Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
domiii wrote:nawet jeśli już wszystko jest ok to Duphaston odstawia się niestety stopnionwo
ja brałam 2x1, od dzisiaj 1x1, a potem co drugi dzień 1x1
Nie wiem czy aby na bank wszystko było całkiem ok, bo czasami mam taki "brudnawy śluz" a czasami jak jasna kawa z mlekiem.
Oczywiście bywają też dni, że jest ładnie i normalnie.
Ciekawa jestem co lekarz mi powie.
Jak na razie oszczędzam się jak przykazali wypisując mnie ze szpitala.
Prawie jak księżniczkadomiii, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
26Asia wrote:Arien a wg usg to który tydzień, pytam bo zastanawiam się czy u mnie będzie wiadomo kto mieszka w brzuszku
a usg w czwartek
Tak jak według suwaczka, 11t4d. Ale zaznaczyła, że to jeszcze nie jest na tyle pewne, żeby już kupować niebieskie ciuszki
-
aleksandrazz wrote:Domiii, na początku miałaś mieć dziewczynkę czy mi się wydaje?
nie, nie miałam wcześniej żadnych wskazań, bo maluch nie chciał nic pokazać uparciuch
a przeczucia i marzenia zawsze były o chłopcu, więc się udało
ALE jest u nas jeszcze jedna Domi* - może to onaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:54
-
domiii wrote:nawet jeśli już wszystko jest ok to Duphaston odstawia się niestety stopnionwo
ja brałam 2x1, od dzisiaj 1x1, a potem co drugi dzień 1x1
-
hej mamuśki,
nie wiem czy pamiętacie że borykam się z dość mocnymi bólami głowy, ale w końcu po mnóstwie prób i błedów znalazłam złoty środek.... więc chciałam się z wami nim podzielić aby wam pomóc
sposób jest banalny eh... wystarczy pić więcej wody ok. 3,5litra dzienne naprawdę to działa.... aż sama nie mogę w to uwierzyć ... także mam nadzieje że ten post w jakimś stopniu wam pomoże.
Domiii gratuluje udanych wakacji.... super wieści SYNEKale zazdroszczę ja muszę czekać do 1 października mam nadzieje że maluch pokaże co ma pomiędzy nóżkami
arien- wielkie gratulacje dla wasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:57
domiii, d'nusia, jagood lubią tę wiadomość
-
Marlena wrote:Co do duphastonu . Mi lekarz kazał dokończyć to opakowanie co mam i nie brać więcej. Ale teraz zastanawiam się czy nie powinnam bo bardziej stopniowo odstawiać? Jak brałam 2 razy dziennie to np teraz 1, tak jak Domiii pisała?
-
ja na ból głowy odkopałam stary już i znany środek
czarna kawa z cytryną !
10 min i głowa jak nowa
Ciekawe która pierwsza z nas rozwiąże worek z porodami?Czyżby Domiiii...?
Ostatnio się zastanawiałam nad tym jak fajnie urodzić luty/marzec! Zajebiście. na lato maluch już będzie fajnym bobasem.
Mam nadzieję, że my mamy szybko wrócimy do swoich figur i będziemy się czuły dobrze.
ja niestety zauważyłam na brzuchu rozstępy ;( smaruję się kilka razy dziennie... Tak nagle mi brzuch wyskoczył , że skóra nie zdążyła się stopniowo porozciągać. Pewnie na następne lato zaopatrzę się w kostium jednoczęściowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:04
Kokaina lubi tę wiadomość
-
Magda lena wrote:ja na ból głowy odkopałam stary już i znany środek
czarna kawa z cytryną !
10 min i głowa jak nowa
Ostatnio się zastanawiałam nad tym jak fajnie urodzić luty/marzec! Zajebiście. na lato maluch już będzie fajnym bobasem.
Mam nadzieję, że my mamy szybko wrócimy do swoich figur i będziemy się czuły dobrze.
ja niestety zauważyłam na brzuchu rozstępy ;( smaruję się kilka razy dziennie... Tak nagle mi brzuch wyskoczył , że skóra nie zdążyła się stopniowo porozciągać. Pewnie na następne lato zaopatrzę się w kostium jednoczęściowy.nie ma nic piękniejszego
Magda lena lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja juz tez po prenetalnych, z dzidzią wszystko w porządku, wszystkie pomiary sa prawidłowe
niestety nie udało się podpatrzec płci. Kolejna wizyta 21 września więc może wtedy ułoży się odpowiednio. Termin z usg wyszedł na 6 marca.
A.Kasia, ksanka, Madzialena90, Karolina@, kofeinka, Lula_w, Marlena, edyś, Gośśś, d'nusia, Magda lena, Kokaina, Kajola, She86, Martita88, Kate84, Karka, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:A ja dzis prawie zemdlalam, na apelu w szkole, bylam z synkiem bo idzie do pierwszej klasy, ciemno przed oczami, zdazylam wyjsc na zewnatrz, okropne uczucie
Całe szczęście, że tylko "prawnie", bo było by bardzo nie dobrze gdybyś się przewróciła i potłukła.
Takie upały, że nie ma sie co dziwić omdleniom.
Odpoczywaj ile tylko możesz -
Już po. Dzisiaj moja wizyta była głównie konsultacją badań prenatalnych z moją gin, analiza wyników krwi i moczu (wszystko w idealnym porządku). Ciśnienie super. Waga bez zmian, nadal -2.5kg. W środku wszystko okej, ale usg było dzisiaj mega króciutkie, bo ginka chciała tylko sprawdzić czy serduszko bije i jest ok. Niestety nawet nie pomierzyła bobasa, ani zdjęcia nie zrobiła. Buuu:( Płeć nieznana, tak więc prezentu dla męża nie mam
Dzisiaj oficjalnie został mi zmieniony termin porodu na 26.02, tak więc Domii proszę o zmianę na głównej stronie. Mam również brać nowe witaminy, odpowiednie dla II trymestru z kwasami omega. W drodze powrotnej odebrałam wygraną konkursową od Chicco
Domii - witam po urlopie i gratuluję syneczkakofeinka, Madzialena90, domiii, Gośśś, d'nusia, Kajola, She86, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:
QUOTE]
chyba wszystko na to wskazuje Kochana
a Tobie jak póki co wypada termin? bo szłyśmy równo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:31