Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, do domu dotarliśmy dopiero około 4 rano, naczekaliśmy się na pomoc drogową, a później jeszcze na samochód zastępczy, ale jakoś się udało.
Auto lawetą dostarczone do mnie na wieś, a my do nas.
Jestem mega niewyspana, a zaraz muszę lecieć na badanie krwi.
Pozdrawiam i miłego dnia dziewczynki:* -
26Asia wrote:bardzo zły dzień mam…a dopiero się zaczął …
- bardzo denerwuje się przed wizytą…
- dostałam 80 % wypłaty a powinnam 100 %…
- mam złe przeczucia…
- mam dość wszystkich i wszystkiego
- objawy ciąży, hmmm nie mam nic..
- strasznie się boję, że coś jest nie tak…
Spokojnie Asiu brak objawów nie znaczy że coś z maleństwem jest nie tak. Ja od początku miałam tylko kilka razy mdłości , piersi bardzo bolały na początku a teraz tylko są nabrzmiałe i sutki wrażliwe. Czuje się świetnie i myślę pozytywnie bo wiem że wszystko jest dobrze. U Ciebie też na pewno jest wszystko ok tylko musisz w to wierzyć i nie wkręcać sobie głupich myśli do głowy bo nerwy i stres nie służą ani Tobie ani maleństwu.Lucky lubi tę wiadomość
-
- mam złe przeczucia…
Asia, spokojnie nie stresuj się. Ja też tak mam że raz mam objawy raz nie a z dzidzia wszystko ok. Stres nie służy dziecku. Jak już będziesz po wizycie zafunduj sobie coś fajnego tylko dla siebie, od razu poprawi Ci się humor. A do wypłaty może czegoś zapomnieli doliczyć, też tak miałam że 2 razy.Lucky lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
- mam złe przeczucia…
Myślę,że to całkiem normalne,że się boisz. Każda z Nas, tak mi się wydaje, trzepie portkami przed wizytą, bo bardzo się boimy,że może być coś nie tak. Trzymaj się dzielnie, będzie dobrze, musi być i koniec smutania się, wyjdziesz z gabinetu i wszystko puści:**Lucky lubi tę wiadomość
-
dziękuję dziewczyny !! :*:*:* wizyta dopiero jutro i to o 19...
posłucham rady Kokainy i po wizycie zrobię coś tylko dla siebie, może kosmetyczna jakaś maseczka...bo z nerwów mnie rozniesie...
Kokaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolin - arien ma rację, zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj. Lepiej troszkę spanikować niż później żałować, że się zignorowało objaw. Daj znać czego się dowiedziałaś
Arien - w zeszłym tygodniu miałam identyczne objawy jak opisałaś. Ale po kilku dniach przeszło. Z pęcherzem tak bywa, niekoniecznie musi to być objaw infekcji. Ja profilaktycznie biorę Urinal 1x dziennie i póki co wszystko gra. Polecam!
26Asia - to, że się denerwujesz przed wizytą to oczywiste i każda z nas ma tak samoAle na pewno wszystko będzie w porządku. To Twoje prenatalne badanie? Trzymam kciuki, żeby dzidzia była super zdrowa
Na objawy nie patrz wcale, ja jednego tygodnia czułam się jakbym w ciąży nie była a teraz znowu mdłości i piersi swędzą i plecy bolą
masakra. A z wypłatą to pewnie niedopatrzenie
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Dziewczynki dajcie link do tego rogala, też sobie zamówię a przewalam strony i nie mogę znaleźć
Ja mam taką:
http://allegro.pl/kojec-motherhood-poduszka-rozne-kolory-i5614827182.html
Ale są i tańsze, poszukaj na allegroLucky lubi tę wiadomość
-
U mnie znowu ciezka noc:( wieczorem nie moge sie ulozyc, bo mi zle na zoladku, a potem budze sie o 3-4 i maraton przewalania do 6:( poza tym jestem od razu glodna i musze cos zjesc, bo organizm sie buntuje. Takze taki nocny chomik sie ze mnie robi:( tez tak macie?
Na szczescie wstalam w miare dobrym stanie i na razie bez mdlosci:D
Lucky lubi tę wiadomość
-
26Asia - ja też się denerwowałam, denerwuje przed każdą wizytą. I powiem szczerze, że byłam nawet zaskoczona, że nasz bejbik tak ładnie się rozwija a ja w zasadzie czuję się dobrze
Tak po prostu niektóre kobiety mają, że dobrze się czują i tylko dziękować losowi za to
Chociaż apropo dobrego samopoczucia to u mnie gorzej dzisiaj. Od rana mnie mdli, bolą jelita, i w ogóle jestem jakaś taka "słaba"Lucky lubi tę wiadomość