Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Jest to aplikacja na telefon samsung
znalazlam go w "sklep play" darmowy
Sa rowniez inne aplikacje w Iphon(ach)
Wlaczasz nagrywanie, przykladasz telefon mikofonem do brzucha i slyszysz serduszko
Ściągnęłam, wypróbowałam... raz jeden udało mi się złapać odgłos serducha ale musiałam mocno telefon w brzuch wciskaćaż bolało
Mimo wszystko fajna ta aplikacjamam nadzieję, że jak dzidzia będzie większa i brzuszek urośnie, to będzie już łatwiej można namierzyć bobasa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie
przeziernosc 0,8, kość nosowa widoczna, wszystkie narządy ok, akcja serca 161 uderzeń na minutę.Ryzyko wad genetycznych minimalne.
mam film jak maluch pięknie bryka
Madzialena90, Karolina@, Tunia.a, kleo2426, kofeinka, Renka88, A.Kasia, muminka83, She86, 26Asia, Lilou1984, Kajola, skowroneczka87, d'nusia, domiii, paola87, Izoleccc, Kokaina, Martita88, edyś, Mania1718, Gośśś, Lula_w, krówka_muffka, Karmelek211, baassiia, Kate84, karlik, Est, M+M+?, Karka, perła ziemi, Hannia123 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Tunia ja mialam znieczulenie, bo wyrywali mi osemke ktora bolala diabelnie. W srode ide znow bo kolejny zaczal bolec, najgorsze ze kanalowo leczyc nie mozna i ogolnie lipa bo trzeba zrobic zdj zeba a nie mozna w ciazy, wiec lipka totalna.jusiakp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No my też już w domku
kość nosowa widoczna
NT 1,8
CRL 7 cm
serducho słyszeliśmy 160 u/min
wygląda na to że wszytko w normie
ogólnie jestem bardzo uspokojona po podglądaniu maluszka, który uparcie nie chciał pokazać fałdki na karczku i lekarz musiał się nieźle nagimnastykować
niestety nie ujawnił jeszcze co ma między nóżkami, ale idę jeszcze prywatnie za tydzień na podglądanie na lepszym sprzęcie to może się coś dowiemyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:49
kofeinka, Madzialena90, Kajola, skowroneczka87, d'nusia, domiii, A.Kasia, kleo2426, Izoleccc, Kokaina, Martita88, Mania1718, 26Asia, Gośśś, Lula_w, Karmelek211, krówka_muffka, baassiia, Kate84, Robaczek89, Renka88, Est, M+M+?, Karka, Karolina@, aaagaaatka, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:No my też już w domku
kość nosowa widoczna
NT 1,8
CRL 7 cm
mam 31 lat, jak sądzicie dziewczyny jest sens robić PAPPA? skierowania na bezpłatne raczej nie dostane...
ogólnie jestem bardzo uspokojona po podglądaniu maluszka, który uparcie nie chciał pokazać fałdki na karczku i lekarz musiał się nieźle nagimnastykować
niestety nie ujawnił jeszcze co ma między nóżkami, ale idę jeszcze prywatnie za tydzień na podglądanie na lepszym sprzęcie to może się coś dowiemy
SUUPER wieści
ja mam 30 lat i choruję od 10 lat na stwardnienie rozsiane, jeśli lekarz zauważy jakąś nieprawidłowość u maleństwa i zaleci robić jakieś badania dalsze, to oczywiście je zrobię.
Ale jeśli nie będzie wskazań do tego, to nie mam zamiaru. Wierzę,że wszystko będzie dobrze -
kofeinka wrote:SUUPER wieści
ja mam 30 lat i choruję od 10 lat na stwardnienie rozsiane, jeśli lekarz zauważy jakąś nieprawidłowość u maleństwa i zaleci robić jakieś badania dalsze, to oczywiście je zrobię.
Ale jeśli nie będzie wskazań do tego, to nie mam zamiaru. Wierzę,że wszystko będzie dobrze
na pewno wszystko będzie dobrze!
też chyba pójdę tą drogą
-
Lilou1984 wrote:na pewno wszystko będzie dobrze!
też chyba pójdę tą drogą
Według mnie trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze
Nie ma co sprawdzać na siłę jeśli lekarz nie zaleci nic dodatkowego.
No ale to tylko moje zdanie
Ja wolę żyć w przeświadczeniu, że maleństwo rozwija się prawidłowo i zdrowo, a przygodą z krwawieniem dało mi tylko do zrozumienia: "usiądź matka na dupie i odpoczywaj, a nie zapierniczasz jak dawniej"
domiii, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilou1984 wrote:No my też już w domku
kość nosowa widoczna
NT 1,8
CRL 7 cm
mam 31 lat, jak sądzicie dziewczyny jest sens robić PAPPA? skierowania na bezpłatne raczej nie dostane...
niestety nie ujawnił jeszcze co ma między nóżkami, ale idę jeszcze prywatnie za tydzień na podglądanie na lepszym sprzęcie to może się coś dowiemy
Kochana gratuluję zdrowego bobaska
Ja robiłam tylko dlatego że dostałam skierowanie ale ważniejsze dla mnie USG niż te statystyki
Ja właśnie wróciłam ze spacerku z psiutami i zdyszałam się jak stara babaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:23
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Tunia ja mialam znieczulenie, bo wyrywali mi osemke ktora bolala diabelnie. W srode ide znow bo kolejny zaczal bolec, najgorsze ze kanalowo leczyc nie mozna i ogolnie lipa bo trzeba zrobic zdj zeba a nie mozna w ciazy, wiec lipka totalna.
Mnie na całe szczęście nie boli, tylko ząb się ukruszył i plomba wyleciała, ale to co zrobiło się pod plombą to już osobna historia... nie mam pojęcia czego się spodziewać - jak się okaże, że będą wskazania do kanałowego leczenia, to też nie chciałabym czekać z tym jeszcze pół roku... kurcze...
Dziewczynki GRATULUJĘ udanych wizyt!!
-
Mania1718 wrote:Jest to aplikacja na telefon samsung
znalazlam go w "sklep play" darmowy
Sa rowniez inne aplikacje w Iphon(ach)
Wlaczasz nagrywanie, przykladasz telefon mikofonem do brzucha i slyszysz serduszko
Mania, też sobie ściągnęłam po tym jak pisałaś o tym programie, ale nic nie słyszałamChyba jakąs lipną tą aplikacje ściągnęłan (mam telefon Sony), bo nawet swojego nie słyszałam
Poszperam w wolnej chwili, może znajdę coś lepszego.
Aleksandra, trzymaj się i się nie daj porcelanowemu potworowi.
Ja zaraz na spacerek, a potem obiad schab w sosie z suszonymi grzybkamiSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚