Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się z samego rana
Wstałam żeby wyprawić dziecię moje do szkoły, ale normalnie masakra jak ciężko było mi otworzyć oczy. Dobrze że tylko raz w tygodniu będzie na 8 chodził, no chyba że się coś jeszcze zmieni.
Teraz już siedzę piję kawusię
anie93lica
jak tam dojechaliście do celu?
długo tak staliście?
MeAmerie
super wieści i piękne foto
MeAmerie lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane!
Ależ dobrze spałam, nie ma to jak porcja dobrych wiadomości...
Chciałam Wam jeszcze napisać słówko o ruchach...od kilku dni czułam jakieś gilgotanie w brzuchu, jakby mi coś tam pływało. I lekarz pierwsze co to zapytał czy czuję ruchu, bo już powinnam przy 2 ciąży coś czućRudyTygrysek, domiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolin wrote:Dzisiaj obudziłam się z silnymi ustami. Co to może znaczyć?
Nie chcę Cię straszyć ale wydaje mi się że to może mieć związek z jakimś niedotlenieniem lub problemami z krążeniem.
To tylko moje odczucia nie znam się na tym ale może lepiej skontaktować się z lekarzem.
MeAmerie
super to może i ja niebawem coś zacznę odczuwaćMeAmerie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja po południu mam pogrzeb teścia, więc dziś będzie mnie mniej.
MeAmerie - świetne fotkiz tymi ruchami to i ja podejrzewam, że już coś delikatnie czuję. W poprzedniej ciąży pierwsze kopniaczki poczułam w 17/18 tyg, pojutrze zaczynam 15. Niby gdzieś czytałam, że przy tyłozgięciu ruchy mogą pojawić się później ale to moje tyłozgięcie to chyba jakiś wymysł lekarzy. Dziewczyny pisały, że przy głębokim tyłozgięciu seks jest bolesny a na USG jest bardzo ciężko maluszka dobrze zobaczyć a u mnie ani z tym ani z tym nie ma problemów.
Polin - może być tak jak mówi kleo a może też zwyczajnie zmarzłaś?MeAmerie, Lucky lubią tę wiadomość
-
Anielica i jak się skończyła sprawa, poradziliście sobie jakoś?
MeAmerie gratuluję, piękny, zdrowy bobas
Moich wyników pappa jeszcze nie ma co za tym idzie całego opisu prenatalnych, a w piątek jadę do gdańska na dwa tygodnie no to chciałabym odebrać przed!MeAmerie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jadę do pracki i uwaga pewien pan pogonił jakiegoś gościa z miejsca siedzącego, ze jakaś pani w ciąży i z dzieckiem stoi... Oczywiście nie o mnie to, ale w warszawskiej skmce pierwszy raz słyszę cos takiego. Brawa dla tego pana! Mi nikt nie ustąpi, bo myślą, ze te kupę czterodniową noszę
arien, Kate84, Marlena, Lucky, Izoleccc, karlik lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Ja będę rodzić w szpitalu św. Zofii
Mam z 10 dziewczyn które tam urodziły i są mega zadowolone!
Poza tym mój lekarz prowadzący jest stamtąd.
PS. Domii możesz dopisać mnie do listy poród planowany na 31.03 -
A.Kasia wrote:Dzień dobry
Ja po południu mam pogrzeb teścia, więc dziś będzie mnie mniej.
MeAmerie - świetne fotkiz tymi ruchami to i ja podejrzewam, że już coś delikatnie czuję. W poprzedniej ciąży pierwsze kopniaczki poczułam w 17/18 tyg, pojutrze zaczynam 15. Niby gdzieś czytałam, że przy tyłozgięciu ruchy mogą pojawić się później ale to moje tyłozgięcie to chyba jakiś wymysł lekarzy. Dziewczyny pisały, że przy głębokim tyłozgięciu seks jest bolesny a na USG jest bardzo ciężko maluszka dobrze zobaczyć a u mnie ani z tym ani z tym nie ma problemów.
Polin - może być tak jak mówi kleo a może też zwyczajnie zmarzłaś?
Na pewno nie zmarzłam wręcz było mi za ciepło cały czas. Język też siny. -
Polin, dziwne...może zadzwoń do gina, bo takie sinienie chyba nie jest ok...a może sobie jakoś przez sen wargę przygryzłaś? Ale to chyba język nie byłby siny...nie wiem.
Muszę się Wam pożalić od rana. Od soboty mam mini biegunkę. W sumie to nie biegunkę nawet. Chodzę 2-3 razy dziennie ale na rzadkoI do tego mam chyba skurcze jelit
Taki kłujący ból w dole brzucha, po bokach, przychodzący falami, który czasami kończy się właśnie wizytą w WC. Poza tym nie wiem czy coś z pęcherzem nie jest grane. Dużo siusiam, ale to niby dobrze. Tylko jak idę już na kibelek i tuż przed puszczeniem zwieraczy, żeby zaczęły siuśki lecieć, też mnie łapie taki dziwny ból. A jak tylko zacznie lecieć to ustępuje. Wczoraj robiłam mocz, zobaczymy co mi tam wyjdzie. Ale te jelita mnie martwią trochę
Włączyłam sobie espumisan, ale coś średnio pomaga chyba.
-
bardzo zły dzień mam…a dopiero się zaczął …
- bardzo denerwuje się przed wizytą…
- dostałam 80 % wypłaty a powinnam 100 %…
- mam złe przeczucia…
- mam dość wszystkich i wszystkiego
- objawy ciąży, hmmm nie mam nic..
- strasznie się boję, że coś jest nie tak…