Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie nastawiam sie na wozek 3w1 i dlatego mysle o foteliku. Jedyna podroz jaka mnie czeka to ta ze szpitala czyli jakies 20 km. Do przychodni mam 10 min drogi piechota. Trzeba to dobrze przemyslec, bo wydatek nie bedzie maly:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:43
-
Ja przy wzroście 170 przed ciążą ważyłam 53 kg, spadlam do 47, a teraz waga pokazuje 56. A i tak słyszę od taty: no jedz, jedz te 9 kilo to same wody płodowe
Kajola lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
edyś wrote:Dziewczyny, prosze o porade. Czy jesli nie jestem zmotoryzowana oplaca mi sie kupowac fotelik? Jesli jednak nie bede miala, to jak dziecko ze szpitala do domu przewioze? hmm
Fotelik w szpitalu jest obowiązkowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:31
-
I ja się dołączam do gratulacji w związku z tak pozytywnymi wiadomościami z dzisiejszych wizyt
Oby tak dalej
A.Kasiu jeśli szyjka miękka, to tym bardziej się cieszę, że już masz pessar i wszystko jest pod kontrolą. teraz oby tylko pięknie trzymał do lutego
Wiewiórka niezła niespodzianka, aczkolwiek słyszałam, że wbrew pozorom takie niespodzianki nie są rzadkie, zwłaszcza gdy płeć zostaje określona ok 13 tc., że wtedy jednak nie trudno się pomylićJak już pisałam wcześniej, ja też w pierwszej ciąży do połowy miałam synka, a od połowy córeczkę, ale wtedy to wynikało z totalnej niekompetencji lekarza prowadzącego (zwłaszcza w diagnostyce usg).
Kofeinka - i ja jestem pod wrażeniem przemianyi życzę, by się sprawnie udało Wam zrealizować Wasze plany
Kate i Jusia bardzo ładnie wyglądacie, zdecydowanie Wam służy bycie w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:48
wiewiórka17, kofeinka lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Głupie pytanie, ale jak leży się na oddziale ginekologicznym, nie mówie tu po porodzie, po prostu jeśli coś idzie nie tak to jaka pizamke? koszule czy moze byc ze spodniami?
Przy masowych obchodach, koszula - lekarze twierdzą, że szybciej.
Majtki siups i gotowa do badania. -
edyś wrote:Ja nie nastawiam sie na wozek 3w1 i dlatego mysle o foteliku. Jedyna podroz jaka mnie czeka to ta ze szpitala czyli jakies 20 km. Do przychodni mam 10 min drogi piechota. Trzeba to dobrze przemyslec, bo wydatek nie bedzie maly:/
to może pożycz fotelik. bo w sumie nie widziałam nikogo kto by wynosił niemowlaka ze szpitala na rękach -
Gratulacje dziewczyny z pozytywnych wizyt!
Nam fotelik pożyczyła kumpela, potem jej oddamy, bo będzie chciała 2 dziecko
A drugi fotelik kupiłam na fb na grupie sprzedażowej z mojego miasta za 30zł, jest w bardzo dobrym stanie!
Warto poszukać od kogoś taniej po prostu jeśli potrzebny Wam na dosłownie kilka razy.
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Ja biorę koszule na pewno, wytrzymam
A dzisiaj byliśmy na warsztatach Planeta Dziecko, trochę już usypiałam, bo 3h z 1 przerwą, dali wodę, wykłady z diety, psychologii, pierwszej pomocy (sam mówił facet, że to za krótki czas), nawet z Mary Kay były babki. Niestety nic nie wygraliśmy, ale dostaliśmy trochę próbek, smoczek uspokajacz i pieluchę flanelową kolorowąStarałam się zapamiętać jak najwięcej, zobaczymy:)
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Edyś, ja też nie jestem zmotoryzowana i na pewno kupujemy fotelik. Raz, że trzeba przewieźć dziecko ze szpitala, poza tym jest bardzo możliwe, że będziemy jechać gdzieś z kimś albo taksówką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:19
-
Dziewczyny kochane! Gratuluję wszystkich dobrych, zaskakujących, nawet bolesnych, ale dobrze kończących sie wizyt
mam nadzieję, że już tylko takie będą
I żegnam się na dziś, dobranoc
Jusia, jak leżałam w szpitalu to zdecydowanie polecam koszulę jednak. Rach ciach i jesteś już gotowa do badania. Jeślli plamisz czy krwawisz to zaglądają na sekundkę do wkładki, żeby zobaczyć na jaki kolor i jak dużo, więc jak masz koszulę to też szybciej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:22
-
Cześć dziewczyny, jak to milo czytać takie dobre wiadomości
Śliczne dzidziusie, Dobre wiadomości
Kasiu cieszę się że masz weczek już założony. Za dzień lub dwa dyskomfort powinien przejść.
Dzis przyszły do mnie koszulki z Italianfashion.pl
Zamowilam w piątek i dziś przyszło. Jakość też jest dobra i jest to polska firma.
Jusia, co do szpitala to rano koszulka bo różne badania poglądowe np na lotnisku.
Ja często przebieralam się po obchodzie w leginsy jak już wiedziałam jaki mają plan na mnie.
Jeśli chodzi o tętno dzidzi i ktg, to piżamy nie przeszkadzajaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:27
-
jusiakp wrote:ehh jak ja nie znoszę koszul heh ja ogólnie mam jazdę i przeczucie że bedę musiala byc w szpitalu jeszcze przed porodem, moze na szew, nie wiem, ale tak czuje i kompletuje sobie wyprawke dla siebie, zeby potem sie nie stresowac
Co to za myśli!!! Nie nie nie! Nie wolno Ci tak się nastawiać! Wszystko będzie dobrze -
Heloł my juz po wizycie, mała waży 404g
Ale ma owinieta pepowine wokół szyjki, mam nadzieję że się z niej wyplacze bo jest strasznie ruchliwaruchy nóżkami były bardzo rozkoszne
domiii, ksanka, edyś, Karka, Est, A.Kasia, arien, kleo2426, skowroneczka87, Andriel, krówka_muffka, Kajola, Renka88, Madzialena90, Mietka 30:), She86, Hannia123, muminka83, Izoleccc lubią tę wiadomość