Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:Kto ma jeszcze dziś wizytę oprócz karmelka? Ja dziś w nocy miałam takie dziwaczne przeczucie, wstawalam ze 3 razy patrzeć czy nic mi przypadkiem nie leci... Ale jest czysto
nie wiem kiedy przejdzie mi ten strach.
Bardzo trzymam kciuki za karmelka.
Odpowiadając na pytanie - hihi miałam straszną ochotę. Jednak paróweczki były z zawartością 93% mięsa. Warzywka. Zjadłam jednego a drugi poszedł do brzuszka mojego męża.
jagood lubi tę wiadomość
-
Siemanko agu88sia :* czuj się jak u siebie, chlebem i solą witamy,
w brzucholu mass już solidnego groszka.
Skąd piszesz do nas?
jeśli chodzi o wyprawkę, ja również wstrzymam się do terminu ewentualnego
bezpiecznego porodupóki co, jestem przepełniona bólem po stracie chłopaków..
zamykam oczy, widzę ich i serce mi pęka. dzisiejszej nocy w ogóle nie dało się zasnąć, dziś dzień zombi:) Ale piąstki trzymam za dzisiejsze wizyty!!
Miłego dniaLucky lubi tę wiadomość
do czterech razy sztuka. -
Muminka też bym takiego hot doga zjadła
tylko u mnie nie ma takich bułek nigdzie
w ogóle powiem Wam, że to pieczywo to jakieś takie nadmuchane i bez smaku.. a jak jadę do mojej mamy na wieś do lubelskiego to tam nawet drożdżówki inaczej smakują
chlebek jest przepyszny i nie psuje się od razu
no i te bułki jak w Twoich hot dogach
muminka83, Lucky lubią tę wiadomość
-
1. http://www.smyk.com/cool-club-opalacz-fisher-price-rozmiar-62,p1103569731,ubranka-dla-dzieci-p
2. http://www.smyk.com/cool-club-komplet-fisher-price-rozmiar-56,p1103570418,ubranka-dla-dzieci-p
3. http://www.smyk.com/cool-club-body-z-krotkim-rekawem-rozmiar-68,p1103568079,ubranka-dla-dzieci-p
4. http://www.smyk.com/cool-club-pajac-rozmiar-62,p1103562756,ubranka-dla-dzieci-p
5. http://www.smyk.com/cool-club-komplet-rozmiar-68,p1103562835,ubranka-dla-dzieci-p
razem 115 zł
A.Kasia, Est, Lucky, She86, Mietka 30:), Gośśś lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj nie moglam sie zwlec z lozka:/ Ciezki dzien dzis przede mna slabo i niedobrze:/ wogole popoludniami, po pracy jestem juz slaba i dom zarasta brudem, mysle czy by nie zatrudnic pomocy do sprzatania tak raz na tydzien./ raz na 2 tygodnie.
Jakby nie to ze koniec misiaca i pare rzeczy do pokonczenia w pracy, to pewnie na urlop bym sie skusila, no nic moze jakos przemecze ten dzien:/Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny26Asia wrote:Wy tu o wyprawce, żeby nie kupować a ja w tym czasie zrobiłam zakupy na smyku
jak zobaczyłam tą wyprzedaż nie mogłam się powstrzymać
Asia ja w poprzedniej ciąży do II trymestru pół komody zapełniłamAle większość rzeczy oddałam siostrze po narodzinach Julianka. Jak teraz patrzę ile oni mają rzeczy to stwierdzam, że chyba nie opłaca mi się za wiele kupować bo jest tego ogrom. Siostra już mi segreguje ciuszki z których Lolo wyrósł, gorzej jak będzie dziewczyna
Na szczęście mój siostrzeniec preferuje kolory i wzory unisex, więc większość się nada
Dziewczyny jeśli macie rodzinę lub przyjaciół w USA to polecam przejrzeć stronę Carter's. Ciuszki są mega ładne, świetnej jakości i w naprawdę przystępnych cenach. Szczególnie jak się trafi na promki. Bodziaki po milionie prań w stanie nienaruszonym, naprawdę się opłaca.
Est -rośniemy, rośniemy! Niech te 3 miesiące szybko śmigną
Est, Lucky lubią tę wiadomość
-
jagood wrote:Siemanko agu88sia :* czuj się jak u siebie, chlebem i solą witamy,
w brzucholu mass już solidnego groszka.
Skąd piszesz do nas?
jeśli chodzi o wyprawkę, ja również wstrzymam się do terminu ewentualnego
bezpiecznego porodupóki co, jestem przepełniona bólem po stracie chłopaków..
zamykam oczy, widzę ich i serce mi pęka. dzisiejszej nocy w ogóle nie dało się zasnąć, dziś dzień zombi:) Ale piąstki trzymam za dzisiejsze wizyty!!
Miłego dnia
Dziękuję za miłe przyjęciejak matki weselne chlebem i solą witacie
No szybciutko rośnie 13.08 dokładnie 2 tygodnie temu miał 0,78 cm a teraz
2,32 cm
A piszę z okolic WarszawyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:02
Lucky, jagood, ksanka lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:Ja dzisiaj nie moglam sie zwlec z lozka:/ Ciezki dzien dzis przede mna slabo i niedobrze:/ wogole popoludniami, po pracy jestem juz slaba i dom zarasta brudem, mysle czy by nie zatrudnic pomocy do sprzatania tak raz na tydzien./ raz na 2 tygodnie.
Jakby nie to ze koniec misiaca i pare rzeczy do pokonczenia w pracy, to pewnie na urlop bym sie skusila, no nic moze jakos przemecze ten dzien:/
Basia mam to samo...ja nie wiem kiedy ja to wszystko popiorę i poprasuje.. zwłaszcza, że wróciłam już do pracyLucky lubi tę wiadomość
-
26Asia nic się nie martw, ja też zacznę kupować od niedzieli a resztę jak tylko poznam płeć. Ale rozumiem też dziewczyny, które chcą poczekać po swoich przejściach... Ale jestem pewna Kochane, że wszystko będzie dobrze :-*
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
A tymczasem jadę pofarbować włosy, bo stopy i paznokcie już zrobione hybrydy przed sobotnią imprezą Babyshower koleżankiA.Kasia, Lucky, jagood lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEst wrote:Ja z wyprawka czekam na pewno az poznam płeć a nawet do III trymestru.
Pod koniec roku na pewno ruszymy z mezem do Ikei po lozeczko itp.
Spieszę z informacją, że łóżeczka z ikei mimo, że piękne nie mają wyjmowanych szczebelkówWięc jak komuś na tym zależy to niestety smuteczek
Lucky lubi tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Muminka też bym takiego hot doga zjadła
tylko u mnie nie ma takich bułek nigdzie
w ogóle powiem Wam, że to pieczywo to jakieś takie nadmuchane i bez smaku.. a jak jadę do mojej mamy na wieś do lubelskiego to tam nawet drożdżówki inaczej smakują
chlebek jest przepyszny i nie psuje się od razu
no i te bułki jak w Twoich hot dogach
Te bułki kupuje w Carrefour jedynie tam je znalazłam.
Nigdzie indziej nie a i kiedyś w piekarni Rocher. Jednak nie wiem czy u was jestLucky lubi tę wiadomość