Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arien ja chyba też bym miała wysokie ciśnienie w takiej sytuacji
przykre gdy w tak ważnym momencie takie coś eh, szczerze chyba też pojechała bym jeszcze gdzieś indziej...
Madzik Witamy
Gratuluję udanych wizyt!
Dziewczyny są takie wyprzedaże na stronie smyka, normalnie zakochałam się w połowie ciuszkówdlaczego ja jeszcze nie znam płci...
Ale dziś zaktualizowałam swoją listę wyprawkową i w niedziele uderzam na targi w sklepie
Dziś miałam ciężki dzień, ok popołudnia znów zaczęło mnie mdlić, słabo mi było... A milion zadań od szefowej. Dopiero niedawno skończyłam i uciekam spać. Dobranoc Kochane :-* -
nick nieaktualnyArien- współczuję nerwów. Oby za tydzień obyło się już bez komplikacji sprzętowych bo z maluchem na pewno jest wszystko ok
Ja mam wizytę u mojej gin jutro na 13 30 i po raz pierwszy idzie ze mną mąż więc trzymajcie kciuki, żeby mi gdzieś tam nie padł w gabinecie z wrażenia
Spokojnej nocy wszystkim.Kajola, A.Kasia, jagood, Est lubią tę wiadomość
-
Po dniu pełnym wrażeń melduje się tylko powiedzieć dobranoc, bo na nic innego nie mam już siły.
Aha, gratulacje dla wszystkich które już po usg zobaczyly swojego zdrowego szkrabaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 23:50
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Witaj Madzik!
Na pewno szybko się tu zaaklimatyzujesz i będziesz się czuła jak u siebie. W ogóle się nie obawiaj o "doklejenie" do tego marcowego grona. Tu się produkuje jakiś milion postów dziennie, więc jak wpadniesz w ten rytm, to szybko się ze wszystkimi poznasz.
Poza tym, każdy czuje się tu jak u siebie. Najlepszy przykład to ja, aktualnie-chwilowo-przejściowo-nie-oczekująca-mama. Ale ciągle tu jestem i jakoś nie mogę się odłączyć. Marcówkowy wątek na forum uzależnia. Wkrótce i Ty zaznasz na pewno tego objawuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 00:08
Est lubi tę wiadomość
-
arien wrote:Wróćiłam...jestem...nawet nie wiem jak to nazwać. Wychodząc się poryczałam. Nie miałam usg bo sprzęt się popsuł...więc pierwsze moje usg to badanie prenatalne za tydzien w czwartek. Z badania klasycznego ginekologicznego wszystko ok. I tyle wiem
Badania wszystkie ok, tylko wysokie ciśnienie 130/80 i zaniepokoiło to doktora, ale zmierzył mi już jak powiedział, że nie bedzie usg więc akurat się powtrzymywałam, żeby nie wybuchnąć płaczem i może dlatego takie wysokie bylo.
Arienku,
No szlag by to trafił. Pech straszny. Ale wiesz, jak to jest, te wszystkie rozbite szklanki, itd. To zawsze na szczęście. Więc na pewno tak samo jest u Ciebie. I będzie dobra anegdota do opowiadania dziecku ("wiesz, jak poszłam Cię pierwszy raz zobaczyć, to aż się USG zepsuło z wrażenia", czy coś w tym stylu).
Kochana, czwartek niedaleko. Ale jeśli miałabyś się denerwować i spinać, to - tak jak mówiłaś - po prostu podejdź gdzieś prywatnie i podejrzyj malucha. Ja jestem zwolenniczką podejścia, wedle którego oczekująca mama powinna w miarę możliwości zapewniać sobie spokój ducha.jagood lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
26Asia wrote:myślę, że drugi trymestr leci szybciutko
bo zaczyna się przygotowywać wyprawkę
Hej dziewczyny
Myślicie że na wyprawkę przyszedł już czas? Ja wstępnie planowałam zacząć przygotowania pod koniec II trymestru, nie będzie za późno? Jasne, chciałabym wcześniej, ale tak strasznie się boję zapeszyc...boję się o tą ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 07:48
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Witam wszystkie marcowe mamusię i dołączam do Waszego forum
Proszę mnie dopisać na listę z terminem 31.03.2016.
Do tej pory byłam w kwietniówkach ale wczoraj lekarz do karty ciąży wpisał taką datę więc tego się trzymam
Moje szczęście ma już 2,32 cmWidać zalążki rączek, nóżek i wielką główkę
Serduszko bije mocno
Karta ciąży założona następna wizyta ustalona na 24.09 3 dni przed naszą pierwszą rocznicą ślubu
Pozdrawiam i życzę miłego dnia u mnie od wczoraj remont kuchni ;(
Ale z drugiej strony spoko lodówkę mam w pokoju więc szybko zaspokajam zachciankiA.Kasia, jagood, Kajola, Est, d'nusia, Karolina@, Mietka 30:), Gośśś, Karka, krówka_muffka, Izoleccc, edyś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKokaina wrote:Hej dziewczyny
Myślicie że na wyprawkę przyszedł już czas? Ja wstępnie planowałam zacząć przygotowania pod koniec II trymestru, nie będzie za późno? Jasne, chciałabym wcześniej, ale tak strasznie się boję zapeszyc...boję się o tą ciążę.
Ja w ogóle nie planuję nic kupować zanim wejdę w tydzień ciąży, w którym przy ewentualnym porodzie mój maluszek miałby realną szansę przetrwać. Też się boję. Ale aby wejdę w III trymestr i bój się rachunku bankowy bo wyczyszczę Cię do zera
agu88sia- Cześćmiło że do nas dołączyłaś
agu88sia, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Kto ma jeszcze dziś wizytę oprócz karmelka? Ja dziś w nocy miałam takie dziwaczne przeczucie, wstawalam ze 3 razy patrzeć czy nic mi przypadkiem nie leci... Ale jest czysto
nie wiem kiedy przejdzie mi ten strach.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka