Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ta pogoda nie daje mi żyć, pisałam wczoraj że pobiłam swój rekord ciążowy i spotkałam się 7 razy z porcelaną. Brzuch mi przez to zmalał
upały Teraz to dla mnie masakra
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnykamka wrote:ja w domu przy siostrzenicy używałam garka z wodą na gazie przy słoiczkach itp ale nas często nie ma w domu i to mnie zastanawia... teraz przez ciążę troszkesiedliśmy na tyłeczkach...
Ja się zrobiłam wygodna, przy pierwszym synku też grzałam w garnuszku a przy drugim wkładałam godzinkę na przód do podgrzewacza i jak się młody budził to obiadek czy deserek gotowy. Wiedziałam że zawsze idealnie podgrzany ani za zimny, ani za ciepły. Tak samo z butelką, zawsze świeża woda która stała w podgrzewaczu i w każdej chwili gotowa do przyrządzenia mleczka czy herbatki. U mnie podgrzewacz chodził 24/h
Ale każdy ma swoje sposoby.
Moja siostra np trzymała gorącą wodę w termosie i zimna przegotowaną w dzbanku i mieszała do uzyskania dobrej temperatury i wtedy robiła mleko w trasy tez zawsze brała termos
Jak dla mnie za dużo zachodu wolę podgrzewacz
-
nick nieaktualny
-
Mania1718 wrote:Dzieki za odpowiedz
Maz ma dzisiaj wolne to moze uda sie posluchac razem
Sciagnelam program na telefon Baby Heartbeat Listener i wczoraj wieczorem jak juz byla cisza i dzieci spaly probowalam sluchac przystawiajac mikrofon telefonu do brzucha, raczej slabo cos slyszalam. Dzisiaj zato wyraznie slyszalam serduchowalilo jak szalone
-
26Asia wrote:a co to za program ??
Jest to aplikacja na telefon samsungznalazlam go w "sklep play" darmowy
Sa rowniez inne aplikacje w Iphon(ach)
Wlaczasz nagrywanie, przykladasz telefon mikofonem do brzucha i slyszysz serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:31
kofeinka lubi tę wiadomość
[/link]
-
Witam was kochane mamusie w
18 tygodniu i jednocześnie w 5 miesiącuA.Kasia, Mania1718, Karolina@, kamka, Renka88, domiii, kleo2426, Vincent, Izoleccc, RudyTygrysek, Martita88, Kajola, Magda lena, She86, d'nusia, Kokaina, Love_life, edyś, Lula_w, krówka_muffka, Kate84, karlik, Est, M+M+? lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się marcówki w 18tc. Rano pojechałam jak co trzy tygodnie oddać mocz i upuścić trochę krwi. Odkąd wstałam z łóżka czuję się fatalnie - mega niskie ciśnienie i bałam się, że z tej żyły to nic mi nie wyciągnie, ale się udało.
Witam nową koleżankę! W lutym/marcu na porodówkach w PL będzie tłok
Co do chodzenia po lesie i zbierania grzybów to kocham to. Głównie dlatego, że moja wieś jest praktycznie cała otoczona lasami i jest gdzie chodzić i co zbierać. Ale teraz to w takie krzaczory bym się nie puściła ze względu na obawę przed kleszczami...
Miłego dniaMania1718, Madzialena90, A.Kasia, She86, Izoleccc, Kokaina, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ - na niskie ciśnienie słaba kawka nie jest zła
Też dzisiaj jestem jakaś zdechła. Ale mleka nie mam a bez mleka nie wypiję ;(
Madzialena90 - może mamy jakieś archaiczne telefonyWróci mąż to sobie zobaczę na jego galaxy s4 ale jakoś mnie ta aplikacja nie przekonuje
Jak ktoś ma zamiar tego często używać to zwracam uwagę na szkodliwe promieniowanie elektromagnetyczne
A tak w ogóle to gratuluję Wam wejścia w 5 miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:05
Madzialena90, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ - high five
Jak przez pierwsze kilka tygodni ciąży odstawiłam kawę to czułam się jakby mnie walec przejechał ;/ Nawet mdłości mam rzadziej odkąd wróciłam do słabej kawki z rana
kamka - jeszcze trochę i nie będziesz miała wątpliwości, że z maluchem okSzczególnie jak będzie kopał po żebrach
Mi lekarz mówił, że telefony komórkowe i laptopy mam trzymać jak najdalej od brzucha no i jako że sama pojęcie na ten temat mam średnie to wolę się go posłuchać.
muminka83, kofeinka, Karolina@ lubią tę wiadomość