Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annak wszystkiego naj naj naj
Ale sie obrzarlamzachcialo mi sie plackow po wegiersku
(zrobilam troche oszukana wersje hehe bo wczoraj mialam gulasz z kasza i zostalo mi tego gulaszu z mieskiem dodalam troche ogorka i usmazylam placki ziemniaczane, ale musze sie pochwalic bo wyszlo mi pyszne hehe
)
muminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
A ja byłam na shoarma-ie
też się objadłam, co prawda wzięłam ta mniejsza, żeby mi jej później nudności nie obrzydziły.
Taki artykuł przeczytałam na pudlu o Kim Kardashian, gdzie jest jej wypowiedź, że pewnie po porodzie jej macice usuną, ze względu na przyklejające się łożysko. Ryzyko znała przed poczęciem, i tak sobie myślę, że wiele ludzi z niej tak śmieje i szydzi, a w takim momencie, przedłożyła swoje zdrowie nad pragnienie posiadania dzieci. Mi osobiście jest jej bardzo szkoda, tym bardziej, że zapewne dzieci chciałaby mieć więcej.
-
to ja dzisiaj jestem po mcdonaldzie cholera, ale jak smakował.uszy mi się trzęsły. wybrałam się na zawody strzeleckie, cały dzień w przemiłym towarzystwie,
na łonie natury, no i wreszcie po prostu poza domem i pozycją horyzontalną
akumulatory naładowane.
chyba Monika, pisalas ostatnio o owsiance, lecę przyrządzić- takiego smaka mam!
a i kupa będzie zacna po takim błonniku.
przykro mi, że spotykają Was takie przeboje w pracy ze strony przełożonych.
W głowie się nie mieści!! u mnie na szczęście wszyscy okropnie zaciskają piąstki,
a szef tego samego dnia jak się dowiedział, kazał lecieć do domu i się w pracy nie pokazywać.
są i dobre dusze na tej ziemi..
Izoleccc, muminka83, ksanka, A.Kasia, krówka_muffka, Kokaina lubią tę wiadomość
do czterech razy sztuka. -
Na dzisiejszym usg moje dzieciątko miało juz 6 cm:-) Rosnie jak na drozdzach:-)
Izoleccc, 26Asia, Renka88, d'nusia, Martita88, Kajola, jagood, Love_life, A.Kasia, alinalii, edyś, Karka, krówka_muffka, Kate84, Gośśś, arien, Magda lena, Marlena, Kokaina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany, jeszcze tak to nie było, żeby przez cały dzień powstały tylko 3 nowe strony
Przygotowałam się na długą lekturę przed snem a tu tylko tyle
Widać na forum, że weekend.
Ja jestem padnięta. Do południa dochodziłam do siebie bo kiepsko się czułam, później tuliłam siostrzeńca bo miał dzisiaj kłopoty z brzuszkiem a wieczór spędziłam na spacerze i herbatce z koleżanką. Jeszcze nie jest ze mną tak źle, bo nie zorientowała się, że jestem w ciąży. Przynajmniej nic nie dała po sobie poznać. Póki nie widać to nie chcę się jeszcze nikomu postronnemu chwalić. Wiecznie ciąży nie ukryję, wiadomo. Ale na ten moment nie czuję potrzeby, żeby się z kimś dzielić tą wiadomością.
-
A to mój brzdac z wtorkujagood, Karka, A.Kasia, Est, krówka_muffka, Kate84, edyś, Gośśś, anie93lica, 26Asia, baassiia, arien, Magda lena, Kajola, Marlena, Mietka 30:), d'nusia, Izoleccc lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Mam teraz 3 termin porodu 25 luty także już zgupialam. 8.5 cm sobie mierzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:49
A.Kasia, jagood, krówka_muffka, arien, Kokaina lubią tę wiadomość
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Love_life piękna dzidzia z profilu, te zdjęcia są już b dokładne,
można dostrzec już pewne podobieństwa<3
a czy prawdą jest, że najbardziej prawdopodobny termin, to ten z pierwszych wizyt i pomiarów?
mamy, które już rodziły.Rodzilyscie w terminie?do czterech razy sztuka. -
nick nieaktualnyLove_life wrote:Mam teraz 3 termin porodu 25 luty także już zgupialam. 8.5 cm sobie mierzy
Jaki duży już! I to tylko od główki do dupki, a gdzie jeszcze nóżkiCo do terminu porodu - masz 3 a maluszek i tak się urodzi kiedy mu będzie pasowało
Est lubi tę wiadomość
-
No szok ze jeszcze nóżki do tego a jakie długie nogi ma, padlam jak je zobaczylam
w ogóle to badanie trwało godzinę czasu bo malec wiercil się
stwierdziliśmy ze płeć będzie niespodzianka chociaż ciekawość mnie zżera a Wy chcecie znac?
2.02.15 7 tc mój aniołek :*