Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyedyś wrote:Miałam wczoraj podobnie
Czy Was też wkurza w tym forum to, że nie można przejść do konkretnej strony, tylko trzeba grzebać i grzebać? Staram się znaleźć ściągawkę z edycji tekstu - pogrubienie, kolor itp. Czy może któraś jeszcze raz napisać - przepiszę sobie na karteczkę
[*b]tekst[*/b] - Pogrubienie
[*color=nazwa_koloru_po_angielsku]tekst[*/color] - Inny kolor
[*i]tekst[*/i] - Na ukos
[*u]tekst[*/u] - Podkreślenie
To wszystko oczywiście bez tych gwiazdek
edyś lubi tę wiadomość
-
arien wrote:kofeinka, ja nowe majtki kupilam juz jakies 2 tygodnie temu
Jeszcze się w staniki musze jakies zaopatrzeć bo mi cycki górą wychodzą
Staniki jakiś czas temu musiałam wymienić ale chyba znów będzie trzebabo wychodzą i nie dość, ze nie ładnie to niewygodnie.
-
kofeinka wrote:Mam nadzieję
niech mi jeszcze lekarz powie, że mogę brykać z mężem i mieć orgazmyhe he
libido mi urosło, że ho ho
A mąż sie boi mnie dotknąćbo po tej akcji z krwawieniem i szpitalem boi się, ze może mi i maleństwu zrobić krzywdę
Ja z libido mam różnie- czasami mogłabym się bzykać co chwilę, a później kilka dni posuchy:]
Jeszcze czekam na to aż hormony zaczną buzowaćSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyWitam.
Doczytam was wieczorem. Póki co melduję się po genetycznych. Wszystko wygląda dobrze:) czekamy jeszcze na wyniki z krwi i ale one powinny potwierdzić że wszystko jest ok.
Na 80% chłopak:)Marlena, Karolina@, edyś, domiii, Kajola, Vincent, Madzialena90, Gośśś, d'nusia, Est, Kate84, A.Kasia, Karka, She86, baassiia, krówka_muffka, karlik lubią tę wiadomość
-
Któraś z Was prosiła o zdjęcie prezentu od firmy Chicco. W skład wchodzi:
- 1x butelka NaturalFeeling 0m+ 150 ml;
- 1x smoczek Physio Soft 0m+;
- 1x saszetka z płynem do mycia ciała i włosów Baby Moments;
- 1x saszetka z kremem łagodzącym przeciw odparzeniom Baby Moments;
- 2x wkładki laktacyjne;
- książeczka z kuponami promocyjnymi.
Domiii proszę o zmianę terminu porodu na 26.02. Dziękiedyś, 26Asia, Kajola lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Któraś z Was prosiła o zdjęcie prezentu od firmy Chicco. W skład wchodzi:
- 1x butelka NaturalFeeling 0m+ 150 ml;
- 1x smoczek Physio Soft 0m+;
- 1x saszetka z płynem do mycia ciała i włosów Baby Moments;
- 1x saszetka z kremem łagodzącym przeciw odparzeniom Baby Moments;
- 2x wkładki laktacyjne;
- książeczka z kuponami promocyjnymi.
Domiii proszę o zmianę terminu porodu na 26.02. Dzięki
Też taki mambardzo podoba mi się kolor smoka
agu88sia lubi tę wiadomość
-
arien wrote:Też taki mam
bardzo podoba mi się kolor smoka
Dla mnie jest właśnie taki nijaki? Ogólnie lubię zielony, ale ta zieleń jest taka...dziwna? Ja znowu jestem zachwycona tą butelką - wiele pochlebnych opinii krąży na jej temat
Madzialena - aby otrzymać taki zestaw, trzeba było wziąć udział w konkursie. Już nie pamiętam na czym on dokładnie polegał, ale nie było to nic trudnego. Ja teraz śledzę stronki i czatuję na konkursy. -
26Asia wrote:zobaczył dzidziusia i się boi ?
Chyba takNiby zakaz od lekarza jest (bezpodstawny - bo krwawień, plamień brak), ja też się trochę obawiam, ale doznania są nieziemskie.
arien wrote:O butelce też slyszałam wiele dobrych opinii ale tak z wyglądu wydaje mi się kosmiczna
Przypomina kształtem pierś, u mnie temat butelek już zgłębiony - okazał się łatwiejszy niż temat wózków