Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chciałam się przenieś do lutowych mam na forum ale tam to nie to samo co tu...zostaje z Wami bo fajne z Was babeczki i uwielbiam Was czytać
kleo2426, Kokaina, Lucky, 26Asia, domiii, Est, Martita88, A.Kasia, Izoleccc lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Asiu trzymaj się, mam tak często (no poza tą wypłatą), będzie dobrze!
witam się środowo
dziewczyny mam pytanie, może któraś się zna
rok temu byłam przez cały rok pod opieką endo, bo wyniki TSH i FT4 nie były prawidłowe (górne granice normy). Przez rok brałam euthyrox 0,25, tarczyca się uspokoiła, potem przez rok robiłam badania raz w miesiącu i wyniki były super- tsh ok 1-1,2, ft4 też super
Miesiąc temu robiłam bad. tarczycowe i tsh było 1,1 a wczorajszy wynik to 0,21!!!
Do endo może może uda mi się dostać za tydzień, bo są koleje
Co robić? czy dzieje się coś niedobrego/? czy ten tydzień zwłoki to źle?
nawet prywatnie nie mam jak pójśćboję się trochę
Co u Alinali? bo nie mogę znaleźć jej wpisów, a martwiłam się o jej PappaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 12:56
-
MeAmerie wrote:Dziewczyny wczoraj miałam usg robione przez powłoki brzuszne, i momentami lekarz dość mocno mi naciskał na brzuch. Dzisiaj od rana mnie pobolewa, mam nadzieję że to od badania....
Me Amerie, mam to samo, caly dzień mnie później bolał brzuch!MeAmerie lubi tę wiadomość
-
Lucky Spokojnie, nie dzieje się nic strasznego. Zapewne wiesz, że w ciąży tarczyca lubi szaleć. Tak niski wynik świadczy jednak, że niedaleko Ci do nadczynności. Ja proponuję zmniejszyć dawkę euthyroxu, żeby wynik nie spadł jeszcze niżej. Tydzień to nie tak długo
Spróbuj może zadzwonić do poradni i poprosić o połączenie z gabinetem endo. Może uda Ci się uzyskać telefonicznie jakieś informacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 13:15
Lucky lubi tę wiadomość
-
Lucky nie martw się kochanie. Napisze wieczorem co i jak gdy będę na komputerze bo Tel ciężko pisac w skrócie wyników nie mam a jak napisze czemu to padniecie masakra
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinalii wrote:Lucky nie martw się kochanie. Napisze wieczorem co i jak gdy będę na komputerze bo Tel ciężko pisac w skrócie wyników nie mam a jak napisze czemu to padniecie masakra
Ty to dopiero potrafisz budować napięcie
to ja już czekam na ten wieczórLucky, Est lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam dobre wieści. Test Pappa wyszedł dobrze więc jest szansa na zdrowego bobaska. Teraz czekam jeszcze na wyniki Harmony ale jestem już spokojniejsza
Kokaina, aaagaaatka, edyś, Gośśś, Lucky, Kajola, arien, Mietka 30:), alinalii, Madzialena90, 26Asia, baassiia, She86, Vincent, paola87, MeAmerie, Kate84, Est, ksanka, Karolina@, Karka, wiewiórka17, Martita88, A.Kasia, Lilou1984, d'nusia, Izoleccc, krówka_muffka, karlik lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
domiii wrote:a która jest z Warszawy?
JA:)
Choć w sumie to już nie Warszawa a okolice:)
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
-
ryjkek wrote:Dziewczyny mam dobre wieści. Test Pappa wyszedł dobrze więc jest szansa na zdrowego bobaska. Teraz czekam jeszcze na wyniki Harmony ale jestem już spokojniejsza
Super !!! Bardzo dobre wiadomości !! Ciesz się kochanaLucky, ryjkek lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyryjkek wrote:Dziewczyny mam dobre wieści. Test Pappa wyszedł dobrze więc jest szansa na zdrowego bobaska. Teraz czekam jeszcze na wyniki Harmony ale jestem już spokojniejsza
Super wieści kochana.
Kolejne wyniki też wyjdą super a maleństwo będzie zdrowe że ho hoLucky, ryjkek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny tylko, że ja od roku już żadnych leków na tarczycę nie biorę, bo endo powiedziała, że sytuacja jest unormowana. Rok robiłam bad kontrolne co miesiąc i było ok. Raz w roku miałam robić usg, by kontrolować guzki, ostatnie ze stycznia było w porządku.
Dzwoniłam do przychodni i endo na urlopieWraca 11.09
liczę na wasze rady!
z góry dziękuję -
Myślałam, że cały czas na euthyroxie jesteś. W takim wypadku musisz cierpliwie czekać na wizytę u lekarza
http://www.endokrynologia.net/tarczyca/nadczynno%C5%9B%C4%87-tarczycy-w-ci%C4%85%C5%BCy
http://www.mp.pl/pacjent/choroby/78383,nadczynnosc-tarczycy-w-ciazy
Lucky lubi tę wiadomość
-
domiii wrote:Dziewczyny,
a czy któraś z Was ma obniżoną temperaturę? ja od kilku dni mam 35.8 - 36.2
nie wiem czy to jest związane z anemią, jakimś ogólnym osłabieniem organizmu czy co...
-
arien wrote:A gdzie mierzysz domiii? Ja teraz zmierzyłam pod pachą i mam 35,9. Jak mierzyłam ze dwa tygodnie temu też pod pachą to miałam chyba 36,18. Myślę, że to nic niepokojącego.
No pod pachą właśnie... to czyli może to normalnedzięki Kochana!
Ale zapytam lekarza na najbliższej wizycie...