Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:W zasadzie po 2 poronieniach mogłam od razu na L4, ale na razie, póki jeszcze wiele może się zdarzyć nawet nie mam zamiaru się w pracy przyznawać.
Nic sie juz nie zdazy! Bedzie piekny dzidzius i prosze mi tu bez takich pesymizmow!i sio z pracy!
aaagaaatka, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
U mnie nie ma brucha, na poczatku mi troche spuchl i stan sie utrzymuje bez zmian. Chyba bede z tych malo brzuszkowych dosc dlugo. Ja duzo cwiczylam przed ciaza i u mnie , chyba miesnie trzymaja.
W pracy tez nie mowi, bo nie widac, a jeszcze chce chodzic dosc dlugo do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:41
-
Lilou alez ja pozytywnie myślę
Ta ciąża jest inna od poprzednich i musi się inaczej zakończyć
A.Kasia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Jestem.
dziewczyny byłam ponad 2 h na placu zabaw a tu 4 strony
My będziemy chcieli kupić tylko łóżeczko. Myślimy o takim porządnym aby było na lata.
Nie chce też przepłacać i płacić zbyt dużo
Myślę o takim: http://blanca-baby.pl/produkt/Pokoj-dzieciecy-pl,lozka-i-kojce-pl,lozeczka-drewniane-pl/kl-23-klups-lozeczko-dzieciece-klups-safari-zyrafka-biala-120x60-sosna-bez-szuflady/49554/47896
lub
http://www.pippin.pl/pl_PL/p/KLUPS-Lozeczko-PAULA-natura-odbior-W-wa-Wola%2C-wysylka/4453?ceneo_spo=true
Ubranka planuje koło grudnia/stycznia.
-
Witam Was dziewczynki. Nie było mnie tu chyba ponad tydzień i pewnie wszystkiego nie nadrobię. Chciałam się tylko podzielić informacjami. W poniedziałek byłam na USG, z maleństwem wszystko ok przezierność 1,5 mm, kość nosowa jest, serduszko bija jak trzeba. Strasznie się wzruszyłam, maleństwo fikało jak szalone i dowiedziałam się, że na 70% jest to chłopiec.
A.Kasia, Renka88, muminka83, d'nusia, Gośśś, aaagaaatka, Mietka 30:), Kajola, Karolina@, She86, ksanka, krówka_muffka, Karka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piękne brzuszki
Jeśli chodzi o zwolnienie to miałam zamiar pracować dłużej ale jak się dowiedziałam w 7 tyg o torbieli to się wystraszyłam i napisałam do swojego szefa że jestem ostatni tydzień w pracy. Zresztą po poronieniu jakoś spokojniej mi w domu. Pracuje w księgowości i juz od jakiegoś czasu przyuczałam koleżankę
-
Ja na L4 jestem od poczatku ciazy, ale to z wiadomych przyczyn... I szczerze mowiac to tesknie za praca
myslalam ze nigdy tak nie powiem, ale z tych nudow za nia tesknie... co innego gdybym mogla wiecej chodzic to zajelabym sie czyms,a tak mam lezec i to mnie dobija
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
wiewiórka17, to moja pierwsza ciąża.
No mówię od 4 dni tak mnie wypchałoAle fajne to uczucie, mieć taki brzuszek
Lubię to!!
Ale u mnie to chyba rodzinne, tzn. duże brzuchy w ciąży. Moje kuzynki, te bliższe i dalsze też miały duże brzuchy i to już nawet wcześniej widoczne.
Fakt, że nie miałam nigdy tego brzucha jakiego seksownegozawsze jakaś fałdka tam była
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
A wiecie co? Wczoraj wyczytałam, że L4 chodzące wcale nie oznacza, że można się swobodnie przemieszczać. Możesz wyjść z domu, ale TYLKO do apteki , na badania oraz niezbędne zakupy (o ile nie może ktoś inny zrobić ich za Ciebie) - wszystko to musisz mieć pokwitowane paragonem czy zaświadczeniem na wypadek, gdyby kontrola nie zastała Cię w domu. Chory kraj i paranoja.
To załóżmy kierowca zawodowy łamie rękę, dostaję L4 z "2" i nie może wyjść nawet na spacer
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:A wiecie co? Wczoraj wyczytałam, że L4 chodzące wcale nie oznacza, że można się swobodnie przemieszczać. Możesz wyjść z domu, ale TYLKO do apteki , na badania oraz niezbędne zakupy (o ile nie może ktoś inny zrobić ich za Ciebie) - wszystko to musisz mieć pokwitowane paragonem czy zaświadczeniem na wypadek, gdyby kontrola nie zastała Cię w domu. Chory kraj i paranoja.
To załóżmy kierowca zawodowy łamie rękę, dostaję L4 z "2" i nie może wyjść nawet na spacerno ale zadko sie slyszy, ze na kobiety ciezarne robia naloty, bardziej wlasnie na budowlancow, bo tam czesto np w zimie lewe L4 bo pracy nie ma
-
aaagaaatka wrote:A wiecie co? Wczoraj wyczytałam, że L4 chodzące wcale nie oznacza, że można się swobodnie przemieszczać. Możesz wyjść z domu, ale TYLKO do apteki , na badania oraz niezbędne zakupy (o ile nie może ktoś inny zrobić ich za Ciebie) - wszystko to musisz mieć pokwitowane paragonem czy zaświadczeniem na wypadek, gdyby kontrola nie zastała Cię w domu. Chory kraj i paranoja.
To załóżmy kierowca zawodowy łamie rękę, dostaję L4 z "2" i nie może wyjść nawet na spacer
hmmm.... ale myślę, że ciężarne sprawdzają tylko te co mają L4 leżące. Czy nie...?
GłupotaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:22
-
Kleo a w którym szpitalu w Bydgoszczy chcesz rodzić. Ja u mnie w mieście na pewno nie i tak właśnie w Bydg celuję.
Mąż wraca już z Krakowa- w niedzielę festyn - mam tyyyyyle pracy, już nie pamiętam kiedy się porządnie wyspałam.
Nie dość, że z festynem cały czas coś to jeszcze obiecałam kuzynce na sobotę tort na roczek...
Także wstaję o 4-5-6 rano najpóźniej w pracy jestem do 18 a później do nocy coś robię festynowego. Jestem zmęczona:(
Mocno zmęczona. Jutro wizyta o 8:20.