Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję dziewczynki udanych wizyt
Domiii nie wiem dlaczego jakoś tak mi się ubzdurało, też po cichu liczę na synka, ale oczywiście najważniejsze żeby wszystko było okej
Kofeinka mam tak samo, raz dni czyste, raz kawa z mlekiem. Wczoraj byłam u gina i kazał mi nie swirowac, nie mam konkretnej przyczyny bo wszystko jest niby okej, nawet macica miękka
mówił ze czasami po prostu tak jest, moja mama w ostatniej ciąży przez cały czas krwawila i plamila, nikt jej nie umiał powiedzieć dlaczego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:34
kofeinka lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dziewczyny dzieki za kciuki. Wszystko jest ok. Dostalam skierowanie do Poradni Chirurgii Onkologicznej na wyciecie dwoch znamion ale to raczej z przyczyn kosmetycznych, bo sa w takich miejscach gdzie mogą byc draznione.
Dziewczyny oglądajcie znamiona i pieprzyki!A.Kasia, Madzialena90, aaagaaatka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teresa1992 wrote:Witam
Ja juz tez po prenetalnych, z dzidzią wszystko w porządku, wszystkie pomiary sa prawidłowe
niestety nie udało się podpatrzec płci. Kolejna wizyta 21 września więc może wtedy ułoży się odpowiednio. Termin z usg wyszedł na 6 marca.
-
Karolina, moja wizyta wyglądała wczoraj bardzo podobnie. Mimo, że gin sympatyczna, to jednak mam wrażenie, że leci na ilość a nie na jakość. Najważniejsze, że z dzidziusiem ok
Pochwal się jak wygląda wyprawka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:49
-
Love_life wrote:Właśnie wróciłam z silki- odzylam chociaż forma fatalna
orbitrek na najmniejszym obciazeniu i to nie było łatwo bo zadyszka.a Wy kobitki cwiczycie coś?
Ja mam wizytę u ginka 11 września i wtedy podpytam czy mogę zacząć chodzić na basem 2-3 razy w tygodniu.
Miałam wcześniej plamienia, na szczęście od kilku tygodnii ich nie ma, i trochę się boję zwiększonego wysiłku.
Ale każde USG potwierdza, że wszystko z dzidzią ok, więc myślę że gin pozwoli :]ksanka lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
ksanka wrote:Dziewczyny ale dziś mam głoda. Nie mogę się niczym najeść!
Czy Was też wkurza w tym forum to, że nie można przejść do konkretnej strony, tylko trzeba grzebać i grzebać? Staram się znaleźć ściągawkę z edycji tekstu - pogrubienie, kolor itp. Czy może któraś jeszcze raz napisać - przepiszę sobie na karteczkę -
Kajola wrote:To się pochwalę
spodnie dopasowują się fajnie do figury ale myślę, że w zimę już w nie nie wejdę ;-p
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0264972001.html
Kajola,
fajne spodenka
Ja kompletnie nie mam weny na kupowanie ciążowych ubrań. Pewnie obudzę się za 2 miesiące nie mając się w co dopiąć i będzie problemKajola lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
domiii wrote:
chyba wszystko na to wskazuje Kochana
a Tobie jak póki co wypada termin? bo szłyśmy równo...
3 tyg temu był 26 lutego. Ale nie zmieniaj mi terminu1 marca bardziej mi się podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 13:14
-
Kokaina wrote:Kajola,
fajne spodenka
Ja kompletnie nie mam weny na kupowanie ciążowych ubrań. Pewnie obudzę się za 2 miesiące nie mając się w co dopiąć i będzie problem
Ubrania ubraniami - ja mam problem z majtkamiwszystkie które do tej pory nosiłam stały się niewygodne
-
aleksandrazz wrote:Kofeinka miałam to samo co Ty przecież. Wczorajsze usg mnie uspokoiło, też 8 września się uspokoisz
Mam nadzieję
niech mi jeszcze lekarz powie, że mogę brykać z mężem i mieć orgazmyhe he
libido mi urosło, że ho ho
A mąż sie boi mnie dotknąćbo po tej akcji z krwawieniem i szpitalem boi się, ze może mi i maleństwu zrobić krzywdę
Kokaina lubi tę wiadomość