Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:Gratulacje
Nie ma Ciebie chyba na liście marcówek, więc napisz na kiedy masz termin a Domiii Cię dopisze
Domiii - a Helen chyba niestety musiała nas opuścićJeśli się mylę to przepraszam ale wydaje mi się, że dołączyła do aniołkowych mam
ojej... naprawdę?nie doczytałam już tego
Helen - buziaki ogromne -
nick nieaktualnydomiii wrote:ojej... naprawdę?
nie doczytałam już tego
Helen - buziaki ogromne
Teraz już zgłupiałam. Może to ja coś pomyliłam albo mi się nicki pomieszały ale wydaje mi się, że na samym początku nas opuściłaMoże sprawdźmy to jeszcze bo nie chcę nikogo usuwać z listy ze względu na moje "wydaje mi się"...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdybym malej smiechem nie obudzila byamy nie znali bo nie dosc ze spala w siadzie skezyznym to jeszcze miedzy nogami miala pepowine. Potem zaczela siw ruszac tak ze lekarz powiedzial ze na 90% baba ale jakby aie uspokoila to by powiedzial na 100% jaka plec.
Est lubi tę wiadomość
-
Nasze maleństwo. 8 cm, nt 1,2. Kość nosowa obecna, uderzenia 168.
Wszystkie narządy są w porządki, 2 rączki, 2 pary nóżek. Między nóżkami nic nie ma, ale lekarz nie dał 100% pewności że za 4 tygodnie nie wyrośnie tam siusiakale my przyjmujemy że nie wiadomo jaka płeć. Powiedział że gdyby miał 100% pewności to by powiedział.
Mam zapalenie cewki moczowej i saszetkę do wypicia, wszystko inne super.
Maleństwo fikało, i ciągle ssało paluszek.
Jestem taka szczęśliwa!
Madzialena90, edyś, skowroneczka87, domiii, Renka88, Gośśś, d'nusia, Vincent, Kajola, 26Asia, wiewiórka17, Est, A.Kasia, anie93lica, Kate84, ksanka, kleo2426, krówka_muffka, krówka_muffka, She86, Marlena, Mietka 30:), Karka, Izoleccc, karlik lubią tę wiadomość
-
Odnosnie poprawnej polszczyzny - ja sie czasem zapomne i strzele jakas glupote
mojego faceta ortografii juz nie naucze, chociaz czasami sie pytam jak sie pisze dane slowo i wtedy jakos odpowiada poprawnie Natomiast jesli chodzi o poprawnosc wypowiedzi to jak slysze poszlem, wyszlem itd. - nie umiem sie opanowac zeby kogos nie poprawic :]
-
Wiesz, ja się zwykle nie wypowiadam w sprawie ortografii, bo sama popełniam gafy i faktycznie mój Mąż to jest mistrzem w tej kategorii. Często pisze tesz i jusz żeby mnie zdenerwować. Ale jak widzę te dzieci, które będą się uczyć od tych mam wystawiających te zdjęcia to mi przykro troszkę.
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Ja jestem ze Świętokrzyskiego, także jak dobrze liczę to jest nas trzy
Dzisiaj dostałam telefon i jutro odbieram wyniki testu Pappa. Jak mnie nie umawiali na żadne konsultacje to znaczy, że jest dobrze?
Hehe zobaczymy co mi tam wyliczył system
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
nick nieaktualnyKajola wrote:Ja jestem ze Świętokrzyskiego, także jak dobrze liczę to jest nas trzy
Dzisiaj dostałam telefon i jutro odbieram wyniki testu Pappa. Jak mnie nie umawiali na żadne konsultacje to znaczy, że jest dobrze?
Hehe zobaczymy co mi tam wyliczył system
Na pewnoJak miałam złe wyniki to nie chcieli mi nic powiedzieć tylko kazali przyjść na konsultację ze specjalistą. A teraz jak nam wyszły dobrze to odebraliśmy po prostu z rejestracji
Kajola lubi tę wiadomość