Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nataszka2200 wrote:o kurcze to mi po poronieniu 1 sie wyciszyła po drugim podniosła tyle ze przy pierwszej ciazy nie wiedziałam ze mi powróciła bo za dziecka miałam...kochana nic sie nie martw głowa do góry:D a masz moze możliwosc isc do innego endokrynologa? wez badania wszystkie jakie posiadasz ze soba kurcze nie wiem jak inaczej ja bym pewne szukała innego teraz jest wlasnie taka lipa ze lekarze sa na urlopach;/
No niestety u mnie w mieście endokrynologów jest zaledwie trzech, przy czym jednego kompletnie nie biorę pod uwagę. Dzisiaj zrobiłam sobie cały profil tarczycowy, jutro spróbuję zdobyć skierowanie do endo i jakimś cudem iść na wizytę w czwartek (chociaż normalnie czeka się nawet pół roku). Pociesza mnie fakt, że przed zajściem w ciążę TSH i antyTPO były w normie. Może dużo nie "podskoczyły" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia u mnie był pęcherzyk ciążowy 4,4mm i też dzidziusia nie było, tydzień później dopiero pęcherzyk miał 131mm i dzidzia widoczna 3mm, ale jeszcze na serduszko za wcześnie. Nie martw się
Mój mąż był ze mną na wizycie przed owulacją jeszcze i teraz na usg normalnie był teżsaxatilia lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualnyKarka wrote:saxatilia u mnie był pęcherzyk ciążowy 4,4mm i też dzidziusia nie było, tydzień później dopiero pęcherzyk miał 131mm i dzidzia widoczna 3mm, ale jeszcze na serduszko za wcześnie. Nie martw się
Mój mąż był ze mną na wizycie przed owulacją jeszcze i teraz na usg normalnie był też
to mnie trzyma w ryzach :)moja ciąża jak młodsza o pare dni to koło 6 tyg będzie może... wystarczy że cykl był 33 zamiast waszych 28 -
Hej, jak tam Wasze mdlosci??? caly czas Was trzymaja? moje ustaja, wczoraj byly mniejsze a dzisiaj prawie wcale juz i nie wiem co jest graneGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
saxatilia moje cykle tak jak Twoje, nieregularne. Ost miesiączka 27 maj. Mamy podobnie:)
Ja mdłości tylko troszkę dzisiaj miałam. A tak to jeszcze nie.
Mój mąż załamał się jak zobaczył ile kosztują migdały...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:20
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
ja mialam okres 26.05, ale owulka w 17 dc.
chyba malo kto ma cykle 28 dniowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:18
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Koniecznie odzywajcie się jak poszło.
Ja mam wizytę jutro o 18.40, a właściwie usg i nie wiem czy lepiej nastawiać się pozytywnie i ew. rozczarować czy nie liczyć na nic i się martwić, a potem pozytywnie zaskoczyć. W związku z tym na zmianę jestem zadowolona i zdenerwowana