Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny współczuję Wam tych boli brzucha, ja rzadko mam. Dziś w nocy za to miałam konkretnie i o 2 już musiałam wziąć nospe bo nie mogłam wytrzymać. W każdym trymestrze jak widać coś
Ja ta szkole rodzenia też mam darmowa, warunek mogę zacząć dopiero po 21 tc... -
Z dedykacją dla tych chorych i obolałych, dla tych smutnych i wkurzonych i w ogóle dla wszystkich
Każdy ma gorszy dzień, ale trzeba wyjść z opresji z klasą
https://www.facebook.com/wyralcom/videos/879304445487556/Magda lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartita88 wrote:Dziewczyny ja właśnie sprawdziłam szkołę rodzenia w szpitalu bródnowskim i mnie zatkało - koszt 450 zł... jakaś makabra.
Edit: Jak Ci nie przeszkadza dojazd na wole czy gdzies, to zobacz sobie w swietej Zofi tam pod niego podlega a z 8 szkol rodzenia jak nie wiecej, i wiekszosc darmowa jesli placisz podatki w wawie lub jestes zameldowana. Sproboj tam cos sobie zobaczycWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 16:58
-
Cześć dziewczyny...
Podczytuje Was od rana ale jakoś nie miałam głowy do tego by cokolwiek napisać. Mam jakiś taki kiepski dzień dziś... Brzuszek mnie dziś pobolewa, poszczypujesama nie wiem co to, czyżby nadal więzadła? Oby tylko to.
A wiecie, że ja nawet nie myślałam o szkole rodzenia jeszcze... tym bardziej, że jestem z niewielkiej miejscowości i z dojazdami było by kiepsko, zwłaszcza że zima idzie
Smutno mi jest -
Hej Laski. Ja też mam dziś słaby dzień, ciągle chora jestem. Poszłam do internisty, bo w nocy bolała mnie klatka piersiowa i męczyły mnie duszności. Bałam się, że to oskrzela. Na szczęście płuca i oskrzela czyste. Mam zapalenie zatok i szykuje się na anginę. Na migdałkach i w gardle mam czopy takie białe, ze śluzu i dupa.
Lekarz nie dał mi jeszcze antybiotyku. Jeśli do piątku nie będzie poprawy to niestety, bez antybiotyku nie obejdzie się.
No nic leczę się domowymi sposobami od niedzieli, ale chyba na mnie i na Staszka nie działają
Smutno mi....
Pociesza mnie to, że jutro zobaczę mojego kochanego skarba!!!!! Jutro usg połówkowe. Stresuję się, bo w usg prenatalnym, w 12 tyg, mały miał nt 3,2 mm.
Więc bardzo chcę żeby usg połówkowe wyszło idealnie!
3majcie za Nas kciuki Ciotki!!!! Zdrówka dla Was!kofeinka, M+M+?, ksanka, Vincent, Karolina@, She86, Kokaina, Kajola lubią tę wiadomość
-
salomea wrote:Ja za dwie godziny mam wizytę, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok! Tym bardziej, że idę sama, bo mąż w szpitalu
Będzie wszystko w najlepszym porządkutrzymam mocno kciuki i czekam na wieści po wizycie
muminka83, salomea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartita88 wrote:salomea wszystko będzie dobrze :*
Ciri ale ja nie jestem zameldowana w Warszawie tylko w Ząbkach a to chyba od tego zaleźy?
Edit: ale 450zl to nie jest duzo za szkole rodzenia bo jak ja patrzylam to od 500zl w gore wszedzie szly. Weekendowy (2 dniowy) to 600zl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 17:07
-
Ja jestem zalamana
po prostu placz od samego rana
maz pracuje w norwegii, w pl ma dom, wyjezdza na 5-6tyg to ja zawijam sie z domu i ide mieszkac z synkiem do moich rodzicow, jak wraca na 2 tyg to zawijam sie tam, do niego. I taka bieganina
maz placi wysoka rate za dom, zeby splacic jak najwiecej kredytu zeby nie siedziec do starosci za granica. A ja u niego w domu nie mieszkam jak go nie ma bo.. jak myslicie? TESCIOWA. W dodatku ja nie mam prawka i musialabym codziennie prosic ja zeby zawiozla i odebrala synka ze szkoly, a to odpada. Na wynajecie mieszkania tez nas nie stac bo wtedy ledwie starczy na zycie a ja jeszcze nie dostaje chorobowego, dopiero od polowy listopada a problem taki ze moi rodzice maja problemy z komornikiem i mowili mi zebym sie dokladala do oplat, do pradu, a ogrzewanie mamy elektryczne i mimo wlaczenia na chwile grzejnika i tak siedze w grubych skarpetach i szaliku :_/ wiec za co placic? Rozumiem ze maja ciezko ale gdyby mnie nie bylo nie zuzyliby duzo wiecej tego pradu. Nie wiem co robic zalamka, zyc sie odechciewa ;-(
jusiakp
-
jusiakp wrote:Ja jestem zalamana
po prostu placz od samego rana
maz pracuje w norwegii, w pl ma dom, wyjezdza na 5-6tyg to ja zawijam sie z domu i ide mieszkac z synkiem do moich rodzicow, jak wraca na 2 tyg to zawijam sie tam, do niego. I taka bieganina
maz placi wysoka rate za dom, zeby splacic jak najwiecej kredytu zeby nie siedziec do starosci za granica. A ja u niego w domu nie mieszkam jak go nie ma bo.. jak myslicie? TESCIOWA. W dodatku ja nie mam prawka i musialabym codziennie prosic ja zeby zawiozla i odebrala synka ze szkoly, a to odpada. Na wynajecie mieszkania tez nas nie stac bo wtedy ledwie starczy na zycie a ja jeszcze nie dostaje chorobowego, dopiero od polowy listopada a problem taki ze moi rodzice maja problemy z komornikiem i mowili mi zebym sie dokladala do oplat, do pradu, a ogrzewanie mamy elektryczne i mimo wlaczenia na chwile grzejnika i tak siedze w grubych skarpetach i szaliku :_/ wiec za co placic? Rozumiem ze maja ciezko ale gdyby mnie nie bylo nie zuzyliby duzo wiecej tego pradu. Nie wiem co robic zalamka, zyc sie odechciewa ;-(
Mogę pomóc ci w sprawach komorniczych rodziców. Komornika idzie łatwo obejść. jeśli się zdecydujesz to zapraszam na priv.
-
nick nieaktualnyAle takie ceny sa wszedzie w wawie... 500zl to taki standard.... noo ale wszedzie jest troche wiecej...
Ile musisz byc zameldowana nigdzie nie ma info czyli jakbys sie teraz postatala podejrzewam ze kolo tego 25-30t.c bys miala to zameldowanie. -
nick nieaktualny
-
Hej Martita,
Zgodzili się na podmiane.
Już wysłałam im namiar na ciebie.
Na madalińskiego też jest bezpłatna dla mieszkańców Wawy
Słyszeliście o masażu Shantala też jest częścią SR
Kate słyszałam że można tam będzie zrobić darmowe zdjęcie 3d dzidziusiowe;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 19:57