Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
polin wrote:Byłam na wizycie. Dzidzia ma 51 mm. FHR 189 co bardzo mnie martwi w pon. kolejna wizyta to sprawdzimy jak to wygląda. Młode bujaki się na pepowinie:) trzymało między rączką a nóżkami i się huśtal. Może dlatego też te serduszko tak szybko biło. Kolejny lekarz powiedział że będzie chłopak.
nie martw sie wysokim FHR, to sie zmienia z każdą minutą, jak my sie ruszamy tez nam tetno skaczena pewno jest wszystko ok!
Est lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolin wrote:Byłam na wizycie. Dzidzia ma 51 mm. FHR 189 co bardzo mnie martwi w pon. kolejna wizyta to sprawdzimy jak to wygląda. Młode bujaki się na pepowinie:) trzymało między rączką a nóżkami i się huśtal. Może dlatego też te serduszko tak szybko biło. Kolejny lekarz powiedział że będzie chłopak.
Gratuluję więc synusia
Kochana serduszko na pewno zdrowe i w poniedziałek będzie wszystko ładnie i jak należy
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martita88 wrote:Dziewczyny bardzo proszę o poradę- skonczyła mk się zwykła nospa a mam jeszcze nospę forte i nie wiem czy mogę ją wziąć?? Co radzicie??
Pytam bo boli mnie dzisiaj brzuch i bym zaaplikowała sobie rozkurczowoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:55
muminka83 lubi tę wiadomość
-
M+M+? wrote:Marlena moja koleżanka ma córeczkę Konstancję i mówią do niej Kosia, bardzo mi się podoba.
Kokaina mi lekarz zabronił jazdy na rowerze, ale myślę że jest to spowodowane obawą o jakąś kolizję, wywrotkę. Za to dziś byłam na ćwiczeniach dla kobiet w ciąży. Były prowadzone przez rehabilitanta pod nadzorem ginekologa (lekarz przyglądał się ćwiczeniom i reagował jak były zbyt intensywne).
A z jakiego miasta jesteś? Też swego czasu szukałam takich zorganizowanych zajęć.Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyCześć, jestem z wami od samego początku ale do tej pory jedynie śledziłam wasze wpisy i czerpała wiedzę☺ obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży i szczęśliwie w II trymestrze☺
kleo2426, M+M+?, RudyTygrysek, Est, Karka, Kate84, edyś, anitka19953, Lucky, muminka83, krówka_muffka, baassiia, kateee, 26Asia, A.Kasia, smerfetka84, Kajola, Mietka 30:), Madzialena90, Izoleccc, Love_life, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetq wrote:Cześć, jestem z wami od samego początku ale do tej pory jedynie śledziłam wasze wpisy i czerpała wiedzę☺ obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży i szczęśliwie w II trymestrze☺
Witaj
Ciekawe ile jeszcze marcowych mamusiek się pojawi. Fajnie że jest nas tak dużoA.Kasia lubi tę wiadomość
-
Ja od miesiąca biorę zwykłą nospe trzy razy dziennie, spokojnie jak weźmiesz nawet forte nic się nie stanie
Karmelek, o której masz jutro wizyte?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka