Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam do Was po długiej nieobecności, musiałam przestać na jakiś czas zaglądać do internetu żeby się nie stresować, ponieważ moje wyniki bety tak się kształtowały:
19dpo 1023 mlU/ml
21dpo 1799 mlU/ml
natomiast w 25dpo 3035 mlU/ml co mnie najbardziej zmartwiło
Ten ostatni wynik jest z poniedziałku, wczoraj miałam wizytę u gin i:
GS 7,65mm
CRL 2,80mm
Lekarz stwierdził, że to 5t.4d. +/- 4 dni (w dzień badania to był 6t.1d.)
Serduszka widać nie było, jestem na za 2 tygodnie umówiona, lekarz jest dobrej myśli. Jeśli się okaże, że wszystko jest ok mimo tak małego przyrostu (a ponoć tak może być) to będę dziewczyny dobrym przykładem na to, że nie ma co się przejmować betą, przynajmniej na etapie powyżej 1000.
I znowu czekanie...ale obojętnie co będzie jestem dobrze nastawiona muszę i tyle!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 11:53
-
saxatilia wrote:a coś ćwiczycie ? jakaś aktywność?
chłopina mi zrobił taki cudny i piękny rower z lat 30... przemalował, wypiaskował, koszyczek dokupi a tu podobno na rowerze jeździć nie można.. jak to z tym rowerem jest? -
nick nieaktualny
-
a powiem wam że zrobiłam sie dużo bardziej wrażliwa na zapachy wczoraj mój wrócił do domu i nie mogłam sie do niego przytulić tak śmierdziało fajami a mój nie pami jechał tylko w aucie z kolesiem który pali... ale dzisiaj ma mu powiedziać żeby przy nim nie palił bo mnie ten zapach drażni:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skąd ja znam to uczucie ,,niechcenia" Ja mam wszystko porobione, tylko w kuchni muszę ogarnąć i pomyć podłogi, ale to zaraz
-
nick nieaktualny
-
Ja zaczynam od 165 i wagi w przedziale 58-60, zależy co zjem i kiedy się ważę
Moja jedyna aktywność to spacer na zakupy.
Zrobiłam właśnie rosołek:)
I prasowanie woła mnie już od kilku dni, ale ja chyba ogłuchłam...
Brzuszek zawsze miałam odstający i teraz czasem też mam taki wydęty na dodatek. Piersi już mniej bolą, ale najwygodniej mi jednak bez stanika:D Pójdę sobie dzisiaj do Pepco jak radziłyście i obczaję co mają
A kawe kupiłam sobie Inkę i piję ją z mlekiem, dobra:)
Nie palimy, ale mega mi przeszkadza smród fajek, i zauważyłam, że przy otwieraniu lodówki szybko wyczuwam zapachy i często mi przeszkadzają.
Dzisiaj wizyta u mojego gina wreszcie, na 15, z tego co pisałyście mogę już coś zobaczyć, ale niekoniecznie.
Napiszę po:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 12:59
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja zaczynam 53 kg przy 164 wzrostu. brzucha wczesniej nie mialam a teraz i brzuch i cycki ogromne, ale mam duza gorsza przemiane materii, moze to przez tabletki zrezygnowalam z cwiczen i jedyne co to spacerki jak jest pogoda.
zazdroszcze tym co maja mame albo tesciowa co caly czas podstawia jakies pysznosci pod nos. ja niestety nie mam tego luksusu i nikt mi nie dogadza
w ogole sie wkurzylam bo nie daje rady, 8 godz pracy a potem jeszcze zakupy i gotowanie, a ledwo stoje na nogach. stwierdzilam ze bedziemy kupowac obiady i tyle bo padne, jeszcze przy tych upalach. nie mowiac juz o tym ze jak sie nastoje przy kuchni to mi sie potem nie chce tego jesc
jak bylam ostatnio u mamy to mi dala jakies sloiki ale na takie odgrzewane jedzenie nie moge patrzec, caly czas mi sie marza jakies zupki albo warzywka na parze, nie mowiac juz o pierogach z truskawkami. ale mi zrobilas smaka!Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
Hej, rozgość się motylku! gratulacje
APS rozważ kupno parowara w takim razie są różne poziomy, wrzucasz mięsko, warzywka z paczki mrożone nawet, ziemniaczki, wlewasz wodę i gotowe samo się robimotylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny