Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renka mam nadzieję że to nic poważnego, ale zawsze warto sprawdzić.
Karolina, będziesz pod opieką, przejrza cie poobserwuja, odpoczniesz trochę. Wiem że pobyt w szpitalu to nic miłego ale też daje poczucie bezpieczeństwa.
Mam nadzieję że będziesz miała mile położne. -
Martka89 wrote:Boli tylko w momencie gryzienia i zaraz przechodzi? Albo jest gdzies zbyt wysokie albo nieszczelne i słodkie/zimne/ciepłe podrażniają zakończenia nerwowe dajac takie objawy. No chyba ze boli cały czas, niezależie od jedzenia, wtedy to juz poważniejszy problem.
Dokładnie, tylko w momencie gryzieniano nic, wizyta u stomatologa kolejna mnie czeka
Dzięki dziewczyny :**Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Zadnych grudek. Mialam wodnita wydzieline jaka mi sie zdarzala co jakis czas, tylko intensywna. Balam sie, ze to wody plodowe dlatego pojechalam na IP. A tutaj grzybica. Mowie lekarzowi ze dziwna sprawa bo nic mnie nie piecze, nie swedzi a on mi na to, ze w ciazy infekcje maga byc bezobjawowe. A nieleczone moga miec fatalne skutki... Aaa i dostalam mega zjebe za wczorajsza wycieczke rowerowa. Bo sie przyznalam...
-
O matko to mnie wystraszylas, bo też mam dość obfitą wydzielinę ale nic mnie nie piecze... Ale w sumie lekarz badał mnie palpacyjnie ostatnio może by coś zauważył.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Karolina dobrze, ze sie okazalo,ze to tylko infekcja... podlecza Cie i wypuszcza do domu... Lepiej takich rzeczy nie lekcewazyc...
Renka trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego. Daj znac co Ci lekarz powiedzial...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Karolina@ wrote:Zadnych grudek. Mialam wodnita wydzieline jaka mi sie zdarzala co jakis czas, tylko intensywna. Balam sie, ze to wody plodowe dlatego pojechalam na IP. A tutaj grzybica. Mowie lekarzowi ze dziwna sprawa bo nic mnie nie piecze, nie swedzi a on mi na to, ze w ciazy infekcje maga byc bezobjawowe. A nieleczone moga miec fatalne skutki... Aaa i dostalam mega zjebe za wczorajsza wycieczke rowerowa. Bo sie przyznalam...
Karolina, dobrze że wiesz na czym stoisz.
A z jakiego powodu lekarz Cie zjechał o ten rower? Właśnie z powodu grzybicy?Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Karolina całe szczęście, że już późno i nocka szybko zleci. Dobrze, że tam się Tobą zajęli, ale zaskoczyło mnie to i oczywiście też wciąż myślę, bo mam dużo wydzieliny cały czas, ale nic nie szczypie, nie piecze więc się nie martwilam....
Renka mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje, trzymam kciuki i dawaj znać.
Już wiem, że wszystko dobrze. Bardzo się cieszę, dobrze że sprawdziłas i jesteś spokojnieksza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 22:50
Renka88 lubi tę wiadomość