc Dziewczyny! Przylaczam sie do grupy i mam nadzieje ze uda mi sie tu z Wami wytrwac do III 2016
A.Kasia lubi tę wiadomość
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
Do mnie dzisiaj przyszła @, ale umieram nospę i ibuprom jem garściami od rana już a dopiero coś mi się rozkręciło po południu i takie skurcze mam, że myślałam ,że zejde i ze sklepu nie wrócę, bo poszłam z córką i ledwo nogę za nogą wlokłam ,a co dopiero wózek pchać.. tragedia dawno tak się nie czułam hmm niech pomyślę od porodu..
A ja coś czuję kochane, że marzec będzie miesiącem bliźniakówLivia
Nela
Marcel
-
dziewczyny wszystkiego dobrego wam życzę, zero komplikacji, dobrego samopoczucia i nie nakręcajcie się za bardzo cieszcie się ciążą ten czas naprawdę szybko mija wiem coś o tym ...
dzisiaj jestem bardzo sentymentalna bo dokładnie 3 lipca tylko roku 2014 zrobiłam test ciążowy i po raz pierwszy ujrzałam długo wyczekiwane dwie kreski chodź ta jedna kreska to był raczej cień cienia a dziś mam już ślicznego, zdrowego i uśmiechniętego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:54
Karka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja tak do was jeszcze nieśmiało dołączam bo wczoraj i dzisiaj robiłam test ciążowy i wyszła blada kreska ale jest powiedzcie mi czy to możliwe żeby 15 i 16 dnia po owulacji wychodziła jeszcze blada kreska? Kiedy powinny być dwie kreski ciemne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:18
-
Emily83 ale Ci zazdroszczę, że już możesz sobie tulić w ramionach swoje dzieciątko
Co do serduszkowania to byłam wczoraj u lekarza, nic nie mówił o zakazie, ale mam jakieś wewnętrzne opory i strach... Przed ciążą mówiłam sobie, że na pewno nie będę miała z tym problemów, ale cóż - wszystko się zmieniło, kiedy dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkał mały kropekwww.kobiecastronamamy.pl - wszystkie twarzy kobiety będącej mamą! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysorriso wrote:Dziewczyny nie straszcie mnie z tym sexem bo my wczoraj troche poserduszkowaliśmy... Oczywiście bez szaleństw ale jednak
A.Kasia troche mnie pocieszyłaś -
A.Kasia wrote:Dzień dobry Wpadłam się pochwalić, że dziś o 5 rano zostałam ciocią Mój siostrzeniec jest taki boski, że od rana się tylko w zdjęcie gapię A o 16 idę na USG i powiem szczerze, że trochę się obawiam
Gratulacje! A za usg trzymam kciuki!
Ja dziś o 6.30 podreptałam do sklepu po świeże bułki i dżeeeeem truskawkowy miałam mega ochotę czyli pierwsze zachcianki już są.
Co do współżycia to moja ginka powiedziała, że można bez ekscesów i raczej uważać w te dni kiedy powinnam dostać okres bo mogą wystąpić plamienia i się niepotrzebnie zdenerwuję. I że tak uważać mniej więcej przez pierwsze 3 miesiące. Ale ja i tak jeszcze poczekam z tym chyba tydzień, do kolejnego usg aż usłyszę serduszko maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:44
Jest cudnie!