Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
paola87 wrote:Dziewczyny oprócz tych warsztatów, o których tu ostatnio pisałyście (i na które się wybieram
) znalazłam jeszcze coś takiego http://www.mama-wie.pl/
-
Ja z Zyrardowa,ale teraz wiekszosc czasu spedzam w Belgii.Bylam na wizycie u lekarza i powiedziala mi ze prawdopodobnie bedzie chlopczyk,wiec chinski kalendarz sie sprawdza:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:54
A.Kasia, Izoleccc, Est, edyś, d'nusia lubią tę wiadomość
-
hej mamuśki, ja mam dzisiaj takie dziwne uczucie w brzuszku nie potrafię tego konkretnie opisać ale mam wrażenie że to prawdopodobne PIERWSZE RUCHY naszego maluszka według kalendarza od piątku mają się pojawić....
czyżby te moje dziwne bulgotanie, smyranie w brzuszku to właśnie to na co tak czekam z niecierpliwością??? Jak dotykam brzuszek to mam wrażenie że coś czuje. Chyba że to moja wybujała wyobraźnia
co o tym myślicie???
ja pochodzę w woj. dolnośląskiego- Wrocław
Kasia piękny brzuszek
Arien śliczny ten twój TomuśWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:59
domiii, A.Kasia, Izoleccc, baassiia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVincent wrote:Ja z Zyrardowa,ale teraz wiekszosc czasu spedzam w Belgii.Bylam na wizycie u lekarza i powiedziala mi ze prawdopodobnie bedzie chlopczyk,wiec chinski kalendarz sie sprawdza:)
GratulacjeNie ma Ciebie chyba na liście marcówek, więc napisz na kiedy masz termin a Domiii Cię dopisze
Domiii - a Helen chyba niestety musiała nas opuścićJeśli się mylę to przepraszam ale wydaje mi się, że dołączyła do aniołkowych mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:02
Vincent lubi tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:hej mamuśki, ja mam dzisiaj takie dziwne uczucie w brzuszku nie potrafię tego konkretnie opisać ale mam wrażenie że to prawdopodobne PIERWSZE RUCHY naszego maluszka według kalendarza od piątku mają się pojawić....
czyżby te moje dziwne bulgotanie, smyranie w brzuszku to właśnie to na co tak czekam z niecierpliwością??? Jak dotykam brzuszek to mam wrażenie że coś czuje. Chyba że to moja wybujała wyobraźnia
co o tym myślicie???
Kasia piękny brzuszek
Arien śliczny ten twój Tomuś
Końcówka 15 tc to już całkiem możliwe
Wrocławjak ja tęsknie za meczami Śląska
Madzialena90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzialena90 wrote:hej mamuśki, ja mam dzisiaj takie dziwne uczucie w brzuszku nie potrafię tego konkretnie opisać ale mam wrażenie że to prawdopodobne PIERWSZE RUCHY naszego maluszka według kalendarza od piątku mają się pojawić....
co o tym myślicie???
Kasia piękny brzuszek
Arien śliczny ten twój Tomuś
Hej Madzialena- ja też WrocławMadzialena90 lubi tę wiadomość
-
Madzialena...no kurczę, może faktycznie
A słuchajcie, pamiętam, że któraś z Was miała taki problem. Bardzo dużo siusiam ale tuż przed zaczęciem (jak już siedzę na kibelku) boli mnie brzuch. Jak zaczynam i juz leci to przechodzi. Zapewne to pęcherz, ale myślicie, że zapalenie? Bo poza tym nie boli, nie mam uczucia, że muszę się wysiusiać a nie mogę.Madzialena90 lubi tę wiadomość
-
Jak to jest dziewczyny z witamina A w ciazy? Podobno lepiej nie naduzywac, ale ciezko jest znalezv witaminy dla ciezarnej, gdzie tej witaminy albo jakiegos zamiennika nie ma.
Apropo pisowni, korzystam z telefonu piszac tu na forum, bo nie chce mi sie siedziec przy laptopie, wiec z gory przepraszam za wszelkie uchybienia i brak polskich znakow:-) Licze na wyrozumialosc;-) -
nick nieaktualnyJa z Bydgoszczy i też nie ma nikogo
Ja już po kąpieli chłopaki moje jedzą kolację a ja zmykam z psami na spacer mąż dzisiaj pojechał i znowu wszystko sama muszę ogarniać do tego na wizyty też będę musiała się sama udać a tak myślałam że pojedziemy razem -
Domii dopisz mnie proszę do listy - Vincent- 27 luty -chłopczyk
Wielkie dzięki
W ogóle ta lekarka mi powiedziała, dziwne rzeczy,np. że jak u kobiet spada hemoglobina w ciąży, że tak powinno być, że tak natura przemyślała, żeby nie powstawały zakrzepy...i jak tylko jest bardzo nisko to powinno się suplementować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:24
-
Domii ja ma termin 3 marca
-
nick nieaktualny