Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez wszystko w porzadku po badaniu:-) Dzidzius zdrowy, wszystko ma na swoim miejscu, serduszko 130 BPM, waga 359g. Termin porodu bez zmian. Nie bardzo nam chcialo pokazac buzke, skrzetnie zakrywalo sie piastkami, ale udalo sie podejrzec chociaz, ze ciaglosc wargi zachowana. Tyle, ze zdjec fajnych nie ma. Generalnie odwrocilo sie do nas plecami i nie bardzo tez chcialo pokazac oficjalnie co ma miedzy nozkami, ale doktor stwierdzil, ze niczego tam nie widzi co by wystawalo wiec zostaje Weronika:-)
She86, domiii, A.Kasia, Mania1718, Gośśś, perła ziemi, Kate84, kateee, Karolina@, d'nusia, ksanka, Est, Kasia24, baassiia, edyś, paola87, Kajola, muminka83, 26Asia, kofeinka, Madzialena90, Falon, Izoleccc, Karka, krówka_muffka, Mietka 30:), arien, kleo2426, Hannia123, Andriel lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a7fe501908d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/854011dad817.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddd7eecf90c7.jpg
a to moj kochany wstydzioszekShe86, A.Kasia, skowroneczka87, Gośśś, perła ziemi, Kate84, kateee, Karolina@, d'nusia, Est, Magda lena, Kasia24, Renka88, edyś, paola87, Kajola, muminka83, ksanka, 26Asia, Madzialena90, Izoleccc, Karka, Lilou1984, krówka_muffka, Mietka 30:), polin, arien, kleo2426, Love_life, Hannia123, Andriel, Jacqueline lubią tę wiadomość
[/link]
-
Est wrote:Dziewczyny, nie znam się na kosmetykach ale wszystkie moje koleżanki, które mają małe dzieci mówiły mi, żeby unikać kosmetyków Johnson&Johnson, że są najgorsze, mocno wyperfumowane i bardzo wysuszają skórę. Moja przyjaciółka powiedziała mi, że cały zestaw wyrzuciła do kosza w napadzie złości
Czy Wy macie jakąś opinię na ich temat?
tak, ja niestety potwierdzam - unikać JohnsonaEst lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Ja z dziecięcymi kosmetykami Johnson&Johnson nie miałam do czynienia bo położne w DSK zabroniły nam kupować tych produktów dla dzieciaczków. Ponoć wiele dzieci uczulają. Za to sama raz użyłam lawendowego płynu pod prysznic i dostałam mega wysypki a od zapachu aż głowa bolała
No ale jestem alergikiem i może dlatego tak zareagowałam.
Dzieki za informację, dla mnie jest bardzo cenna, bo ja tez jestem ciągle na coś uczulona i boję się, że mały odziedziczy to po mnie.
Teraz nawet nie bardzo mogę smarowac brzucha kremem na rozstępy, dostalam od dermatologa specjalny kremik dla atopowego zapalenia skory i dopiero po nim nie mam uczulenia!
-
Skowroneczka87, Mania1718 - gratuluję zdrowych maluszków!! Oby tak dalej
Est - niestety, ja również słyszałam wiele negatywnych opinii o Johnson&Johnson, dlatego też w ogóle nie biorę ich po uwagę. Już nie tylko ze względu na analizę SrokaO, ale też ze względu na to, że mało któremu bobasowi z mojego otoczenia te kosmetyki pasowały...Mania1718, Est, skowroneczka87 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny..
Dawno się nie odzywałam - jestem jakieś 100 stron za wami - chyba tego nie da się ogarnąć. Może w wolnej chwili uda mi się.
U mnie wszystko ok tylko mam ostatnio dużo na głowie, chcę albo zmęczona już tym wszystkim albo zirytowana... Bo nienawidzę gdy ktoś próbuje moim życiem kierować i podejmować za mnie decyzje..
USG będę miała 12.11, powinnam mieć 5.11 ale przegapiłam zapisy i nie ma miejsc do mojego lekarza (wczoraj byłam na kontroli - lekarz sprawdzal bicie serduszek - wszystko ładnie). Krew i mocz średnio wyszły, dostałam Biofen (czy coś takiego)
jeszcze nie wykupiłam, ale mam to pić 3x dziennie.
Dodatkowo lekarz mnie usilnie chce wysłać na zwolnienie, kazał mi siedzieć i nic nie robić - toż to zwariować można... Nie wiem czy to zapobiegawczo, czy może coś się dzieje złego i nie chciał mnie martwić. Ale myślę, że przy bliźniakach - jednak zapobiegawczo.
Pozdrawiam Wam serdecznie i ściskam mocno
Est, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEst wrote:Dzieki za informację, dla mnie jest bardzo cenna, bo ja tez jestem ciągle na coś uczulona i boję się, że mały odziedziczy to po mnie.
Teraz nawet nie bardzo mogę smarowac brzucha kremem na rozstępy, dostalam od dermatologa specjalny kremik dla atopowego zapalenia skory i dopiero po nim nie mam uczulenia!
A próbowałaś balsamu emolium? Mój mąż ma AZS i dzięki temu balsamowi udało mu się odstawić sterydyMusi co najmniej 2x dziennie smarować ale wszystko jest lepsze od sterydów...
skowroneczka87 - Fajowe fotkiMi również się bardzo podoba imię, które wybrałaś
skowroneczka87, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Skowroneczka Swietne wiesci
Mania sliczny dzidziusfajnie ze wszystko ok
bardzo ladne imie wybraliscie
tez mi sie podoba i to bardzo, ale moj M. sie nie zgodzil na nie
Kasia24 wydaje mi sie ze gdyby bylo cos nie tak to lekarz by ci o tym powiedzial, bo ma taki obowiazek, przeciez nie moze nic ukrywac przed toba, bardziej chyba mu chodzi o to, ze ciaza blizniacza jest dosyc wysokiego ryzyka i wiele kobiet od samego poczatku lezy i sie oszczedza mimo, ze jest wszystko ok, to i tak leza, bo wiadomo jak moga sie skonczyc takie ciaze... (nie bede tu pisac, bo mnie opieprzycie)
Mania1718, skowroneczka87 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
A.Kasia wrote:A próbowałaś balsamu emolium? Mój mąż ma AZS i dzięki temu balsamowi udało mu się odstawić sterydy
Musi co najmniej 2x dziennie smarować ale wszystko jest lepsze od sterydów...
skowroneczka87 - Fajowe fotkiMi również się bardzo podoba imię, które wybrałaś
Chyba pisalas o Mani, bo u mnie fotek niestety brak:-) -
nick nieaktualny
-
Ja też się melduję
Marysieńka zdrowa , waży już 400 gram do niczego się przyczepić nie można
Renka88, A.Kasia, d'nusia, ksanka, Est, skowroneczka87, 26Asia, She86, Mania1718, muminka83, Madzialena90, Izoleccc, Gośśś, kateee, domiii, Tunia.a, Karka, Kajola, krówka_muffka, Mietka 30:), arien, kleo2426, Hannia123, Andriel lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Ja też się melduję
Marysieńka zdrowa , waży już 400 gram do niczego się przyczepić nie można
No widziiisz. Nawet wieszanie prania nie zaszkodzilo, nawet chodzenie po schodach i nawet straszna wyprawa do babci
P.s. już wiem, że się nie obraziszmuminka83, aleksandrazz, A.Kasia, domiii, Mietka 30:), Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU wszystkich połówkowe pozytywne. Wiem, że to głupie ale czuje jakby się kurczyły miejsca na pozytywne zakończenie połówkowego z marcówek
Moja przyjaciółka twierdzi, że skoro chodzę do 2 lekarzy i średnio co 2 tydzień mam USG, u jednego z nich jest super hiper nowoczesny sprzęt i miałam dość długą wizytę w 17 tygodniu, mam poprawne wyniki morfologii - to na pewno wszystko jest OK i gdyby coś nie było OK to już bym wiedziała. Mimo to jakoś się boję