Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Czesc Kobietki
Karmelku Powodzenia
A.Kasia Ty chudzinkoPieknie wygladasz
Moj kregoslup zbuntowal sie na maksa, czuje sie strasznie. Dzisiaj chyba przyjdzie ten monitor do sluchania bicia serduszka, myslicie ze w tym tygodniu uslysze juz cos?
Myślę że jak będziesz cierpliwa i trochę poszukasz to na bank usłyszysz serduszko maleństwa.
Daj znać oczywiścieMania1718 lubi tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Dzisiaj chyba przyjdzie ten monitor do sluchania bicia serduszka, myslicie ze w tym tygodniu uslysze juz cos?
kleo2426, Mania1718, Renka88 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja dziś wstałam skoro świt i pojechałam z mężem do lasu, sprawdzić czy może pojawiły się grzyby... ale niestety nic nie byłowięc pozostała Nam tylko przechadzka po lesie, dobre i to
Dzień fajnie rozpoczętychoć ciśnienie jest niskie, więc ja snuję się na nogach
Zupełny brak sił, no i jeszcze ta zadyszka po przejściu niewielkiego odcinka drogi...
A.Kasia pięknie wyglądasz i brzuszek śliczny
Karmelek trzymam kciuki i czekam na wieści -
no to ja tez poproszę o kciuki!
właśnie wychodzimy z moim M na prenatalne...
stres przed badaniem przezierności karkowej miesza się z radością, że zobaczę maluszka...
A.Kasia - urósłkofeinka, Mania1718, Mania1718, Mania1718, A.Kasia, Est, She86, Kajola, Mietka 30:), edyś, Karolina@, muminka83, Izoleccc, Martita88, krówka_muffka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Dzieki za odpowiedz
Maz ma dzisiaj wolne to moze uda sie posluchac razem
Sciagnelam program na telefon Baby Heartbeat Listener i wczoraj wieczorem jak juz byla cisza i dzieci spaly probowalam sluchac przystawiajac mikrofon telefonu do brzucha, raczej slabo cos slyszalam. Dzisiaj zato wyraznie slyszalam serduchowalilo jak szalone
M+M+? lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyJa nienawidzę zbierać grzybów za jedzeniem ich też nie przepadam, wg to ja nie lubię chodzić po lesie mam wrażenie że wszędzie łażą po mnie pająki i inne paskudztwa
Lilou
Trzymam daj znać po wizycie.
Będzie dobrze, ja też się stresowałam i okazało się że zupełnie niepotrzebnie -
Lilou1984 wrote:no to ja tez poproszę o kciuki!
właśnie wychodzimy z moim M na prenatalne...
stres przed badaniem przezierności karkowej miesza się z radością, że zobaczę maluszka...
A.Kasia - urósł
Na bank będzie dobrze, nie martw się kochana!!!!
I melduj jak tylko będziesz już po
Ja też mam takie uczucia co do wtorkowej wizyty. -
kleo2426 wrote:Ja nienawidzę zbierać grzybów za jedzeniem ich też nie przepadam, wg to ja nie lubię chodzić po lesie mam wrażenie że wszędzie łażą po mnie pająki i inne paskudztwa
Lilou
Trzymam daj znać po wizycie.
Będzie dobrze, ja też się stresowałam i okazało się że zupełnie niepotrzebnie
A mnie mąż rok temu zabrał pierwszy raz i tak mi się spodobało, że potem co drugi dzień chciałam jeździćja lubię łazić po krzakach
he he he
kleo2426, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kciuki za wizyty
Na usg połówkowe jestem umowiona na 16.10, bo mój lekarz mowi, ze najlepiej robic je po skonczonym 20tc.
A ja, podobnie jak Kasia, witam się w 17 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 09:36
kleo2426, Mania1718, Kajola, A.Kasia, Madzialena90, krówka_muffka, baassiia, Kate84, M+M+? lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka wrote:do mleka czy jedzenia...
coś tego typu: http://allegro.pl/dom-auto-podgrzewacz-do-butelek-wszystkie-rodzaje-i4985858319.html
bo my dosyć dużo jeździmy na wycieczki i z naluchem też nie mamy zamiaru siedzieć w domu...
Służył mi bardzo długo podgrzewałam w nim deserki i obiadki w słoiczkach wyparzałam smoczki itd. Teraz zapewne też się zaopatrzę w to urządzenie