Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wyczytałam, że dziecko zaczyna słyszeć od 15 tyg ciąży
chyba trzeba już zacząć trenować gadanie "do siebie"
kofeinka, domiii, Est, Karolina@, ksanka, RudyTygrysek, arien, Marlena, aneczka1985 lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
jusiakp wrote:Dziewczyny na dole brzucha jak siedze i go dotykam, lekko uciskam to wyczuwam jakby kule wielkosci cytryny, to macica?
Jeżeli jest to pod pępkiem to raczej tak. U mnie macica najlepiej jest wyczuwalna pod prysznicem - skóra wtedy chyba jakoś się rozluźnia i nawet bez uciskania brzucha czuję macicę -
nick nieaktualnyJa bez problemu wyczuwam i nawet widzę bo troszkę ponad miejscem blizny po CC się znajduje. A mój 14-tygodniowy brzuch prezentuje się tak:
Mina nietęga bo jestem taka padniętaa jeszcze mnie czeka sprzątanie w domu w ten upał
kofeinka, Gośśś, anie93lica, Kajola, alinalii, Karolina@, d'nusia, Kate84, arien, She86, baassiia, Madzialena90, Izoleccc, krówka_muffka, karlik lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:nie, nie miałam wcześniej żadnych wskazań, bo maluch nie chciał nic pokazać uparciuch
a przeczucia i marzenia zawsze były o chłopcu, więc się udało
ALE jest u nas jeszcze jedna Domi* - może to ona
Nie, nie ja nie wiem co. Mam sie dowiedzieć dopiero 23 września na wizycie więc czekam. Ale ja akurat mam przeczucie na dziewuszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEst wrote:Kasiu ja mam bardzo podobny brzuszek do Twojego:-) Dla ludzi, ktorzy nas nie,znają, wyglądamy po prostu jak po porządnym obiedzie
Ale jeszcze chwila i nikt nie będzie miał wątpliwości
No właśnie jak założę luźniejszą bluzkę to nic nie widać. Chyba że wieczorem bo wtedy mi wywala trochę większy. Nie spieszy mi się zbytnio do dużego brzucha bo ja w zasadzie już 2 lata w ciąży jestem i moje plecy na tym nie wyszły najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:36
-
nick nieaktualnyHiksanka wrote:Hej dziewczyny, udanego dnia i pozytywnych wizyt.
Mam do was pytanie. Czy biezecie Acard i do kiedy? U mnie lekarz kazal odstawic juz jakis czas temu - i byl to rowniez moment w ktorym przestalam plamic.
A jak u was jest z acardem
Kasanka ja mam Acard razem z Medrolem odstawić po 16 tc, jak już się w pełni wykształci łożysko.ksanka lubi tę wiadomość
-
Czy jest tu jakaś dziewczyna z Rzeszowa lub okolic? Jeżeli tak to 8 października w Hotelu Rzeszów jest Spotkanie z Dobrą Mamą. Szczegóły i możliwość zapisu http://dobra-mama.pl/ Zachęcam podobno dają fajne gadżety. Pozdrawiam.
jagood lubi tę wiadomość