Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leeila no tylko ja nie mam wysypki dopiero jak podrapię to wyskakują takie jakby małe bąble po komarach a komary mnie nie pogryzły
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jestem w 4 tyg , jak mam zmienić na kalendarzu tyddzień? bo automatycznie się ustawia 6 i nie da się tego zmienić w ustawieniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 16:05
-
nick nieaktualny
-
Ja śpię nago nic mnie nie gryzie hehe polecił mi gin ze zdrowo bez bielizny a ze upały to tez bez koszulki śpię rewelacja i mąż szczęśliwy ze chociaż może popatrzeć
Karka, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
ja po kolejnym usg. niestety nie dowiedzialam sie wiele wiecej nadal nie widac zarodka. w dodatku pecherzyk ma 1 mm mniej niz 2 dni temu, chociaz moze to dlatego ze inny lekarz i sprzet? no i na zdjeciu jest pecherzyk bardziej plaski, nie wiem z czego to wynika
Gin uspokaja ze to normalne, ale ja oczywiscie panikuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 19:54
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
roletka wrote:Leeila jakbym szła do dermatologa to bym poszła prywatnie bo żona mojego gina jest dermatologiem i bym dwie pieczenie na jednym ogniu upiekła alergikiem nie jestem, ale mam w domu wapń to sobie będę piła może pomoże, jak dam radę to na wizycie u gina powiem może on powie gdzie się z tym udac
-
shaja88 wrote:Cześć Dziewczyny, wita Was majówka2015 która urodziła jednak w kwietniu i...... Marcówka 2016 jejku jak ja dam radę z dwójką takich maluchów! Ale bardzo sie cieszę termin podam 14.07 bo cieżko mi samej wyliczyć ze względu na brak jeszcze miesiączki po porodzie ale numer! Jeszcze w to nie wierze!!
wow ,super gratuluje Faktycznie bedzie co robic przy takiej malej dwójce ale mała różnica wieku będzie fajna dla nich
Ja wczoraj i dzis mialam takie mdlosci ...masakra jakas !Dzisiejsza nocka to w ogole koszmar, od 3:30 juz nie spalam nie dosc ze co chwile siusiu to biegunka ,mdlosci ze na tej toalecie nie wiedzielam co robic nad ranem to samo do tego wciaz wzdety brzuch , czasem boli, piersi to u mnie masakra tak bola , najbardziej wieczorem i w nocy, a mdlosci rano , w nocy , jesc mi sie w ogole nie chce , tylko owoce mi jakos wchodza
Oczywiscie nie wytrzymalam dzis i poszlam na 4 bete jak tak czytalam Wasze
19290 w 24 dpo i 38 dc mysle ze bardzo ladna ,
ale zachcialo mi sie badac progesteron i po co!Teraz sie martwie ze za maly bo 19,25 a zawsze po owulacji mialam 16,18 ?Badała któraś z Was?
marcysia mamy taki sam termin Witamy
APS myślę ,że lekarze znają się na swoje pracy i jak mowia ,ze nie ma co sie martwic jeszcxze to pewnie mmaja racje Choc zobaczymy jaka ja bede madra po wizycie w piatek
APS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja już nie badam tej bety,
co ma być to będzie.
i z objawów to właściwie oprócz senności i mega cycochów to nic nie ma
dziewczyny martwicie się wagą? w sensie że dużo przytyjecie?
z jakiej wagi startujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:54