Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny Witam wszystkie nowe koleżanki, fajnie, że jest nas co raz więcej. Ja przyjechałam w poniedziałek do rodziców i zostaję do piątku. Muszę się nacieszyć moim małym siostrzeńcem przez ten czas bo później nie wiem kiedy będę mogła przyjechać A mały jest cudny i mogłabym się godzinami w niego wpatrywać
Średnio znoszę te upały, głowa mnie prze nie często boli. Dziś nad ranem trochę popadało i jest bardziej znośnie. Niestety przez całą noc biegałam co 5 min na siku a nad ranem dopadły mnie takie mdłości, że dopiero teraz powoli wracam do żywych.
Zazdroszczę Tym, które widziały już zarodek a nawet słyszały serduszko, ja muszę jakoś wytrzymać do wtorku. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. -
Magda lena wrote:Hej Marcóweczki!!!!
Jak się czujecie? Jakieś dolegliwości? Ja termin mam na 1 marca (lub 29 lutego).
Ja od kilku dni mam mdłości i mocną zgagę (a nigdy nie miewałam zgagi), czuję lekki ból w podbrzuszu, ale taki normalny.
A piersi to mi zaraz eksplodują
A napiszcie mi jak to jest u Was z piersiami? Bo piersi bolą, ale nie są wrażlwe i sutki też nie. Czy któraś z Was też tak ma?
Ja tak mam z biustem mnie mdlilo w 4-5 tyg teraz przestało. A brzuszek pobolewa ale też bez tragedii[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Hej Mnie też trochę pobolewa brzuch, ale też nie jest to uciążliwe, tak raz na jakiś czas coś mnie tam ukłuje - mam nadzieje, że to normalne. Piersi i brodawki mam trochę większe, ale ogólnie nie bolą, tylko są trochę cięższe i bardziej wrażliwe. Zgaga też często się pojawia, wczoraj rano mnie mdliło strasznie, a dzisiaj trochę boli głowa i momentami mi się zawraca, ale do przeżycia. To pewnie też od tego upału u mnie dzisiaj trochę ochłodzenia, wieje wiaterek, ale mimo wszystko w domu mam duszno. Mam okna na wschód, tylko sypialnia na zachód i jak się rano nagrzeje, to później duchota. Coraz bardziej intensywnie myśle o l4. W sobotę pogadam z dziewczyną, która jest na weekendy, żeby się przygotowała, że wskoczy za mnie w najbliższym czasie. Jak ona już będzie widziała, to myślę, że szef nie będzie robił problemów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam bardzo bolace piersi i duzo wieksze, brzuch napompowany i ogolnie szybko sie mecze i jestem senna. nie wiem na ile to wplyw ciazy a na ile duzych dawek luteiny.
mdlosci niestety nie mam zadnych! widze ze u Was sa juz objawy, ja na razie wszystko moge jesc i nic.Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Ja tez mam zadyszki heh przejdę się kawałek i dysze i senna strasznie ale chyba już się przyzwyczaiłam to pewnie z braku kofeiny tez a jem tez wszystko, trochę mnie mdli jak czuje rybę ale i tak ją jem haha[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
ja mam tylko wrażliwe sutki i czasem zaboli brzuch jak na @ i w sumie to wszystko ale mam inny problem który zaczął się wcześniej ale dzisiaj to jakaś masakra, wszystko mnie swędzi ;/ zaczyna np swędzieć ręka ja się podrapie i wyskakują mi w tym miejscu krostki ;/ a swędzi mnie wszystko nogi, ręce, dekolt, twarz aż się zastanawiam czy nie iść do rodzinnej czy prosto do dermatologa eh... miała któraś tak?
-
Ja miałam jakoś pare dni przed terminem @ swędzącą wysypkę na czole. Może to też ma jakiś związek z ciążą? Jakiś nowy objaw odkryłyśmy? Jesteś alergikiem? Może alergia, teraz taki okres, wszystko pyli, albo ew. od słońca. Może spróbuj pić wapno (wapń? calcium? ) na razie, a jak nie to do rodzinnego, bo do dermatologa i tak musisz mieć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:36
-
A.Kasia wrote:Hej dziewczyny Witam wszystkie nowe koleżanki, fajnie, że jest nas co raz więcej. Ja przyjechałam w poniedziałek do rodziców i zostaję do piątku. Muszę się nacieszyć moim małym siostrzeńcem przez ten czas bo później nie wiem kiedy będę mogła przyjechać A mały jest cudny i mogłabym się godzinami w niego wpatrywać
Średnio znoszę te upały, głowa mnie prze nie często boli. Dziś nad ranem trochę popadało i jest bardziej znośnie. Niestety przez całą noc biegałam co 5 min na siku a nad ranem dopadły mnie takie mdłości, że dopiero teraz powoli wracam do żywych.
Zazdroszczę Tym, które widziały już zarodek a nawet słyszały serduszko, ja muszę jakoś wytrzymać do wtorku. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ja też we wtorek ide Jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie, będzie dobrze zobaczymy zarodek z serduszkiem
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Leeila jakbym szła do dermatologa to bym poszła prywatnie bo żona mojego gina jest dermatologiem i bym dwie pieczenie na jednym ogniu upiekła alergikiem nie jestem, ale mam w domu wapń to sobie będę piła może pomoże, jak dam radę to na wizycie u gina powiem może on powie gdzie się z tym udac
-
Hm no chyba że tak Warto wspomnieć jak będziesz, ja poszłam z tym na czole do rodzinnego, piłam wapń i smarowałam hydrokortyzonem i w sumie zeszło po 3 dniach i do dziś nie wiem nawet z czego to było.. Trzymajcie się dziewczyny, ja się zbieram do pracy, uważajcie na siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:54
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:ja od dzis do piątku na l4...
zasnęłam w robocie, męczyłam się. nic tylko bym spała.
dopiero 6 tc a staniki już mam za małe ;/ koronka gryzie więc odpadają.
większych dolegliwości niż zasypianie wszędzie nie ma