Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobaczek89 wrote:Martka, na bakterie najlepsza jest żurawina. Część dziewczyn brała wyciąg z żurawiny w tabletkach, ale jie pamiętam nazwy.
Kleo, ja zawsze lubiłam starszych facetów, choć ostatecznie mój mąż jest tylko 2 lata starszy i zawsze śmiałam się, że jedyne ograniczenie to żeby nie był starszy od taty. A ja byłam bardzo wczesnym dzieckiem. Mój tata jest tylko 19 lat starszy.
to z tego ucieszył się mój tata właśnie że mój M jest młodszy od niego ale od mamy mojej już jest starszymuminka83 lubi tę wiadomość
-
She86 wrote:Martka ja też mam dosć liczne bakterie w moczu, pisałam o tym w piątek, dziewczyny pisały zeby pić dużo wody i łykać żurawinkę. Któraś z dziewczyn pisała że bierze urosept, ja narazie nic jeszcze nie kupowałam
A w morfologii też ci wychodzi stan zapalny? -
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Oho, i mam dość liczne bakterie w moczu do tej morfologii, mój ginekolg nie odbiera, a jutro mieliśmy wyjechać za granicę...ja pierdzielę, co się bierze na bakterie w moczu w pierwszym trymestrze ciąży?
Urinal lub żurawit i dużo wody. 2x dziennie 1 tabletka i powinno się poprawić.She86 lubi tę wiadomość
-
a z tą morfologią:
Leukocyty 11,3 tys/µl 3,8 10,0 H
Neutrofile % 76,8 % 40 70 H
Neutrofile # 8,7 tys/µl 2,50 7,00 H
Limfocyty % 17 % 20 45 L
Myślicie, że to jeszcze norma jak na ciążę? WIem, że ciążą rządzi sięswoimi prawami i obowiązują trochę inne normy, ale się martwię
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:a z tą morfologią:
Leukocyty 11,3 tys/µl 3,8 10,0 H
Neutrofile % 76,8 % 40 70 H
Neutrofile # 8,7 tys/µl 2,50 7,00 H
Limfocyty % 17 % 20 45 L
Myślicie, że to jeszcze norma jak na ciążę? WIem, że ciążą rządzi sięswoimi prawami i obowiązują trochę inne normy, ale się martwię
Znalazłam takie stronki
http://www.mamazone.pl/pytania-i-odpowiedzi/zdrowie-w-ciazy/2009/jak-odczytywac-wyniki-morfologii-krwi-w-ciazy.aspx
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/morfologia-krwi-kobiet-w-ciazy-moze-odbiegac-od-normy_38340.html
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/neutrofile-normy-co-oznacza-podwyzszony-lub-obnizony-poziom-neutrofilo_37438.html
-
kleo2426 wrote:My chyba jesteśmy rekordzistami na tym wątku
23 lata
Zdaję sobie sprawę że wszystko się może zdarzyć bo drugi syn miał być ostatnim ale mnie coś strzeliło potem i stwierdziłam że jeszcze jedno dziecko bardzo chcę mieća mąż lubi spełniać moje życzenia więc zaczęliśmy starania
Oj tam. Powiem ci szczerze że ja zawsze kochałam się w starszych facetach. Uwielbiam ich doświadczenie życiowe, to że są stateczni, kocham ich troskliwość. Zawsze zabiegają bo boją się że młoda żona ucieknie, i na końcu czuję się bezpiecznie. Mając 19 lat wyszłam za mąż za równolatka i to byl błąd. Dziad jakich mało - damski bokser.
Teraz jestem z 13 lat starszym facetem. Ma w tym roku 45 lat i kocham go ponad życie. Nigdy nie byłam taka szczęśliwa jak teraz. Czuję że mogę na nim polecgać. Bawi mnie do łez i czasem wychodzi z niego dzieciak w chwili zabawykleo2426, arien, annak lubią tę wiadomość
-
Witam Was
I ja mam starszego Małża o 13 lattak jak u Was Muminko!
Zawsze lubiłam starszych. W tym roku Małż wkroczył w 40stkęi będzie to jego pierwsze dziciątko (moje też). Najpiękniejszy prezent
Co do dziwnych zawirowań w brzuszku to ja dziś mam od rana. takie bąbelki, ale myślę, że jeszcze za wcześnie na ruchy.
Wcześniej tego nie miałam. Ale dziś zjadłam duże śniadanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 11:18
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku to ja myślała że 11 lat różnicy między mną a mężem to taaaak dużo
Widać że jednak starsi faceci mają to 'coś'
Co do płci to mi marzy się córka ale najważniejsze jest jednak dla mnie by było zdrowe. Chłopca myślę że za bardzo bym porównywała do mojego aniołka.
Poza tym jak wierzyć 'wróżbą' i babcinym przesadą to wskazuje wlasnie na corke
Zbrzydłam strasznie, mam pełno pryszczy na twarzy.
A 'wróżyłyście' sobie kiedyś obrączką nad ręką żeby sprawdzić jaka płeć dziecka będzie i ile dzieci bedzie sie mialo?
Ja ogolnie nie wierze w takie rzeczy ale wszystkim w rodzinie wychodzilo tak jak mieli..kleo2426, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Dzisiaj mam tragiczny dzień wczoraj na mdłości najadłam się migdałów i wymiotowalam całą noc
mam gula w gardle boli mnie brzuch wiec leżę plackiem.
U mnie różnica wieku to 5 lat z Mężem jesteśmy 2 lata po ślubie a w Sylwestra wyjdzie 13 lat razem