Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muminka83 wrote:Mogę pomóc ci w sprawach komorniczych rodziców. Komornika idzie łatwo obejść. jeśli się zdecydujesz to zapraszam na priv.
? Można próbować się z nim dogadać, dobrą wolą poczynić jakieś ułatwiające życie ustalenia, ale nie zmienia to faktu, że trzeba być odpowiedzialnym i wywiązywać się ze wszelkich zobowiązań, a nie je obchodzić.
Est lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze tak wróce do tych Warsztatów "Mamo to ja"
U nas w Lublinie są jutro. Zapisałam się już jakiś czas temu ale tak waham i waham i nie wiem czy iść
. Kiedyś ciężarna koleżanka mnie zabrała ze sobą ale nie byłam aż tak zainteresowana bo mnie to wtedy nie dotyczyło
. Wiec zastanawiam się czy znowu się nie wynudzę...
Za to może na 26.10 pójdę na "Bezpieczny maluch".
-
arien wrote:dziewczyny, skad wy bierzecie te warsztaty wszystkie? ja wpisuje w google warsztaty dla ciezarnych 2015 i wielkie G mi wyskakuje
Kochana wejdź na świadomamama.pl,bezpieczny maluch.pl,warsztaty mamo to ja, warsztaty mama wie to chyba wszystkie które ja znam -
arien wrote:dziewczyny, skad wy bierzecie te warsztaty wszystkie? ja wpisuje w google warsztaty dla ciezarnych 2015 i wielkie G mi wyskakuje
Ja z FB
Tutaj Warsztaty Mamo to ja dla poszczególnych miast są daty:
https://www.facebook.com/Mamotoja/events?key=events
A tutaj bezpieczny maluch:
https://www.facebook.com/bezpiecznymaluch/events
-
Hej jeszcze znalazłam targi dla rodziców i kobiet w ciąży w Warszawie 10-11.10 na Krakowska 61.
W najbliższy weekend w warszawskim sklepie Świat Dziecka przy ul. Krakowskiej 61 odbędzie się trzecia edycja Targów dla Rodziców i Kobiet w Ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 18:21
-
Kasia24 wrote:Ja jeszcze tak wróce do tych Warsztatów "Mamo to ja"
U nas w Lublinie są jutro. Zapisałam się już jakiś czas temu ale tak waham i waham i nie wiem czy iść
. Kiedyś ciężarna koleżanka mnie zabrała ze sobą ale nie byłam aż tak zainteresowana bo mnie to wtedy nie dotyczyło
. Wiec zastanawiam się czy znowu się nie wynudzę...
Za to może na 26.10 pójdę na "Bezpieczny maluch".Myślę, że zawsze warto dowiedzieć się czegoś nowego albo usłyszeć coś nawet drugi raz, tak dla utrwalenia
Ja się cieszę, że na warsztatach będzie pierwsza pomoc dla noworodka, warto wiedzieć i czuć się pewniej
No i przekonują mnie te "warsztatowe" prezenty
-
Szczerze mówiac te warsztatowe prezenty to żadna rewelacja
. Tzn takie drobiazgi do zachęcenia uczestników. Tzn ja już byłam kilka razy na takich Warsztatach
. Bo ciągle mnie ciężarne koleżanki zabierały, ale to dość dawnooo byłam. Zaraz skompletuje zdjęcia "prezentów" z warsztatów
. Kiedyś na Mamo to ja nie było pierwszej pomocy, sciagneli pomysł z Bezpiecznego malucha
. W sumie wtedy bylam tylko dla towarzystwa z przyjaciółkami dlatego też tak nie słuchałam a teraz pewnie bym wiele pytań miała znajac życie.. A teraz jeżeli mój zechce ze mną iść to pójde
.
Chociaż zapisałam się własnie na Mama wie bo na tym nigdy nie byłam.
-
Magda lena będę trzymać kciuki za Was jutro
Ja dziś miałam wizytę, u Nas wszytko dobrze. Termin porodu bez zmian na 17 marca. Niestety maluch dalej płci nie ujawnił, także muszę do połówkowych czekaćNie dało się już zmierzyć bo za duży tyle wiem, że CRL ponad 12 cm i waży około 200g
Od 2 tygodni czuje się już duuuużo lepiej, energia wróciłaMoja ciąża w ogóle jakaś taka mało problematyczna. Raczej mnie nic nie boli, zgagi brak, plamień nie było, wymiotów też nie. koleżanki się śmieją, że powinnam produkcję hurtową uruchomić skoro tak dobrze znoszę
kofeinka, Kate84, ksanka, kleo2426, Renka88, She86, Madzialena90, Est, Magda lena, Kokaina, d'nusia, Kajola, Karka lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:Magda lena będę trzymać kciuki za Was jutro
Ja dziś miałam wizytę, u Nas wszytko dobrze. Termin porodu bez zmian na 17 marca. Niestety maluch dalej płci nie ujawnił, także muszę do połówkowych czekaćNie dało się już zmierzyć bo za duży tyle wiem, że CRL ponad 12 cm i waży około 200g
Od 2 tygodni czuje się już duuuużo lepiej, energia wróciłaMoja ciąża w ogóle jakaś taka mało problematyczna. Raczej mnie nic nie boli, zgagi brak, plamień nie było, wymiotów też nie. koleżanki się śmieją, że powinnam produkcję hurtową uruchomić skoro tak dobrze znoszę
No i super wieści
A to jak CRL ponad 12 cm to już się nie da zmierzyć??
Czy po prostu malec nie chciał przybrać odpowiedniej pozy? -
Pierwsze warsztaty na jakich byłam - Bezpieczny maluch - j2012 rok;)
Warsztaty Mamo to ja - 2013rok
Warsztaty Mamo to ja - 2014rok
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam jeżeli chodzi o kompletowanie zestawówale jakoś tak to było.
Kiedyś na Mamo to ja dawali dodatkowo po próbce jakiś witamin DHA - chyba po 12 tabletek - 2opakowania