Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kolejny piękny dzień się zapowiada.
Po wczorajszym ogarnięciu mieszkanka mam zamiar leżeć do góry brzuchem
Po południu jestem umówiona z koleżanką na spacer więc i mały dodatkowy relaks będzie
Wczoraj byłam tak padnięta że nie dość że spałam po południu to jeszcze po 20 padłam jak kafkaOczy mi się same zamykały hihih
kleo2426 lubi tę wiadomość
-
Muminka co ty spac niemozesz??
Ja dzisiaj mam w planie prasowanie naszych ciuchow i dalsze pranie rzeczy malucha... No a po weekendzie prasowanie i ukladanie rzeczy lobuziaka... Za 10 dni mamy badania polowkowe:-)kleo2426, muminka83, krówka_muffka, A.Kasia, Kajola, Kate84, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:kolejny piękny dzień się zapowiada.
Po wczorajszym ogarnięciu mieszkanka mam zamiar leżeć do góry brzuchem
Po południu jestem umówiona z koleżanką na spacer więc i mały dodatkowy relaks będzie
Wczoraj byłam tak padnięta że nie dość że spałam po południu to jeszcze po 20 padłam jak kafkaOczy mi się same zamykały hihih
U nas dziś pogoda się popsuła, ale też mam zamiar dzisiaj leniuchować do znudzenia:)
Przyjemności na kaFkowaniu i ploteczkachmuminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamka wrote:Muminka co ty spac niemozesz??
Ja dzisiaj mam w planie prasowanie naszych ciuchow i dalsze pranie rzeczy malucha... No a po weekendzie prasowanie i ukladanie rzeczy lobuziaka... Za 10 dni mamy badania polowkowe:-)
O mamo jak ja nienawidzę prasować, chcesz trochę moich do prasowania
Szybko te połówkowe... ja znowu będę w lesie z badaniami
A tak wg to dzień dobry mamuśki
ja zaczynam właśnie 15 tc.
Życzę nam wszystkim miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 06:52
muminka83, She86, Madzialena90, Kate84, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamka wrote:Muminka co ty spac niemozesz??
Ja dzisiaj mam w planie prasowanie naszych ciuchow i dalsze pranie rzeczy malucha... No a po weekendzie prasowanie i ukladanie rzeczy lobuziaka... Za 10 dni mamy badania polowkowe:-)
Taki nawyk , codziennie wstaję o 6 rano. -
Połówkowe robi się między 18 a 22 tygodniem ciąży, wyczytałam, że najlepiej koło 20 tc u mnie to wypada dopiero w listopadzie
Ale dzisiaj witam 15 tc !! kiedyś wielkie marzenie a teraz, proszę jestem w 15 tcszok
kleo2426, krówka_muffka, A.Kasia, muminka83, Kajola, edyś, Madzialena90, Karolina@, Martita88, Kate84, Izoleccc, Karka lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Ja od miesiąca biorę zwykłą nospe trzy razy dziennie, spokojnie jak weźmiesz nawet forte nic się nie stanie
Karmelek, o której masz jutro wizyte?
Trzymajcie kciuki:)kleo2426, krówka_muffka, muminka83, Renka88, edyś, Madzialena90, Karolina@, Kate84, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Witam się ciepło z rana i chciałam powiedzieć,że od 16 tygodnia maluszki Nas już słyszą, także możemy śmiało do nich mówić<serduszko>
kleo2426, A.Kasia, muminka83, Mania1718, kofeinka, Est, Kajola, Mietka 30:), edyś, Madzialena90, Karolina@, Izoleccc, Karka, anitka19953, baassiia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajnie, że pojawiają się nowe Marcóweczki
Ja będę miała 3 badania połówkowe.... :o mam połówkowe u swojego gina w 20tc, drugie w poradni prenatalnej w Bydgoszczy w 22tc i w Łodzi też w 22 tc. Echo serca najlepiej robić w 22 tc. Podobo ....
Dziś mnie Staś obudził kopniakiem. Jeeeesu piękne to uczucie. Jeszcze jakiś czas temu lekarze mówili, żebym nie nastawiała się na 13tca to już daleka przeszłość ha!!
muminka83, 26Asia, She86, kleo2426, Mania1718, kofeinka, Est, Renka88, Kajola, Mietka 30:), edyś, Madzialena90, Karolina@, Izoleccc, kateee, d'nusia, Karka, baassiia, Kate84, M+M+? lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:Fajnie, że pojawiają się nowe Marcóweczki
Ja będę miała 3 badania połówkowe.... :o mam połówkowe u swojego gina w 20tc, drugie w poradni prenatalnej w Bydgoszczy w 22tc i w Łodzi też w 22 tc. Echo serca najlepiej robić w 22 tc. Podobo ....
Dziś mnie Staś obudził kopniakiem. Jeeeesu piękne to uczucie. Jeszcze jakiś czas temu lekarze mówili, żebym nie nastawiała się na 13tca to już daleka przeszłość ha!!
Nie ma co wierzyć lekarzom. Oni opierają się na statystykach a jest coś jeszcze niż statystyki to - wiara i nadzieja oraz cud.
kleo2426, Magda lena, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
Karmelek, trzymam kciuki mocno i czekam na wieści
Witam też nową koleżankę! Ja również się witam w nowym tygodniu, dziś zaczęliśmy 17Z tej okazji fotka brzuszka i niewyspanej mnie:
Na moje oko od zeszłego tyg nic nie urósłDziś znów obudziłam się ze skurczem brzucha. Ja chyba muszę jakoś krzywo spać w nocy albo na brzuchu, mimo tej poduszki do spania. Wzięłam z rana no-spę MAX a że ostatnio dręczyło mnie pytanie czym ona się różni od FORTE to wyszukałam odpowiedzi w necie
Może się komuś przyda:
http://www.lekinacodzien.pl/2013/07/15/rozrozniamy-no-spy/kleo2426, krówka_muffka, Mania1718, muminka83, 26Asia, kofeinka, Vincent, Est, She86, Kajola, Mietka 30:), edyś, Madzialena90, Karolina@, Izoleccc, kateee, d'nusia, Lula_w, Karka, anitka19953, Kate84, M+M+?, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Dzień dobry dziewczynki
Karmelek, trzymam kciuki mocno i czekam na wieści
Witam też nową koleżankę! Ja również się witam w nowym tygodniu, dziś zaczęliśmy 17Z tej okazji fotka brzuszka i niewyspanej mnie:
Na moje oko od zeszłego tyg nic nie urósłDziś znów obudziłam się ze skurczem brzucha. Ja chyba muszę jakoś krzywo spać w nocy albo na brzuchu, mimo tej poduszki do spania. Wzięłam z rana no-spę MAX a że ostatnio dręczyło mnie pytanie czym ona się różni od FORTE to wyszukałam odpowiedzi w necie
Może się komuś przyda:
http://www.lekinacodzien.pl/2013/07/15/rozrozniamy-no-spy/
Kochana jak nie urósł ja urósł pięknie wyglądasz nawet niewyspana
-
Czesc Kobietki
Karmelku Powodzenia
A.Kasia Ty chudzinkoPieknie wygladasz
Moj kregoslup zbuntowal sie na maksa, czuje sie strasznie. Dzisiaj chyba przyjdzie ten monitor do sluchania bicia serduszka, myslicie ze w tym tygodniu uslysze juz cos?
[/link]