Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejny piękny dzień się zapowiada.
    Po wczorajszym ogarnięciu mieszkanka mam zamiar leżeć do góry brzuchem :D

Po południu jestem umówiona z koleżanką na spacer więc i mały dodatkowy relaks będzie <3

Wczoraj byłam tak padnięta że nie dość że spałam po południu to jeszcze po 20 padłam jak kafka :P Oczy mi się same zamykały hihih

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• kamka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminka co ty spac niemozesz??
    Ja dzisiaj mam w planie prasowanie naszych ciuchow i dalsze pranie rzeczy malucha... No a po weekendzie prasowanie i ukladanie rzeczy lobuziaka... Za 10 dni mamy badania polowkowe:-)

nick nieaktualny, muminka83, krówka_muffka, nick nieaktualny, Kajola, Kate84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    kolejny piękny dzień się zapowiada.
    Po wczorajszym ogarnięciu mieszkanka mam zamiar leżeć do góry brzuchem :D

Po południu jestem umówiona z koleżanką na spacer więc i mały dodatkowy relaks będzie <3

Wczoraj byłam tak padnięta że nie dość że spałam po południu to jeszcze po 20 padłam jak kafka :P Oczy mi się same zamykały hihih

U nas dziś pogoda się popsuła, ale też mam zamiar dzisiaj leniuchować do znudzenia:)
    Przyjemności na kaFkowaniu i ploteczkach :)

muminka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka wrote:
    Ja dzisiaj mam w planie prasowanie naszych ciuchow i dalsze pranie rzeczy malucha... No a po weekendzie prasowanie i ukladanie rzeczy lobuziaka... Za 10 dni mamy badania polowkowe:-)

O mamo jak ja nienawidzę prasować, chcesz trochę moich do prasowania :)
    Szybko te połówkowe... ja znowu będę w lesie z badaniami :P

A tak wg to dzień dobry mamuśki :)
    ja zaczynam właśnie 15 tc.
    Życzę nam wszystkim miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 06:52

muminka83, She86, Madzialena90, Kate84, Love_life lubią tę wiadomość

• kamka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec 19 tyg... Tak wyznaczyli to tak ide... A prasowac tez nie lubie no ale ktos to zrobic musi...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cie kręcę ale ten czas leci, kurka normalnie za niedługo półmetek :)
    Ja pewnie dopiero na następnej wizycie dostanę skierowanie na połówkowe.

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka wrote:

Taki nawyk , codziennie wstaję o 6 rano. :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• 26Asia Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Połówkowe robi się między 18 a 22 tygodniem ciąży, wyczytałam, że najlepiej koło 20 tc u mnie to wypada dopiero w listopadzie :/

Ale dzisiaj witam 15 tc !! kiedyś wielkie marzenie a teraz, proszę jestem w 15 tc :) szok :)

nick nieaktualny, krówka_muffka, nick nieaktualny, muminka83, Kajola, edyś, Madzialena90, Karolina@, Martita88, Kate84, nick nieaktualny, Karka lubią tę wiadomość

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• polin Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Ciekawe czy rzeczywiście synek się potwierdzi;)

Dzień dobry!

nick nieaktualny, muminka83, Madzialena90 lubią tę wiadomość

02.01.2015 puste jajo płodowe
    marzec 2016 córa

7u22gov3o7mn8ymo.png
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Ja od miesiąca biorę zwykłą nospe trzy razy dziennie, spokojnie jak weźmiesz nawet forte nic się nie stanie :-) Karmelek, o której masz jutro wizyte? :-)
    Wizytę mam na godz.11. Właśnie powoli się szykuję. Jeżdzę do lekarza aż pod Wrocław, więc nie chcę się spóźnić;)
    Trzymajcie kciuki:)

nick nieaktualny, krówka_muffka, muminka83, Renka88, edyś, Madzialena90, Karolina@, Kate84, anitka19953 lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ciepło z rana i chciałam powiedzieć,że od 16 tygodnia maluszki Nas już słyszą, także możemy śmiało do nich mówić<serduszko>

nick nieaktualny, nick nieaktualny, muminka83, Mania1718, kofeinka, Est, Kajola, Mietka 30:), edyś, Madzialena90, Karolina@, nick nieaktualny, Karka, anitka19953, baassiia, Kate84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku trzymam kciuki :)

Kto jeszcze dzisiaj podgląda malucha ?

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, szybko się tu potem melduj co i jak :-)

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, że pojawiają się nowe Marcóweczki :)
    Ja będę miała 3 badania połówkowe.... :o mam połówkowe u swojego gina w 20tc, drugie w poradni prenatalnej w Bydgoszczy w 22tc i w Łodzi też w 22 tc. Echo serca najlepiej robić w 22 tc. Podobo ....
    Dziś mnie Staś obudził kopniakiem. Jeeeesu piękne to uczucie. Jeszcze jakiś czas temu lekarze mówili, żebym nie nastawiała się na 13tc :) a to już daleka przeszłość ha!!

muminka83, 26Asia, She86, nick nieaktualny, Mania1718, kofeinka, Est, Renka88, Kajola, Mietka 30:), edyś, Madzialena90, Karolina@, nick nieaktualny, kateee, nick nieaktualny, Karka, baassiia, Kate84, M+M+? lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda lena wrote:
    Fajnie, że pojawiają się nowe Marcóweczki :)
    Ja będę miała 3 badania połówkowe.... :o mam połówkowe u swojego gina w 20tc, drugie w poradni prenatalnej w Bydgoszczy w 22tc i w Łodzi też w 22 tc. Echo serca najlepiej robić w 22 tc. Podobo ....
    Dziś mnie Staś obudził kopniakiem. Jeeeesu piękne to uczucie. Jeszcze jakiś czas temu lekarze mówili, żebym nie nastawiała się na 13tc :) a to już daleka przeszłość ha!!

Nie ma co wierzyć lekarzom. Oni opierają się na statystykach a jest coś jeszcze niż statystyki to - wiara i nadzieja oraz cud.

nick nieaktualny, Magda lena, Est lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• 26Asia Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena ! jejku super, że już mały kopie na całego :)
    Karmelku 3mam kciuki za wizytę !

muminka83 lubi tę wiadomość

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :D Karmelek, trzymam kciuki mocno i czekam na wieści :)
    Witam też nową koleżankę! Ja również się witam w nowym tygodniu, dziś zaczęliśmy 17 :) Z tej okazji fotka brzuszka i niewyspanej mnie:

xpv4a9.jpg

Na moje oko od zeszłego tyg nic nie urósł ;) Dziś znów obudziłam się ze skurczem brzucha. Ja chyba muszę jakoś krzywo spać w nocy albo na brzuchu, mimo tej poduszki do spania. Wzięłam z rana no-spę MAX a że ostatnio dręczyło mnie pytanie czym ona się różni od FORTE to wyszukałam odpowiedzi w necie :) Może się komuś przyda:

http://www.lekinacodzien.pl/2013/07/15/rozrozniamy-no-spy/

nick nieaktualny, krówka_muffka, Mania1718, muminka83, 26Asia, kofeinka, Vincent, Est, She86, Kajola, Mietka 30:), edyś, Madzialena90, Karolina@, nick nieaktualny, kateee, nick nieaktualny, Lula_w, Karka, anitka19953, Kate84, M+M+?, Hannia123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dzień dobry dziewczynki :D Karmelek, trzymam kciuki mocno i czekam na wieści :)
    Witam też nową koleżankę! Ja również się witam w nowym tygodniu, dziś zaczęliśmy 17 :) Z tej okazji fotka brzuszka i niewyspanej mnie:

xpv4a9.jpg

Na moje oko od zeszłego tyg nic nie urósł ;) Dziś znów obudziłam się ze skurczem brzucha. Ja chyba muszę jakoś krzywo spać w nocy albo na brzuchu, mimo tej poduszki do spania. Wzięłam z rana no-spę MAX a że ostatnio dręczyło mnie pytanie czym ona się różni od FORTE to wyszukałam odpowiedzi w necie :) Może się komuś przyda:

http://www.lekinacodzien.pl/2013/07/15/rozrozniamy-no-spy/

Kochana jak nie urósł ja urósł pięknie wyglądasz nawet niewyspana :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kobietki :)
    Karmelku Powodzenia :)
    A.Kasia Ty chudzinko ;) Pieknie wygladasz :)

Moj kregoslup zbuntowal sie na maksa, czuje sie strasznie. Dzisiaj chyba przyjdzie ten monitor do sluchania bicia serduszka, myslicie ze w tym tygodniu uslysze juz cos?

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek211 wrote:
    Wizytę mam na godz.11. Właśnie powoli się szykuję. Jeżdzę do lekarza aż pod Wrocław, więc nie chcę się spóźnić;)
    Trzymajcie kciuki:)

Kochana uważaj na siebie i czekamy z niecierpliwością :)

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ