Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwsze ruch poczulam w 16 t (1 ciaza) lezac na plecach. Teraz juz codzienne czuje z tym, ze najlepiej gdy wlasnie leze, a reka na brzuchu:) takze 16 t wcale nie za wczesnie:)
Jeszcze dodam, ze ja mam maly brzuszek wiec malemu moze tam ciasno:p i jestem dosc szczuplaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 06:45
-
Ja dalej ruchów nie czuję, w czwartek na szczęście wizyta
Kurcze wróciłam wczoraj do pracy po L4 i znowu mega katar i lekki bol głowy, wierciłam się przez ten katar pół nocy i jestem taka niewyspana
Teściowa się wściekła na mnie że wróciłam do pracy... no ale co mam zrobić w zeszłym tygodniu byłam 4 dni na zwolnieniu, w poprzednim 3 dni na urlopie przez ten katar a teraz jest początek miesiaca i pracuję w księgowości
Mowie jej ze jak bym teraz nie wrocila to mogę sobie już wogole nie wracac do pracy, to się wscieka, że na pewno ma mnie kto zastapić, tak doopa
No i mam wyrzuty sumienia, niedoleczona wróciłam do pracy. To przeziebienie ciągnie mi się dokładnie od 1 wrzesniaDuomox nie działa kompletnie na te moje zatoki
Zobaczymy co mój gin na to w czwartekNatalia27.03.2016
-
Nie mam w sumie żadnych objawów infekcji, jedynie właśnie przy sikaniu i podcieraniu mnie szczypie, a wyniki moczu mam dobre bez bakterii. Wizyta za dwa tyg więc do tego czasu będę się smarować tym pimafucinem
Renka88 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Witam się z Wami w 16 tygodniu
Wczoraj strasznie męczyła mnie zgaga i postanowiłam wypróbować sposób na ciepłe mleko - pomogłomoże nie całkiem ale w 90%
Choć zasypiałam w pozycji na wpół siedzącej.
Dziś wepchnęłam w siebie kanapkę i boję się przychylić żeby znów się nie zaczęło.
Martita88 lubi tę wiadomość
-
26Asia wrote:Witam !
zazdroszczę ruchów, ja nic nie czuje, już zaczyna mnie to martwić...
Asiu ja jestem w późniejszej ciąży, łożysko na tylnej ściane, szczupła , brzuszek mały a też nic nie czuję .Dodam ,że Mała na każdym usg fika jak nie wiemWidocznie mamy jeszcze czas , ja mam nadzieję ,że do listopada zacznę czuć
Dzień dobry Dziewczyny !
A.Kasiu ,ale tu dziwnie bez Ciebie jak masz detoks od neta -
Hej Laski!
Karolina@! Uffff. Dobrze, że to tylko infekcja!! Ale to ciekawe, że bezobjawowa.
Dobrze, że pojechałaś na IP!
Renka, a domyślasz się czemu te wargi sromowe masz opuchnięte? Dobrze, że to nic poważnego! Chociaż w ciąży, to wszystko jest poważne.
Ja czuję się tak samo jak wczoraj, czyli jak kupa
Jutro pójdę do internisty, chociaż nie chcę antybiotykuMoże jeszcze jak dziś poleżę i poleczę się domowymi sposobami to jutro będzie lepiej...
oby!
Miłego i bezpiecznego dnia! -
Ja dziś i tak wybiorę się do gina ale w mojej miejscowej przychodni, bo od rana chodzić nie mogę takie mam klucia w pochwie nie mam pojęcia co to może być
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
A powiem wam dziewczyny że też tak marzyłam o pierwszych ruchach a dzisiaj sie mój śmiał jak małej o 4 tłumaczyłam że mamusia jeszcze chwilke chce pospać więc jakby mogłs to żeby też szła spać...
Martita88, domiii, Kate84, Kajola lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja jestem pulchna, a ostatnio nie mam już wątpliwości że puka do mnie Ktosiek z brzucha
na początku myliłam z jelitami, ale teraz od czasu do czasu - zwłaszcza wtedy gdy zjem coś słodkiego albo napije się słodkiego napoju czuję takie jakby dotykanie od środka
ale to się zdarza raz na jakiś czas - raz dziennie, raz na dwa dni i tylko wtedy gdy się położę na płasko
już się nie mogę doczekać kiedy te ruchy będą intensywne i bardziej wyczuwalne
-
ryjkek wrote:Witaj w klubie. Dzisiaj też dostałam upragnione L4 a jutro obwieszczę tę radosną nowinę szefowej
Ja miałam USG i wszystko jest w porządku. Tym razem lekarz nawet nie obrócił monitora i nie widziałam Franka, ale mój narzeczony akurat siedział na wprost monitora i mówił, że mały ruszał nóżkami.
I mój gin stwierdził, że jednak najlepiej żebym rodziła naturalnie, bo mięśniak w niczym nie będzie przeszkadzał, a później znowu będą mnie ciąć, żeby go wyciąć. Nie wiem, czy to dobrze. Nastawiłam się już na CC, a SN trochę mnie przeraża.
przecież mogą to zrobić przy cesarce. I wiem że tak robią.
-
Karolina@ wrote:Obfite uplawy spowodowane sa grzybica. Podobno dosc intensywna. Lekarz dziwil sie ze nic mnie nie swedzialo, brzuch nie bolal. Dostalam jakas tabletke dopochwowo, rano mam oddac mocz do badania i jak bedzie okej to mnie wypuszcza. Na usg wszystko ok. Z jednej strony ciesze sie ze to "tylko" grzybica. Z drugiej perspektywa spedzenia nocy w szpitalu mnie przeraza...
Często się zdarza że nie ma się objawów innych niż upławy.