Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
Ja już z kubkiem kawy (dziś niestety rozpuszczalna z mlekiem).
Zaraz trzeba powoli zacząć się szykować do kościółka, dziś olewam swój parafialny i wybieram się do Sanktuarium Maryjnego w Suserzu. Zaniosę swe prośby i podziękowania wprost do serca Maryi.
Potem powrót do domku, obiadek i ruszam z mężem na Łódź. Już nie mogę się doczekać spotkania z bratem, bratową i moją 4 letnią chrześnicą
A jutro kolejny dzień spędzony w Łodzi ale to już będzie odwiedzinowo-zakupowy dzieńmuszę się rozejrzeć za jakimiś typowo ciążowymi spodniami, bo w moich dotychczasowych leginsach gumy mnie cisną w pasie
A ugniatać dziecięcia mego nie mam zamiaru. Niech ma wygodnie i rozwija się prawidłowo
Przez ten dwudniowy wyjazd będzie mi łatwiej przetrwać do wtorkowej wizyty u ginekologa.
Aaaa... no i zapomniałabym... chyba jakieś przeziębienie mnie łapie, zimno mi i nos zawalony
Lecę... zaglądnę jeszcze do Was w południe
Miłego dnia dziewczynyKajola, kleo2426, Madzialena90, Karka, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Witam w niedzielny poranek.
Skoda tylko że taki pochmurny. brrr
No i witam się w II trymestrze ciążyi pierwszym dniu 14 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 08:02
Kajola, Renka88, baassiia, Kate84, wiewiórka17, Madzialena90, kleo2426, RudyTygrysek, Karolina@, anitka19953, M+M+?, She86, Karka, Lula_w, Est, A.Kasia, 26Asia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki,
dawno mnie nie było i chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego co się działo przez te kilka dni
Mnie strasznie nosiło ostatnio - a to wycieczka a to zakupy a to sprzątanie i gotowanie na weekend...Wczoraj z mamą zrobiłam 160 pierogów, potem odwiedziny u teściów i...lepienie pierogów bo teściowa niespodziankę chciała zrobićMówię Wam, nie spojrzę na pierogi przez najbliższe pół roku!
Dzisiaj leżę do góry brzuchem i ładnie pachnę. O!
Miłej niedzielikleo2426, Kajola, Karka, Lula_w, A.Kasia, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry koleżanki
ja właśnie w samolocie lecę na weekend do Pl. Milej niedzieli odpoczywajcie.
kleo2426, Kate84, anitka19953, Kajola, Lula_w, Est, muminka83, A.Kasia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualny
-
Witam niedzielne!
ale naprodukowałyście stron
ledwo nadgoniłam
Kofeinka ja miałam ogromne zaparcia i mi pomagały suszone śliwki zalane na noc wrzątkiem a rano wypita ta mikstura i zjedzone śliwki..chwila moment i byłam już w WC
Ja wczoraj się bawiłam bo był mój panieńskibyła impreza w domu,gry i zabawy a później wyprawa na klubu
bosko było
wszystkie moje koleżanki się na bąblowały a ja sączyłam drinki bez %%%
ślub za miesiąc!!!!
RudyTygrysek, kleo2426, Karolina@, anitka19953, Kajola, Kate84, M+M+?, She86, Lula_w, Karka, Est, muminka83, Tunia.a, A.Kasia, 26Asia, Madzialena90, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Ja już po niedzielnej mszy. Do tego śniadanie i kawa z rodzinką. Teraz oglądam z mężem "Uwaga pirat", potem zjemy obiadek i jedziemy do sklepu, pooglądać pojazdy dla naszego bąbla
Miłego dnia :*kleo2426, Kate84, She86 lubią tę wiadomość
-
Renka88 wrote:Aaa jeszcze jedno.. Dziewczyny strasznie mnie boli w pochwie jak włożę luteine. Wkurzają mnie liczne upławy, są żółte i maja takie białe sproszkowane kropki, bez zapachu. Przepraszam za szczegóły, ale może też tak macie po luteinie i nie ma co panikować. Non stop wymieniam wkładkę bo nie znoszę uczucia mokrego tam. I to kłucie w pochwie ugh...
Renka88 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dzień dobry Kobietki
Ja dziś jadę na spotkanie z przyjaciółką, widujemy się raz na pół roku także nie mogę się doczekać
Martita z ciekawości chciałam zapytać o Twoją suknie ślubnąjak rozwiązujesz sprawę rosnącego brzuszka?
Ja też brałam ślub w październiku. Było bardzo gorąco i Tobie też życzę pięknej pogodyA.Kasia, Martita88 lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Dzień dobry Dziewczynki w niedziele
Ja też kiepska noc jak zwykle, oprócz mojej bezsenności to biegam siusiu chyba z 8 razy ! Od 8 na nogach bo M dziś gra mecz o 11 i już o 9:30 wychodził. W Gdańsku pogoda też nie rozpieszcza...Ja właśnie jem drugie śniadanko bo na 1 ostatnio zawsze kiwi, błonnik i jogurt naturalny
Marita zazdroszczę takiej rozrywkowej nocy
Miłej niedzieli KochaneA.Kasia lubi tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Ja wczoraj się bawiłam bo był mój panieński
była impreza w domu,gry i zabawy a później wyprawa na klubu
bosko było
wszystkie moje koleżanki się na bąblowały a ja sączyłam drinki bez %%%
ślub za miesiąc!!!!
Cześć marcówki
Gratuluję wytrwałości w całonocnym balowaniu.Też wczoraj byłam na panieńskim.
Nie swoim, a przyszłej bratowej. Nie dałam rady być na całym i zmyłam się o 22.00. Jeszcze niezbyt dobrze się czułam, bo przeziębienie wróciło.
Ech... tak w ogóle okazało się, że miałam sporo szczęścia, że poszłam w tym tygodniu na L4, bo koleżanka cały tydzień chodziła do pracy z anginą ropną. Miała gorączkę, okropny ból gardła i brała antybiotyk, a mimo to chodziła do pracy(w szkole!). No comment. Gdybym się od niej zaraziła, to byłabym na nią wściekła.Syn Stasiu ur 02.03.2016