Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:czekaj czekaj,
ja właśnie piszę, że u mnie też wszystko super a przez gin mam zapowiedzianą dziewczynkę, więc wszystko może się wydarzyć
a na genetyczych nic nie udalo się podejrzeć?
Jedyne usg mialam w 11 tygodniu ciazy, > prawdopodobnie nic by niebylo widac. W takich momentach zaluje ze nie mieszkam w Pl. Pewnie juz dawno lecialabym prywatnieNic tylko czekac
Przeraza mnie fakt ze juz jestem 5 kilo na plusie. nie mam apetytu, chipsy, slodycze poszly w odstawke. Jem duzo owocow i sporo sie ruszam a moja waga szalejeLucky lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyHej,
Dziewczyny, szybkim tętnem się nie przejmujcie. To jest normalne w ciąży. Ja mam wadę serca i ogólnie przyspieszone tętno a teraz się czuję jakby leki prawie nie działały właśnie przez ciążę. W ciąży zwiększa się ilość krwii krążącej w ogranizmie więc siłą rzeczy serce musi pracować szybciej, żeby to przepompować
Co do włosów ja też jakiś czas temu zainwestowałam w "magiczną szczotkę" do włosów i też polecam. Dodatkowo fryzjerka poleciłam mi szampon i odżywkę firmy JOICO. Kosztują fortunę ale z moimi włosami robią naprawdę dobrą robotę
Poza tym ja nadal w łóżku i na antybiotykach ale czuję się znacznie lepiej- choć cały syf schodzi mi z zatok więc smarkam i kaszlę jak opętana... a do poniedziałku trzeba wyzdrowieć bo z powrotem do pracy ;/Renka88 lubi tę wiadomość
-
Lucky ale warto sprawdzic
dla pewnosci
jak nastepne badania bede robic to na pewno zrobie tsh
Perla ja badania robie co 3 tyg (mocz. morfologie, uklad krzepniecie, d dimery, glukoze i nawet teraz posiew moczu musialam robic)
Kajola na pewno nie zaszkodzi jak sie zapytasznie chcialam zasiac niepokoju, poprostu u mnie tak bylo, bo pamietam ze sie wystraszylam, ze jeszcze mi cos ze sercem wykryja
Ale wiadomo co lekarz to inna opinia i co forum czy artykuł w necie tez cos innego pisza... Za tydzien bede na wizycie to sie zapytam o to gina, a jutro rodzinnego, bo i tak bede
Lucky, Kajola lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Madzialena90 wrote:Mania1718 a gdzie mieszkasz?
Newcastle upon Tyne
A taki mam juz brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fc9104def30.jpgEst, Madzialena90, Love_life, d'nusia, Lucky, Izoleccc, kleo2426, A.Kasia, Lula_w, krówka_muffka, Gośśś, edyś, Vincent, Kate84, skowroneczka87, 26Asia, Martita88, Karolina@, She86, kateee, jagood, Karka lubią tę wiadomość
[/link]
-
Dziękuję za kciuki i melduję się po wizycie. Maleństwo zdrowe:-)
ma 7 cm, nt=1,5 mm, kość nosowa obecna, serduszko bije 155 ud/min. Po krwiaku została blizna i gin. powiedział, że teraz powinno być już z górki. M. miał łzy w oczach, a ja wracając do pracy uśmiechałam się do obcych ludzi na ulicy taka mnie wypełniła radość i ulga:-)
A.Kasia a jak u Ciebie z tsh? Mi odkąd jestem na eutyroxie jakoś mniej wypadają. Albo to kwestia przypadku i zasługa łożyska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:33
Madzialena90, Love_life, Mania1718, Lucky, d'nusia, Izoleccc, kleo2426, Kajola, krówka_muffka, baassiia, Est, edyś, Kate84, skowroneczka87, 26Asia, Karolina@, domiii, She86, Karka, Lilou1984, Renka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHannia123 - gratulacje
7 cm to już całkiem spory maluch
Co do TSH to nie miałam nigdy z nim problemów. Na początku ciąży badałam i było ok ale przyznam, że od tamtej pory nie sprawdzałam poziomu. W sobotę i tak jadę zrobić krzywą cukrową to może i to TSH zrobię tak dla orientacji
Mi włosy w poprzedniej ciąży nie wypadały, po ciąży też nie, więc to nie reguła. Może teraz nadrabiają -
Love_life wrote:Dziewczyny a czy w Polsce też wykonują Pappa na prenatalnych czy tylko jak ktoś ma wskazania?
Ja mam 26 lat i gin mnie namawiał bardzo na PAPPA, potem dopiero się okazało, że nawet powinnam zrobić i mam je refundowane. Wydaje mi się, że to zależy od lekarza.
A co do moich wskazań do Pappa (zespół Turnera u siostrzenicy) wyczytałam, że ten zespół dotyka tylko dziewczynki a ja się spodziewam chłopca. I już jestem spokojniejszaLove_life, Est lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Aaa. Bo ja właśnie dostalam wyniki badań i tam jest pappa także myślę że w Anglii robią każdemu bo żadnych wskazań nie miałam. OK ważne ze wszystko jest w porządku
Kajola, Mania1718, Est lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*