Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff to dobrze
Bo mój już mi ględzi że przecież nic się nie stanie i można. Szkoda bo chciałabym żeby to była nasza wspólna decyzja ;/ A jak podchodzą do tego wasi mężowie/partnerzy ?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Ufff to dobrze
Bo mój już mi ględzi że przecież nic się nie stanie i można. Szkoda bo chciałabym żeby to była nasza wspólna decyzja ;/ A jak podchodzą do tego wasi mężowie/partnerzy ?
Jeśli nic złego się z ciążą nie dzieje to nie ma przeciwwskazań jeśli chodzi o seks. Wiadomo, nie jakiś hardcore ale z wyczuciem i ostrożnieNiektóre kobiety nawet dużo lepiej w ciąży odczuwają przyjemność ze stosunków.
A co do mnie to z racji ciąży wysokiego ryzyka mam totalny zakaz przez całą ciążęW takim wypadku nie tylko stosunek pochwowy ale nawet jakiekolwiek pobudzanie jest nie wskazane bo wywołuje skurcze macicy
Jakoś to musimy przeżyć bo dziecko najważniejsze, odbijemy sobie po porodzie
-
Czesc Dziewczyny! Przylaczam sie do grupy i mam nadzieje ze uda mi sie tu z Wami wytrwac do III 2016
A.Kasia lubi tę wiadomość
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
Do mnie dzisiaj przyszła @, ale umieram nospę i ibuprom jem garściami od rana już a dopiero coś mi się rozkręciło po południu i takie skurcze mam, że myślałam ,że zejde i ze sklepu nie wrócę, bo poszłam z córką i ledwo nogę za nogą wlokłam ,a co dopiero wózek pchać.. tragedia dawno tak się nie czułam hmm niech pomyślę od porodu..
A ja coś czuję kochane, że marzec będzie miesiącem bliźniakówLivia
Nela
Marcel
-
dziewczyny wszystkiego dobrego wam życzę, zero komplikacji, dobrego samopoczucia i nie nakręcajcie się za bardzo cieszcie się ciążą ten czas naprawdę szybko mija
wiem coś o tym ...
dzisiaj jestem bardzo sentymentalna bo dokładnie 3 lipca tylko roku 2014 zrobiłam test ciążowy i po raz pierwszy ujrzałam długo wyczekiwane dwie kreski chodź ta jedna kreska to był raczej cień cieniaa dziś mam już ślicznego, zdrowego i uśmiechniętego synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:54
Karka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja tak do was jeszcze nieśmiało dołączam bo wczoraj i dzisiaj robiłam test ciążowy i wyszła blada kreska ale jest
powiedzcie mi czy to możliwe żeby 15 i 16 dnia po owulacji wychodziła jeszcze blada kreska? Kiedy powinny być dwie kreski ciemne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:18
-
Emily83 ale Ci zazdroszczę, że już możesz sobie tulić w ramionach swoje dzieciątko
Co do serduszkowania to byłam wczoraj u lekarza, nic nie mówił o zakazie, ale mam jakieś wewnętrzne opory i strach... Przed ciążą mówiłam sobie, że na pewno nie będę miała z tym problemów, ale cóż - wszystko się zmieniło, kiedy dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkał mały kropekwww.kobiecastronamamy.pl - wszystkie twarzy kobiety będącej mamą! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysorriso wrote:Dziewczyny nie straszcie mnie z tym sexem bo my wczoraj troche poserduszkowaliśmy... Oczywiście bez szaleństw ale jednak
A.Kasia troche mnie pocieszyłaś -
A.Kasia wrote:Dzień dobry
Wpadłam się pochwalić, że dziś o 5 rano zostałam ciocią
Mój siostrzeniec jest taki boski, że od rana się tylko w zdjęcie gapię
A o 16 idę na USG i powiem szczerze, że trochę się obawiam
Gratulacje!A za usg trzymam kciuki!
Ja dziś o 6.30 podreptałam do sklepu po świeże bułki i dżeeeeem truskawkowymiałam mega ochotę
czyli pierwsze zachcianki już są.
Co do współżycia to moja ginka powiedziała, że można bez ekscesów i raczej uważać w te dni kiedy powinnam dostać okres bo mogą wystąpić plamienia i się niepotrzebnie zdenerwuję. I że tak uważać mniej więcej przez pierwsze 3 miesiące. Ale ja i tak jeszcze poczekam z tym chyba tydzień, do kolejnego usg aż usłyszę serduszko maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:44
Jest cudnie!