Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Od kilku dni w końcu czuję się ciążowo.
Nie miałam żadnych objawów ciąży (przez 5 dni lekkie mdłości), gdyby nie usg to nie wiedziałabym, że noszę dzidzię pod sercem
Bo krwawienie to u mnie było normalnością... Więc dopiero jak kilka dni temu ten brzuch mi wyskoczył to oooo....wow czuję że jestem w ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:34
ciri22, She86, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny26Asia wrote:Ja też znalazłam wymarzone łóżeczko, w pamiętniku jednej z dziewczyn, ale nie wiem co to za firma i gdzie mogę je kupić ;(
może widziałyście gdzieś takie łóżeczko ?
Asia to łóżeczko Klupś Castello
Magda lena - o mamuniu, Ty masz brzuchtaki prawdziwy ciążowy
Cudny! W pierwszej ciąży też już w 14 tyg taki miałam
Ale teraz widzę, że jeszcze trochę poczekam. Myślałam, że w drugiej ciąży brzuch będzie wcześniej widoczny ale jednak nie...
anie93lica - II trymest przywitał mnie mdłościamihlip hlip
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kleo dziś chyba taki dzień, u nas ładnie a mimo to najchętniej walnęłabym się do łóżeczka... Nie wiem jak wysiedzę w pracy do 17...
kleo2426 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyaaagaaatka wrote:Kleo dziś chyba taki dzień, u nas ładnie a mimo to najchętniej walnęłabym się do łóżeczka... Nie wiem jak wysiedzę w pracy do 17...
-
nick nieaktualny
-
Magda lena wrote:
śliczny brzusiomuszę przyznać że jak na ten tydzień to spory
To Twoja pierwsza ciąża ?
-
Magda_lena brzunio do pozazdroszczenia. Mój też już widoczny, ale nie aż tak!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:29
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Kleo dziś chyba taki dzień, u nas ładnie a mimo to najchętniej walnęłabym się do łóżeczka... Nie wiem jak wysiedzę w pracy do 17...
Ja w pracy do 16 i też już odliczam minuty żeby stąd wyjść
W którym tygodniu planujecie iść na zwolnienie?? -
Ja planuję za miesiąc-półtora gdzieś, koło 16-17 tygodnia. Nie ma sensu siedzieć tu dłużej jak dla mnie.
W zasadzie po 2 poronieniach mogłam od razu na L4, ale na razie, póki jeszcze wiele może się zdarzyć nawet nie mam zamiaru się w pracy przyznawać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:33
agu88sia lubi tę wiadomość
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]