Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydomiii wrote:Dziewczyny, czy Wy robicie sobie listę rzeczy, które będziecie kupować dla malucha? bo ja przyznam, że to moje pierwsze dziecię i jestem zielona, chętnie skorzystałabym z jakiejś gotowej - może wiecie gdzie takie można znaleźć poza belly?
Jest wyprawka dla noworodka oraz lista do szpitala.
Na gorze zobaczcie zakładkę "wyprawka"domiii, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny26Asia wrote:troszkę czuję niedosyt po usg. Ale co najważniejsze Dzidziuś zdrowy przezierność około 1 nie pamiętam dokładnie, wyniki mam odebrać za tydzień. Najważniejsze że serduszko bije i szaleje maluszek
szkoda, że badanie było robione niedokładnie i na szybko...bo nie zbadał serca, narządów itd...o płeć nawet nie pytałam, poczekam do wizyty u mojego ginekologa
Asiu a to było badanie prenatalne? No to faktycznie jakiś dziwny lekarz, że nie zbadał dokładnie narządów. A może zbadał i było ok, więc powiedział po prostu, że dzidziuś zdrowy? W każdym razie najważniejsze, że maluszek zdrowo fikał
Salomea - na moim ślubie motywem przewodnim był wrzosnawet na sesji miałam kilka fotek w wianku z wrzosów. Jak teraz na nie patrzę to wyglądam jak świtezianka
Ech, idę sobie pooglądać albumy zdjęć ze ślubuZa miesiąc 2 rocznica a jakby 10 lat minęło.
arien, d'nusia, Vincent, Est, karlik, muminka83, Magda lena, anie93lica, She86, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Jestem dziewczynki aktualnie jestem u mamy w Gdansku i kiepsko z czasem jest. Dzis pierwsze udane zakupy z mama kupione body i komplecik i skarpetki. Ah jak sie ciesze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e675c364566f.jpgd'nusia, Est, A.Kasia, arien, edyś, Izoleccc, muminka83, Madzialena90, Martita88, Kajola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maggda wrote:Domii usun mnie z listy. Dzisiaj stracilam malenstwo.
Maggda,
Rozmawiałyśmy dziś już na różowej stronie, ale napiszę jeszcze tu: jestem. W każdej chwili jestem, gdybyś tylko potrzebowała porozmawiać. Wiem, jak się czujesz w tej chwili. Bardzo mocno wiem. Zresztą wiesz...
Ściskam Cię. -
nick nieaktualny
-
Magda
tak bardzo mi przykro