Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
She86 wrote:Ja też koniecznie chce poznać płeć
pomoże mi to w skompletowaniu wyprawki.
Co prawda pokój mysle zrobić w neutralnych kolorach, tak jak love_life szaro-żółtych i białe mebelki
A wczoraj na domo+ w programie podzielić M2 urządzali właśnie pokój dziecku w kolorach żółto-szarych
Nie czuję objawów ciąży w ostatnich dniach, zaczynam się niepokoić
Na dodatek wczoraj miałam grilla osiedlowego i sąsiedzi dowiedzieli się że jestem w ciąży
Ja mam takie dni kiedy w ogóle zapominam ze jestem w ciazy.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Hej dziewczyny
Ja wczoraj też przeplakalam cały wieczór. Bardziej że zmęczenia, bo ciężki dzień miałam.
Co do włosków na brzuchu ja też zauważyłam zecjedt ich więcej. Czytałam że w drugim trymestrze można bezpiecznie rozjaśnić je rozjasniaczem typu Sally Hansen. Jak myślicie? Mnie wkurzają strasznieSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Martka89 wrote:Oho, i mam dość liczne bakterie w moczu do tej morfologii, mój ginekolg nie odbiera, a jutro mieliśmy wyjechać za granicę...ja pierdzielę, co się bierze na bakterie w moczu w pierwszym trymestrze ciąży?
Ja brałam antybiotyki bo miałam zapalenie ale dalej czuje ze nerki mnie bolą ale wiem ze pije za mało wody. Sok z żurawiny tez piłam.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Kokaina wrote:Hej dziewczyny
Ja wczoraj też przeplakalam cały wieczór. Bardziej że zmęczenia, bo ciężki dzień miałam.
Co do włosków na brzuchu ja też zauważyłam zecjedt ich więcej. Czytałam że w drugim trymestrze można bezpiecznie rozjaśnić je rozjasniaczem typu Sally Hansen. Jak myślicie? Mnie wkurzają strasznie
Boże Mnie Też Wkurzająwyplewilam trochę peseta
mąż mi mówi ze mi plastrami wydepiluje a ja chyba z bólu skonam... tez myslalam żeby je może woda utleniona rozjaśnić
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Tygrysku, wy mieszkacie z Twoją teściową? Mnie wychodzi niewiele pralek bo czarne robie z ciemnymi kolorami a białe z jasnymi kolorami
Co do włosów to ja zauważyłam, że na pewno mam więcej na udach i w dodatku ciemne. Normalnie nie goliłam raczej ud bo włosków tam mało i jaśniutkie, ale teraz już zaczęłam. I ja mam jeszcze ogromny problem z szyją i brodąBo tam mi rosną takie duuugie i strasznie grube czarne włochy. Jest ich z 5 - 6 i pęsetką je usuwam. Ale czasem jest tak, że wydaje mi się w łazience, że usunęłam wszystkie, a potem wsiadam np do auta, przeglądam się w lusterku i widzę skubańce! Mam chyba kiepskie światło w łazience :p
-
Na poprawę humoru. Ukradłam z jednego pamiętnika
Artykuł dla każdego faceta :
"Hahahahahahah! Wczoraj jak już zasypiałam przypomniało mi się o pewnym humorystycznym artykule gdzieś na internecie na temat zrozumienia kobiety w ciąży, który czytałam ładnych kilka lat temu, ale już nie miałam siły go szukać więc zrobiłam to terazoczywiście trzeba przymrużyć oko, ale coś w tym jest
miłego czytania
"Gdy kobieta jest w ciąży, często chodzi zła i podenerwowana. Kaprysi jak dziecko, narzeka na brak zainteresowania ze strony swojego faceta i na różne inne dolegliwości. Aby zrozumieć, o co jej chodzi, najlepiej wejść w jej położenie i poczuć to, co ona...
1-3 miesiąc
1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zapijaj wódkę piwem bez zakąszania. Później dowiesz się, dlaczego.
2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad.
3. Do nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma.
4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej!
5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko.
6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy!
7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę.
8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta.
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania.
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa.
3-6 miesiąc
1.Do brzucha przywiąż materac z wodą.
2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy zakładasz buty.
3. Śpij również z materacem. Jak to, jak? Na boku!
4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej.
5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody.
6. Na noc wypij litr wody i weź coś moczopędnego.
7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale.
8. Ciężko oddychać? Wietrz mieszkanie częściej - niektórym pomaga.
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś?
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj!
6-9 miesiąc
1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut.
Gdy już organizm odmawia współpracy - wstań i szykuj się do pracy. Ojejku, odczuwasz kołysanie? Współczuję. Zaraz ci przejdzie.
2. Dolej wody do materaca.
3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy pij po szklance wody co godzinę.
4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień.
Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź pigułkę nasenną.
5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy.
6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź niesamowitym kochankiem!
7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona ma innego - bądź pobłażliwy.
8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wejdź w jej położenie - jej też jest ciężko!
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania.
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie?
The end
No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie!
Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac."26Asia, arien, anie93lica, Est, Kate84, annak, ksanka, d'nusia, jagood, Tunia.a, agu88sia, Karolina@, Karka, Kajola, Albuera lubią tę wiadomość
-
Kokaina wrote:Hej dziewczyny
Co do włosków na brzuchu ja też zauważyłam zecjedt ich więcej. Czytałam że w drugim trymestrze można bezpiecznie rozjaśnić je rozjasniaczem typu Sally Hansen. Jak myślicie? Mnie wkurzają strasznie
Ja już kiedyś pisałam o tymwrrrrr. mam dużo włosów na brzuchu ;( Nigdy nie miałam. Nie wygląda to ładnie .... Po porodzie się wytrą. Spokojnie.
ja bym nie ryzykowała z rozjaśnianiem. To objaw ciążyTak działają hormony!
-
arien wrote:Tygrysku, wy mieszkacie z Twoją teściową? Mnie wychodzi niewiele pralek bo czarne robie z ciemnymi kolorami a białe z jasnymi kolorami
Co do włosów to ja zauważyłam, że na pewno mam więcej na udach i w dodatku ciemne. Normalnie nie goliłam raczej ud bo włosków tam mało i jaśniutkie, ale teraz już zaczęłam. I ja mam jeszcze ogromny problem z szyją i brodąBo tam mi rosną takie duuugie i strasznie grube czarne włochy. Jest ich z 5 - 6 i pęsetką je usuwam. Ale czasem jest tak, że wydaje mi się w łazience, że usunęłam wszystkie, a potem wsiadam np do auta, przeglądam się w lusterku i widzę skubańce! Mam chyba kiepskie światło w łazience :p
Niestety tak mieszkamy z nią u nas w łebie cięzko z mieszkaniami do wynajecia są tylko do kupienia a wiadomo że ceny nie sa niskie. Ale planujemy pogadać ze szwagrem mojego chłopaka o wynajeciu jego mieszkania bo w sumie nie uzywa ale to za kilka dni najszybciej bo jeszcze nie wie o ciąży:) -
RudyTygrysek wrote:A moja teściowa narzeka że ja za dużo piore a staram się naprawde rzeadko prac aby uniknac jej gadania i piore 2 pralki na tydzien. Ona to 1 na 2 tygodnie. Ahhh te starsze osoby
-
an wrote:A mnie mój zostawił znowu na weekend i jeszcze wyłączony telefon, no zabić tylko
Anie93lica łącze się z Tobą w bólu.. moj jest od tygodnia w zagranicznej delegacji, dziś wylądował w Warszawie i okazało się, że musi od razu pilnie jechać do Torunia na dwa dni... zmuła na maksa, aż chce mi sie płakać, bo nie ma nawet czasu żeby ze mna pogadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 14:29
Natalia27.03.2016