Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasieńka 1985 wrote:Dziewczyny jeszcze 1,5h i wszystko będzie wiadomo, mam badzieje ze dzieć zdrowy i moze poznam plec
Martita swietnie, ze prezes okazal zrozumienie czasami wydaje sie ze mezczyzni maja bardziej ludzka twarz niz kobiety.
Dziewczyny ale macie ladne brzuszki ! u mnie juz tez troche widac ale mam wrazenie ze jest bardziej tluszczykowywiec sie nie dziele
bo jako ciazowy to nie ma sie czym chwalic
Fajnie ze tyle nowych dziewczyn sie odezwalo.
Acha w koncu kupilam sobie ksiazke w oczekiwaniu na .... bo tak reklamowalyscie wiec bede teraz miala fajna lekture do poduchy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 16:31
She86 lubi tę wiadomość
-
Karmelek świetny pomysł z tym nagraniem filmiku
Mądrze prawisz - jak zawsze :*
Pojawił się cień nadziei że może mu się uda być, ale to tak 50/50.
Jusia ale Ty chudziutka - zazdraszczamUdanej wizyty!
Kasieńka powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 16:31
muminka83, Karmelek211 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
edyś wrote:Czy krople mietowe w ciazy sa ok? Zjadlam taki pyszny i zdrowy obiad a boli mnie zoladek
Edit: zawieraja etanol, wiec odpada Co w takim razie?
No raczej chyba tak. Lepiej zaparz miętę.
Ja ostatnio zaczęłam ssać Rennie na swoją paskudną zgagę i troszkę pomaga. Ale mleko bardziej
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
ksanka wrote:hej dziewczyny czy ktoras z waz stosuje Szelazo?
jak wrazenia opinie - mi gin zalecil uzywac z uwagi na obnizony hematokryt (mam taki jak u A.Kasi) ale c zekam na dostawe
Ja używamze względu na anemię, czyli obniżony hematokryt, krwinki czerwone, żelazo i inne.
W piątek idę na morfologię to zobaczę jak mi się poprawiło po nim, ale jest bardzo polecany, bo o przedłużonym uwalnianiu. -
Hmm, ale lekko obniżony hematokryt nie musi oznaczać anemii, ja już kiedyś gdy miałam za niski miałam badany poziom hemoglobiny i żelaza, i wszystko było ok. Okazało się, że anemii nie ma i suplementacja nie jest potrzebna.
Kurcze, dziewczyny dość mocno boli mnie biodro, a do tego jakby macica od dołu po stronie tego biodra. Taki kłujący ból. Aż ciężko mi usiedzieć. Biodro mnie nie martwi, ale brzuch owszem. Wzięłam właśnie nospę, może pomoże. Ten ból więzadeł u Was też łączy i brzuch i nogę? -
ksanka wrote:hej dziewczyny czy ktoras z waz stosuje Szelazo?
jak wrazenia opinie - mi gin zalecil uzywac z uwagi na obnizony hematokryt (mam taki jak u A.Kasi) ale c zekam na dostawe
Ja dostałam Tardyferon. Różni się od Szelaza tym, że Tardyferon to lek a Szelazo to suplement.
-
A ja byłam u babci na zupce pomidorowej i pierożkach z mięskiem
mniam i oczywiście pierożki musiałam mojemu zawieźć do pracy:)
Izoleccc edyś
"Karka Aspargin to magnez z potasem - działa m.in. przeciwskórczowo. "
"Karka wujek google mówi, że to (najprościej ujmując) połączenie magnezu i potasu"
No właśnie, ale ja nie mam skurczy i on chyba za pochopnie mi to dał... Ale może faktycznie jak to tylko magnez i potas to kupię, bo wiecie nie chciałam się niepotrzebnie truć lekami, całe życie choruję coś biorę, chciałam w ciąży trochę się odtruć
Gośśś No polecam Auchan, ogólnie zamówiłam też 2 pary legginsów na allegro, czekam aż przyjdą, bo ja kupuję tylko od sprzedawców co mają same 100% dobrych komentarzy, albo większość
M+M+? Ja też wiele skorzystałam z tego forum, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy, i oglądam rzeczy co kupują dziewczyny dzięki czemu i mnie łatwiej będzie
U mnie na szczęście mąż od samego początku chodzi ze mną na wizyty, ale to też dlatego, że ma pracę na zmiany i można zaplanować czy się zamienić, nawet na warsztaty jakieś darmowe nas pozapisywałam i też pójdzie, już nie mogę się doczekać jego reakcji na opowieści co nas czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 17:10
edyś lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Robaczek89 wrote:Hmm, ale lekko obniżony hematokryt nie musi oznaczać anemii, ja już kiedyś gdy miałam za niski miałam badany poziom hemoglobiny i żelaza, i wszystko było ok. Okazało się, że anemii nie ma i suplementacja nie jest potrzebna.
Kurcze, dziewczyny dość mocno boli mnie biodro, a do tego jakby macica od dołu po stronie tego biodra. Taki kłujący ból. Aż ciężko mi usiedzieć. Biodro mnie nie martwi, ale brzuch owszem. Wzięłam właśnie nospę, może pomoże. Ten ból więzadeł u Was też łączy i brzuch i nogę?
wiem co czujesz bo z biodrem mam ten sam problem. Ostatnio wyłam z bólu. Pomogło najbardziej położenie się na boku i między nogi wielka poducha -
Robaczek89 wrote:Hmm, ale lekko obniżony hematokryt nie musi oznaczać anemii, ja już kiedyś gdy miałam za niski miałam badany poziom hemoglobiny i żelaza, i wszystko było ok. Okazało się, że anemii nie ma i suplementacja nie jest potrzebna.QUOTE]
oczywiście nie musi oznaczać anemii
mówię tylko o swoim przypadku.