Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Love_life wrote:Ja wybieram się na targi dla bobasow za 2 tyg także sobie pojezdze wozeczkami
kurcze Wy już macie całe wyprawki ja nie mam jeszcze nic..
-
Love_life wrote:Ja wybieram się na targi dla bobasow za 2 tyg także sobie pojezdze wozeczkami
ja tez nie mam nic ;P ostatnio kupiłam 2x body i tyleLove_life, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Chwilę mnie nie było, a tutaj tyle zaległości
Perła ziemi - ja robię morfologię i mocz na każda wizytę, tzn. co 3 tygodnie. Jak do tej pory zawsze wszystko było wzorowo, a mimo to mam zalecenie od gin, aby na każdą wizytę miała świeże wyniki.
A.Kasia - od 10tc. smaruję teraz głównie boczki, biodra i uda. Chociaż przyznam, że wcześniej z niewiedzy smarowałam tylko brzuch... Co do wypadania włosów to myślisz, że aż tak duże znaczenie ma na to jod? Z tego co pamiętam to masz w poniedziałek wizytę to dopytaj o to. Napisz potem czy faktycznie jod tak może wypływać na włosy. Pocieszę Cię, ze u mnie nadal -3kg. Dla mnie jest to powód do radości, bo u mnie w rodzinie tendencje są do tycia w czasie ciąży. Co gorsze - nie do zrzucenia...
Gośśś - duża ilość leków ale również sam fakt, że jesteś w ciąży może mieć wpływ na kołatanie serca. A na ostatniej wizycie jak mierzono Ci ciśnienie nie zauważono nic niepokojącego? U mojej koleżanki ginekolog w trakcie pomiary wychwycił coś niepokojącego, skierował ją na ekg, ale okazało się że to po prostu serce tak reagowało na ciążę i zwiększoną ilość krwi do przepompowania. Aparat do ekg powinni mieć w każdej przychodni.
Mania1718 - jeeej, ogromniasty brzuszek. Chyba wygrywasz ranking na wielkość
Hannia - gratulacjeMania1718, Lucky lubią tę wiadomość
-
Przed chwilą byłam u mamy, a tam wydarzyła się rzecz cudowna. Po zjedzeniu miski śledzi w sosie ogórkowym moje dziecko postanowiło pierwszy raz dać siebie odczuć!! Położyłam ręce na brzuchu i czułam jak się rusza
I tak siedziałam na kanapie i wyłam ze szczęścia. Jakie to przyjemne uczucie !!!
Dzisiaj jest kolejna rocznica śmierci mojego dziadka. Wzięłam to za jakiś znak - pewnie mój dziadek namówił swojego prawnuka/prawnuczkę do ujawnienia się matceW niedzielę Ci dziadku podziękuję
Love_life, kleo2426, Madzialena90, Kate84, Mania1718, Izoleccc, Lucky, Kajola, A.Kasia, edyś, She86, domiii, Martita88, muminka83, d'nusia, Karka, M+M+?, Magda lena, annak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLove_life wrote:Ja wybieram się na targi dla bobasow za 2 tyg także sobie pojezdze wozeczkami
Ja też jeszcze nic nie mam. Zacznę kompletować dopiero jak poznam płećMania1718, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina@ gratuluję ruchów, już coraz więcej Was je czuje. To mi uświadamia jak daleko z ciążą już jesteśmy
Ja już mam coraz więcej z wyprawki :wózek, leżaczek, butelki, smoczki, trochę ciuszków teraz jestem na etapie zamawiania pieluch, otulacz , kocyków itpw końcu do grudnia chcę mieć wszystko.
kleo2426, Karolina@, Lucky, 26Asia lubią tę wiadomość
-
No dzisiejsze tempo pisania chyba bije rekordy
nie ma szans żeby nadrobić :p
Co do włosów to u mnie niestety tez wypadają garściami ale na szczęście mam ich tak dużo ze wizualnie różnicy nie widać
A co do wyprawki to rownież czekamy na poznanie płci do 2 października a ja juz sie doczekać nie mogęMania1718, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłosy pofarbowane
Wyregulowałam też brwi i zrobiłam hennę.
Wreszcie wyglądam jak człowiek
I znowu jestem głodna...odgrzewam już zupkę bo aż mnie ssieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 14:53
Est, Mania1718, Love_life, A.Kasia, edyś, Kate84, d'nusia lubią tę wiadomość