Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena, super pomysł z tym mailem!
wtedy każdy od razu mógłby segregować, nie musiałaby tego robić jedna osoba
Martita, jeszcze raz gratulujęja w tym roku miałam pierwszą rocznicę ślubu
Domii, a do kiedy ta promocja? Ogólnie polecacie produkty do prania tej firmy Jelp? Bo ja nie miałam z nią jak na razie do czynienia w praktyce.
Kofeinka, też tak mam... Tyle, że ja mam gina w piątek o 15 dopiero. Ech, jeszcze te 2 dni wytrzymaćMam nadzieję, że u nas obu będzie wszystko dobrze!
Dziewczyny, masakra z tym ZUS-emmam nadzieję, że wszystkie kontrole skończą się pozytywnie!
Jusia, przede wszystkim świetnie, że sprawa z mieszkaniem się wyjaśniłaCo do prawka, to sama nie wiem, co Ci radzić... Ale też słyszałam jak Muminka, że testy są ważne bezterminowo.
Mania, gratuluję synka
A do mnie dzisiaj dotarło trochę ciuchów ciążowych, pożyczonych od koleżanki, nareszcie mam w czym chodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:26
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
noelka wrote:Domii, a do kiedy ta promocja? Ogólnie polecacie produkty do prania tej firmy Jelp? Bo ja nie miałam z nią jak na razie do czynienia w praktyce.
do wyczerpania zapasów, więc ciężko przewidzieć
ja przeczesałam internet w tej sprawie i bardzo polecany jest Jelp i Lovela - mam już produkty obu, zobaczę który się lepiej sprawdziWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:36
-
Domi - dzięki za info
Ja na razie mam ich kapsułki do prania, które wygrałam, no ale jeszcze ich nie wypróbowałam.
Muminka, no ja niestety już od jakiegoś czasu nie mogę dopiąć się w spodniach sprzed ciąży. Bluzki i inne rzeczy są ok. Ech, poczułam się teraz gruboWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:40
-
domiii wrote:do wyczerpania zapasów, więc ciężko przewidzieć
ja przeczesałam internet w tej sprawie i bardzo polecany jest Jelp i Lovela - mam już produkty obu, zobaczę który się lepiej sprawdzi
Domii to daj znac, które Twoim zdaniem są lepsze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania rewelacja, gratuluję zdrowego synusia i udanej wizyty
Marita dużo szczęścia na nowej drodze życia
Co do ciuszków, to ja chyba od 3 miesiąca przerzuciłam się na ciążowe spodnie bo te mnie jakoś w brzuch nie uwierają i wygodniej. Ale jeszcze w swoje urodziny 3tygodnie temu weszłam we wszystkie sukienki XSMania1718 lubi tę wiadomość
-
Vira wrote:Wiem, że pewnie nie na wielkie mrozy ale myślicie, że to dobra alternatywa dla płaszcza na zimę?
http://www.vubu.pl/product-pol-62124-Gruba-szara-bluza-narzutka.html
Mi właśnie wczoraj przyszła paczka z tą bluzą tylko czarnai polecam serdecznie ja
cieplutka, długa, trochę mi odstaje na plecach ale jeszcze dorosnę do niej
-
noelka wrote:Tylko nie wiadomo, czy Domii ma zamiar wypróbować je w najbliższym czasie
pewnie najwcześniej w styczniu jak będę wszystko Malucha prać i prasować
no i też zależy jak on zareaguje na te środki, więc chyba nie pomogę w wyborze - nie wcześniej niż w lutym -
Może ktoś będzie zainteresowany, bo w Rossmannie od 20 października jest promocja na Pampersy i produkty Johnson&Johnson
A to ja rano, u mnie brzuszek ostatnio ruszyłNa wadze +3.5 kg Mi zostały tylko 1 biodrówki w których czuje komfortowo, tzn nie ściskają mnie gdy siedzę przy biurku w pracy (na stojąco/chodząco w kilku sie mieszczę)
Mania1718, A.Kasia, Kate84, RudyTygrysek, Karolina@, Kajola, Izoleccc, Karka, krówka_muffka, Mietka 30:), kleo2426, Hannia123, Andriel lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Może mieszczę się bo brzuszek mam dosyć wysoko a spodnie zawsze nie były z wysokim stanem a niski akurat zapina je się pod brzuszkiem.... hmmmm
To masz super, moj brzuch niestety jest nisko.
Mam też nisko łożysko, ale o tym już marudziłam
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie znam się na kosmetykach ale wszystkie moje koleżanki, które mają małe dzieci mówiły mi, żeby unikać kosmetyków Johnson&Johnson, że są najgorsze, mocno wyperfumowane i bardzo wysuszają skórę. Moja przyjaciółka powiedziała mi, że cały zestaw wyrzuciła do kosza w napadzie złości
Czy Wy macie jakąś opinię na ich temat?
-
nick nieaktualnyJa z dziecięcymi kosmetykami Johnson&Johnson nie miałam do czynienia bo położne w DSK zabroniły nam kupować tych produktów dla dzieciaczków. Ponoć wiele dzieci uczulają. Za to sama raz użyłam lawendowego płynu pod prysznic i dostałam mega wysypki a od zapachu aż głowa bolała
No ale jestem alergikiem i może dlatego tak zareagowałam.