Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciężka sytuacja w pracy:/ no ale może rzeczywiście weź to na klatę i idź do pracy? o jedną sytuację powodującą stres mniej. obyś jutro czuła się lepiej.
Czy Wam również ciągle na zmiany uszy się zatykają?
Lecę do wyra, ciężki i smutny dzień zakończę, dzięki Waszym podpowiedzią
melisą i oby spokojnym snem.do czterech razy sztuka. -
She86, to normalna temperatura w ciazy. Teraz nie mierze zeby sie nie stresowac, ale na poczatku ciazy zdarzalo mi sie miec 37,4 nawet. Chyba, ze zle sie czujesz to faktycznie podejdz do lekarza, ale jesli nic sie nie dzieje to nie ma powodu do niepokoju.
Ps. Po co wogole mierzycie temperature, jesli nie ma potrzeby tj. przh przeziebieniu czy chorobie. Po co sie niepotrzebnie denerwowac?anie93lica, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:She86, to normalna temperatura w ciazy. Teraz nie mierze zeby sie nie stresowac, ale na poczatku ciazy zdarzalo mi sie miec 37,4 nawet. Chyba, ze zle sie czujesz to faktycznie podejdz do lekarza, ale jesli nic sie nie dzieje to nie ma powodu do niepokoju.
Ps. Po co wogole mierzycie temperature, jesli nie ma potrzeby tj. przh przeziebieniu czy chorobie. Po co sie niepotrzebnie denerwowac?
Zgadzam się w 100%. Też już nie mierzę temperatury, bo ja znowu zawsze jak mierzyłam pod pachą to miałam 36,2 a raz nawet 35,9. Na początku się martwiłam, ale ciąża rozwija się prawidłowo więc widocznie taka moja natura.Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
She86 wrote:Skowroneczka mierzyłam bo jestem przeziebiona, mam katar i ból gardła, rano miałam temperaturę 36,7. Ale po poludniu czułam że mnie rozpala, i okazało się że temp wzrosła.
W tym wypadku bez zastanowienia poszłabym do lekarza rodzinnego po zwolnienie, chociaż na kilka dni. Nie ma co ryzykować, bo może rozwinąć się coś poważniejszego.Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
She86 wrote:Skowroneczka mierzyłam bo jestem przeziebiona, mam katar i ból gardła, rano miałam temperaturę 36,7. Ale po poludniu czułam że mnie rozpala, i okazało się że temp wzrosła.
Skoro tak, to lec do lekarza zanim Cie cos wezmie na dobre, lepiej nie ryzykowac jakiejs grubszej infekcji. Praca jest wazna, ale bedziesz spokojniejsza, rowniez o dzidzie kiedy bedziesz zdrowa:-)She86 lubi tę wiadomość
-
Ja też bym poszła od razu do lekarza, zanim się coś rozwinie i wzięła zwolnienie.
Jagood przykro mi ze względu na sytuację z partnerem, nie wiem co się dzieje ale mam nadzieję że wszystko się ułoży cokolwiek by to miało oznaczać :-* trzymaj się i powodzenia.
Co do cery to mi się zdarzają jakieś wypryski, ale nie za dużo. Moja mama mówi, że i ze mną i z bratem wyglądała tak samo dobrze więc nie wiem
My dziś byliśmy na pierwszych wyprawkowych zakupach, dałam M wybierać ciuszki, smoczki, klipsy do nich niech się cieszydałam mu też zdecydować imię (i tak z tych które wybrałam wcześniej hihi) i będzie Amelka
baassiia lubi tę wiadomość
-
Mnie się wyraźnie powiększyły piersi:) ku uciesze męża. Ciągle miałam małe, nosiłam 75B, teraz kupiłam 2 80B, ale i tak pod biustem wydaje mi się ciasne:( Nie umiem chyba dobrać sama, nigdy nie kupowałam innych bo miałam małe;)
Trądzik mam zwiększony od początku ciąży, skrycie wierzę, że to na dziewczynkę
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Dziewczyny czy Wam też dokuczają krwawienia z nosa???
U mnie to zaczyna się coraz częściej pojawiać. No i są dość obfite ale znalazłam dobrą radę jak sobie z nimi radzićno i uspokoiłam się gdy przeczytałam, że w ciąży to normalka
https://parenting.pl/portal/krwawienie-z-nosa-w-ciazy
Trądzikstraszny wysyp miałam przez ponad tydzień, teraz jakby zaczęło się wszystko uspokajać, oby już na dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:21
-
nick nieaktualny