Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksanka, ja bym reflektowała na przepis
Ja piekłam na ogół z tego:
http://pracowniawypiekow.blogspot.com/2008/04/mj-ulubiony-chleb.html
Jest pyszny, ale mimo obietnic na stronie za cholerę nie przetrwa tygodnia w świeżości. No i jednak jest jasny, dobrego razowca nie udało mi się jeszcze zrobić.
Zakwas mi spleśniał niestety, a miałam już pięcioletni... ale nastawię sobie nowy, bo to chwila roboty. Ale jakbym była przejazdem w Wawie to nie omieszkam się zgłosić po Twój -
nick nieaktualny
Ja zaczelam 2 trymestr dzis a nasilenie objawow mam od 2 tygodni, ale ogolnie nie moge narzekac, ale i tak jestem na zwolnieniu ze wzgledu na prace.
Termin mam wedlug wczorajszego usg na 4 marca.A.Kasia, She86, Jeżówka9, kleo2426, d'nusia, Karolina@, baassiia, 26Asia, Kajola, Mietka 30:), anie93lica, muminka83, Marlena, jagood, Kate84, krówka_muffka, Izoleccc, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla tych, które wpadły już w wir zakupów - na stronie FF online jest 30% zniżki na dziecięce ciuszki
Ciri - boski maluszek, gratulujęTo jest nas tu kilka, które dziś weszły w II trymestr
Mój pierwszy termin też był na 4 marca ale ja miałam owulację 2 dni wcześniej i w karcie ciąży mam wpisane 2 marca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 10:47
saxatilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Dla tych, które wpadły już w wir zakupów - na stronie FF online jest 30% zniżki na dziecięce ciuszki
Ciri - boski maluszek, gratulujęTo jest nas tu kilka, które dziś weszły w II trymestr
Mój pierwszy termin też był na 4 marca ale ja miałam owulację 2 dni wcześniej i w karcie ciąży mam wpisane 2 marca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo mam podobnie
Noo fotki fajne ale jak porownalam dzis fotki dzieczyn na nfz (sama chodze na nfz a ta wizyta byla w prezencie od rodziny) albo prywatne albo z gorszym sprzetem to jestem zaskoczona tym co widzialam... naprawde zastawki serca?
to dla mnie hardcore...
kleo2426 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:To mam podobnie
Noo fotki fajne ale jak porownalam dzis fotki dzieczyn na nfz (sama chodze na nfz a ta wizyta byla w prezencie od rodziny) albo prywatne albo z gorszym sprzetem to jestem zaskoczona tym co widzialam... naprawde zastawki serca?
to dla mnie hardcore...
super i właśnie tą wizytę zapamiętasz na wiele wiele lat
ja z kolei pamiętam jak z pierwszym synem na USG poszedł pierwszy raz mój M jakoś drugi trymestr i lekarz pokazywał wszystkie części ciała i tłumaczył M wszystko po kolei to chłopina mój wyszedł w takim szoku że na korytarzu pierwsze co powiedział to było
"tam jest naprawdę dziecko"
śmiać mi się chce z tego do tej pory a to dziecko ma już 8 latA.Kasia, baassiia, d'nusia lubią tę wiadomość
-
Ciri ja jak pierwszy raz pojechalam w poprzedniej ciazy na polowkowe wlasnie na taki dobry sprzet to tez sie nie umialam nadziwic, ze wszystkie kosteczki bylo widac, nawet te najmniejsze... A chodzilam prywatnie do gina i on tez mial dobre usg, ale w porownaniu do tamtego to moglo sie schowacAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyNoo moj tez wczoraj byl ze mna, wiec tez byl w szoku ze to takie male i wszystko widac, lekarz tez pokolei pokazywal i opisywal kazde narzady, mielismy szczescie bo jak tylko sade wlozyl to mala spala wiec od razu fald katkowy zmierzyl (i spala z tymi nozkami w siadzie skrzyznym jak na zdjeciu) a potem zaczelam sie smiac jak sie obudzila i pokazala co robi, jak wywija jak tam sie kitlasi rozciaga i w ogole to moj z takim bananem na mordzi stal ze myslalam ze zaraz ze szczescia to zawalu dostanie
I sam zdecydowal ze na polowkowe tez zaplacimy i pojdziemy razem zeby moc tak obejrzec dokladnie
Najlepiej ze spi jak mamusia, dokladnie jaj ja, z reka w "majtkach" a druga przy uchukleo2426, ksanka, jagood lubią tę wiadomość
-
ciri śliczny maluszek !! te nóżki
nie mogę się nadziwić jak te dzieci szybko rosną
Ja też znalazłam wymarzone łóżeczko, w pamiętniku jednej z dziewczyn, ale nie wiem co to za firma i gdzie mogę je kupić ;(
może widziałyście gdzieś takie łóżeczko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:13
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśś wrote:Ciri ja jak pierwszy raz pojechalam w poprzedniej ciazy na polowkowe wlasnie na taki dobry sprzet to tez sie nie umialam nadziwic, ze wszystkie kosteczki bylo widac, nawet te najmniejsze... A chodzilam prywatnie do gina i on tez mial dobre usg, ale w porownaniu do tamtego to moglo sie schowac
-
Piękny dzisiuś
A ja właśnie siedzę w gabinecie taty bo jego sekretarka ma wolne, i mam sprzedawać leki... Może coś dla zwierzaka?
kleo2426 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ciri22 witam, piekny dzidzius:) a mama to chyba fanka Wiedźmina
))
Gratuluje udanych wizyt i pieknych zdjec usg i trzymam kciuki za kolejne spotkania z dzidziusiami. Sama nie moge sie juz doczekac 9 wrzesnia)) chyba to jeszcze bedzie za wczesnie na prenatalne po wypadnie w 11 tyg, ale może kruszyna bedzie na tyle duza ze uda sie zrobic...
Sciskam cieplutko Marcowki;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:45
-
Piękne są Wasze Maleństwa w brzuszku
Ja przesyłam mój brzuchol , który od 4 dni mi wyskoczył jak szaloooony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:22
Kajola, Karolina@, 26Asia, Renka88, paola87, A.Kasia, kleo2426, aaagaaatka, saxatilia, aleksandrazz, She86, ksanka, wiewiórka17, anie93lica, Mietka 30:), agu88sia, muminka83, Gośśś, d'nusia, Marlena, arien, Kate84, Est, krówka_muffka, domiii, Karka, Vincent, edyś, Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilou1984 wrote:Ciri22 witam, piekny dzidzius:) a mama to chyba fanka Wiedźmina
))
Gratuluje udanych wizyt i pieknych zdjec usg i trzymam kciuki za kolejne spotkania z dzidziusiami. Sama nie moge sie juz doczekac 9 wrzesnia)) chyba to jeszcze bedzie za wczesnie na prenatalne po wypadnie w 11 tyg, ale może dzidzius bedzie na tyle duzy ze uda sie zrobic...
Sciskam cieplutko Marcowki;)
Ta wiedzminStraszylam faceta ze jak bedzie chlopak nazwe go Geralt
A co do usg wszystko zalezy od wielkosci wiem ze np u mojej cioci w styczniu ze mimo ze przyszla w terminie prenatalnego to ja odeslal bo mala byla za mala, musiala za tydzien dopiero przyjsc -
Magda lena - brzuszek mega, na prawdę!!
Ja dzisiaj kupiłam w Biedrze pierwszy produkt dla bobasa tzn. proszek Lovela. Zdecydowałam się póki co na wersję "do białego", ale nie wiem czy nie kupię jeszcze wersji "do koloru". Porównywałam ceny z innymi sklepami i jest dość atrakcyjna
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,10032,name,proszek-do-prania-lovela-3-6-kg -
nick nieaktualny