Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki Arien!
Padam na ryjekWyniuniałam sobie siostrzeńca za wszystkie czasy
Czuję się dzisiaj całkiem dobrze i nawet na lody wybrałyśmy się z siostrą spacerkiem. Dogadałam się też z mężem w sprawie mojego powrotu do domu no i zostaję u rodziców do niedzieli. Do soboty włącznie Piotrek ma dużo roboty i nie będzie go całe dnie w domu a w niedziele chciałby pojechać obejrzeć zawody strażackie, więc nie opłaca mi się jechać żeby siedzieć samej w domu. Wrócę sobie w niedziele wieczorem pociągiem, bo szybko i wygodnie.
Z racji tego, że niespodziewanie przedłużył się mój pobyt skoczyłam sobie do Tesco po zapas bielizny i przy okazji wyhaczyłam piękną letnią koszulę przecenioną z 70 na 20 złJest cudna! Biała, 100% bawełny i z pięknym angielskim haftem. Jedna jedyna wisiała w kącie i chyba czekała na mnie
muminka83 lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Kotek a kiedy ty masz koleją wizytę?
genetyczne 12 stego,
wcześniej tj 4tego idę do babeczki, będzie podglądać warunki na szew.
Tak się cieszę na te wizyty:) ponad miesiąc czekania- idzie zwariować, Monia:)do czterech razy sztuka. -
Czekając na dobre wieści od arien, dziewczyny jak Wasza waga?
ruszylyscie coś do przodu, czy ja za Was nadrabiam;)?
zastanawiam się, czy może ze wszystkiego co z mąki pszennej zrezygnować,
bo przy trybie lezakowania nabieram solidnie w porównaniu do Was. Aaaa to dopiero początek:)))do czterech razy sztuka. -
jagood wrote:łaaa, ale dzidziulec ładnie przybiera, super ksanka:)(:
szkoda, że fotki nie masz, tak miło mi się ogląda Wasze fociszcza.Est, A.Kasia, jagood, edyś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjagood wrote:Czekając na dobre wieści od arien, dziewczyny jak Wasza waga?
ruszylyscie coś do przodu, czy ja za Was nadrabiam;)?
zastanawiam się, czy może ze wszystkiego co z mąki pszennej zrezygnować,
bo przy trybie lezakowania nabieram solidnie w porównaniu do Was. Aaaa to dopiero początek:)))
Ja już -2kg. I chyba widać to po mnie bo szefowa mojej mamy pytała dzisiaj czego jestem taka suchaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:40
-
ksanka wrote:Spróbuję wyciąć z filmu bo tam fajne zdjęcia są, bo to co gin złapał jako zdjęcie to takie trochę niewyraźne. Ogólnie dzidzia układała się albo akrobatycznie albo odpowiednim frontem do widzów, a najlepsze jak w końcu pokazała buzie to marnie zaklęla 3 razy że ja poglądamy (albo ziewnela)
To Twoja pierwsza córeczka?do czterech razy sztuka. -
nick nieaktualnyjagood wrote:Kasia, ale cały czas tendencja spadkowa?
jesz regularnie mówiłaś, więc nie ma się czym martwić, po prostu taka Twoja uroda?
a jak w poprzedniej ciąży miałaś?
Cały czas. A dużo nawyków żywieniowych nie zmieniłam bo ja nigdy nie jadłam słodyczy (w każdym razie bardzo okazyjnie), nie piłam słodkich napojów i nie jadłam białego pieczywa. Staram się jeść regularnie ale jakoś nie mam apetytu a żołądek mniej pojemny się zrobił. W sumie dziwi mnie ten spadek bo od stycznia do maja regularnie 3x w tygodniu chodziłam na fitness/aqua aerobik i waga ani drgnęła a teraz głównie leżę.
Widocznie mam małego żarłoka w brzuchu. To po tacie
Dodam, że cyce mam jak donice i brzuszek też delikatnie się zaokrąglił, więc ja nie wiem skąd mi te kg spadły...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 20:31
jagood lubi tę wiadomość
-
Hej jagood, rok temu mialam puste jajo. U mnie -1 kg co do początku ciąży, jem normalnie, 2 główne posiłki i przekąski tylko teraz w ogóle nie ciągną mnie słodycze. Ale chyba muszę zmienić na waszą propozycje 5 posiłków o równych porach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 20:55
jagood lubi tę wiadomość
-
Muminka przed ciążą pomyślałabym pycha, ale teraz podeszło mi coś do gardła (bez urazy oczywiście :-*) serio masz na to smaka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 21:00
A.Kasia, muminka83, aaagaaatka lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
muminka83 wrote:A ja hmmm. znowu 1 kilogram więcej. Teraz mam 69.
Nie wiem czy tyle wazy woda jaka zatrzymuje się w moim organizmie ale jem 1-2 posiłki, dużo pije a tyje
a te przecudowne hotdogsy kto zjadł??! Hehe : )))
nikt nam nie wmowi, że to nie woda i nie kupa:Ddo czterech razy sztuka. -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Muminka przed ciążą pomyślałabym pycha, ale teraz podeszło mi coś do gardła (bez urazy oczywiście :-*) serio masz na to smaka?
Ja bym może i ochotę miała ale chyba bym się bałaDziś chciałam zrobić mamie przyjemność i zjadłam danie gyros, które przygotowała i skończyłam z biegunką w toalecie
Chyba dlatego, że od dawna nic smażonego nie jadłam
-
A.Kasia wrote:
A co do mojego męża to jest ciasteczkowy potwórPotrafi zjeść na kolację opakowanie ptasiego mleczka a na deser... drugie opakowanie
i jeszcze powiedz, że przy tym jest chudy jak szczupak.
jeeezu ptasie mleczko o_0do czterech razy sztuka. -
nick nieaktualny