Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie Est, na pewno będzie dobrze, też się bałam, a okazało się że wszystko jest w porządku
No ciężko się dostać do publicznej szkoły rodzenia, my się chyba zapiszemy do przyszpitalnej, ale jest prywatna i płatna (350 zł od pary).
Z opowiadań innych mam, przy porodzie zapomina się o tych wszystkich wskazówkach i radach ze szkoły rodzenia
-
Dziewczyny myślcie pozytywnie
wszystko będzie dobrze zobaczycie jak fasolki fikaja w brzuszku
Est, Lucky lubią tę wiadomość
-
A ja się nie mogę doczekać kolejnego USG, bo nawet nie zakładam, że będzie coś nie tak
A chcę zobaczyć moją dzidzię tak bardzo!!! A tu jeszcze ponad tydzień, buuu
Lucky lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aleksandrazz wrote:Dziewczyny , na wypisie mam napisane : poronienie zagrażające. Mam się bać ?
Kochana , ale jako rozpoznanie? Bo ja w pierwszej ciązy jak miałam krwiaka to samo miałam napisane. Wydaje mi się że tak pisząLucky lubi tę wiadomość
-
anie93lica wrote:
Powodzenia
Myślicie że w skonczonym 15 tygodniu bedzie mozna juz zobaczyc plec?anie93lica, Lucky lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Ja -5 kilo . Moja waga to 48 kilo przy 169 cm wzrostu , więc możecie sobie wyobrazić jak tragicznie wyglądam. Brzuch mi tylko troche sterczy ;d A co do zaleceń nie dostałam żadnych oczywiście. Nawet żadnej nospy , jedynie luteine dopochwowo 2x1 50 mg.No i mam jeść i kupić sobie tą opaskę co pisałam o niej wcześniej. Ma przyjść w czwartek i wynosi ok 50 zł , zobaczymy co to za dziwo. Ogólnie dzwoniłam do mojego gina który ma więcej w głowie , powiedział żeby dodatkowo brać jeszcze duphaston 2x3 , mam ojca weterynarza więc z receptą nie było problemu , magnez 2x2 i nospe 3x1. Na razie jest czysto , a 1 września mam genetyczne więc jeśli nic się nie będzie działo (odpukać!) to wystarczy jak wtedy przyjdę.
To weterynarz przepisuje duphaston? czy ja źle zrozumiałamLucky lubi tę wiadomość
-
anie93lica wrote:
Powodzenia
Myślicie że w skonczonym 15 tygodniu bedzie mozna juz zobaczyc plec?
Ja mam za 2 tygodnie usg na dobrym sprzęcie, to będzie mój 14t4d i mam nadzieję, że już poznam płeć i zacznę kompletować wyprawkęLucky lubi tę wiadomość
-
arien wrote:muminka! Co dziś na obiad?
Miałam wołowinę. Zrobiłam hamburgery wołowe z sosem własnej roboty pomidorkiem i kapustką czerwoną + ogórek.
Bardzo nie zdrowe ale cholera mam tak kiepski dzień , że muszę jakoś poprawić sobie nastrój.
troszkę lepiej się czuję. Uspokoiłam skołatane nerwy. :darien lubi tę wiadomość
-
A tam nie zdrowo - wołowina przecież jest zdrowa i warzywa też!
Ja kiedyś będąc z kotami u weterynarza, usłyszałam rozmowę, że pewna suka ma prawie zerowy progesteron więc będzie problem z uzyskaniem szczeniąt.
Dziwnie się poczułam, bo sama wtedy miałam problemy z progesteronem i z zajściem ;]Lucky lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]