Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, patrzcie co mam:
Znajoma znajomej ma roczniaka i wyprzedaje ubranka. Tylko siedzę i wybieram :]
Domiii to zgadamy się jakoś na początku przyszłego tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 12:35
domiii, Karolina@, kleo2426, Kate84, She86, Love_life, Kajola, Karka, Kasia24 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Martita88 wrote:Ja dopiero 12.10 na "Mamo to ja"
Faktycznie idziemy na te same więc może jakieś spotkanko po warsztatach:) co Ty na to Martita88:)?
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
-
26Asia wrote:dajcie znać jak było na warsztatach "mama wie" i czy warto się wybrać.
ja byłam na "mamo to ja" i było całkiem fajne, spore upominki
a jutro idę na "dobra mama"
Asia A te "dobra mama " to gdzie organizują ? Widzę że pełno takich eventów jest
Ja się póki co zapisałam już do szkoły rodzeniaStart 3 listopada
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Martita88 wrote:Chętnie
o ile mój narzeczony nie zdziczeje i nie będzie chciał wracać do domu
Może nie będzie tak źle:)Powiedz mu, że nie gryzę
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Kokaina wrote:Asia A te "dobra mama " to gdzie organizują ? Widzę że pełno takich eventów jest
Ja się póki co zapisałam już do szkoły rodzeniaStart 3 listopada
http://dobra-mama.pl/spotkanie/
Rzeszów i to jutro, o ile dobrze zrozumiałam:)
a którą szkołę rodzenia wybrałaś?26Asia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Długo mnie nie było, ale jeśli pozwolicie to chciałabym wrócić
Nie sposób Was nadrobić, ale od teraz postaram się być na bieżąco
U nas wszystko ok, rośniemy, że hej, chociaż na wadze póki co tylko 2kg na plusie. Jak sie nie załatwie przez parę dni to 3
Zaczęłam odczuwać bóle takie kłujące, raz z jednej, raz z drugiej strony, czasem coś pociągnie w pachwinie. Ruchów nie czuję, a strasznie już bym chciałaa tu cisza jak makiem zasiał. Niby wiem, że mam czas, ale zdarza mi się myśleć ze bejbik za wolno rośnie albo coś
ostatnie usg mialam 18.09 a kolejne bedzie pewnie połowkowe czyli miedzy 20 a 23 tygodniem
A oto my
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf6c400216cf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 12:56
domiii, Madzialena90, ksanka, Kokaina, Magda lena, Mietka 30:), Est, M+M+?, kleo2426, edyś, Kate84, Kajola, A.Kasia, Karka, She86, Kasia24, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
arien wrote:Hej dziewczyny. Długo mnie nie było, ale jeśli pozwolicie to chciałabym wrócić
Nie sposób Was nadrobić, ale od teraz postaram się być na bieżąco
U nas wszystko ok, rośniemy, że hej, chociaż na wadze póki co tylko 2kg na plusie. Jak sie nie załatwie przez parę dni to 3
Zaczęłam odczuwać bóle takie kłujące, raz z jednej, raz z drugiej strony, czasem coś pociągnie w pachwinie. Ruchów nie czuję, a strasznie już bym chciałaa tu cisza jak makiem zasiał. Niby wiem, że mam czas, ale zdarza mi się myśleć ze bejbik za wolno rośnie albo coś
ostatnie usg mialam 18.09 a kolejne bedzie pewnie połowkowe czyli miedzy 20 a 23 tygodniem
A oto my
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf6c400216cf.jpg
Arien Pięknie wyglądacie
Ja też mam od jakiegoś czasu bóle brzucha tylko u mnie jak na miesiączkęMam wizytę u ginka w piątek, być może zrobi mi też USG połówkowe, to dopytam się czy na pewno jest wszystko ok.
Ja zaczęłam odczuwać ruchy chyba jakoś w 17 tygodniu , wszystko jeszcze przed TobąSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚