X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania gratulacje synka, piękne imię !

domiii, Mania1718 lubią tę wiadomość

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• noelka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena, super pomysł z tym mailem! :) wtedy każdy od razu mógłby segregować, nie musiałaby tego robić jedna osoba

Martita, jeszcze raz gratuluję :) ja w tym roku miałam pierwszą rocznicę ślubu

Domii, a do kiedy ta promocja? Ogólnie polecacie produkty do prania tej firmy Jelp? Bo ja nie miałam z nią jak na razie do czynienia w praktyce.

Kofeinka, też tak mam... Tyle, że ja mam gina w piątek o 15 dopiero. Ech, jeszcze te 2 dni wytrzymać :P Mam nadzieję, że u nas obu będzie wszystko dobrze! :)

Dziewczyny, masakra z tym ZUS-em :/ mam nadzieję, że wszystkie kontrole skończą się pozytywnie!

Jusia, przede wszystkim świetnie, że sprawa z mieszkaniem się wyjaśniła :) Co do prawka, to sama nie wiem, co Ci radzić... Ale też słyszałam jak Muminka, że testy są ważne bezterminowo.

Mania, gratuluję synka :)

A do mnie dzisiaj dotarło trochę ciuchów ciążowych, pożyczonych od koleżanki, nareszcie mam w czym chodzić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:26

Mania1718 lubi tę wiadomość

• domiii Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noelka wrote:
    Domii, a do kiedy ta promocja? Ogólnie polecacie produkty do prania tej firmy Jelp? Bo ja nie miałam z nią jak na razie do czynienia w praktyce.

do wyczerpania zapasów, więc ciężko przewidzieć :(
    ja przeczesałam internet w tej sprawie i bardzo polecany jest Jelp i Lovela - mam już produkty obu, zobaczę który się lepiej sprawdzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:36

d69c2n0azl70dnw1.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam czytam wam i już nosicie te ciuszki typowo ciążowe a ja nadal mieszczę sie w te z kilku tygodni przed ciążą. Czasem też mam wrażenie że nawet w biodrach schudłam bo spodnie jakby za duże w tym miejscu. No cóż to czekamy :D

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• noelka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi - dzięki za info :) Ja na razie mam ich kapsułki do prania, które wygrałam, no ale jeszcze ich nie wypróbowałam.

Muminka, no ja niestety już od jakiegoś czasu nie mogę dopiąć się w spodniach sprzed ciąży. Bluzki i inne rzeczy są ok. Ech, poczułam się teraz grubo :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:40

• Est Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    do wyczerpania zapasów, więc ciężko przewidzieć :(
    ja przeczesałam internet w tej sprawie i bardzo polecany jest Jelp i Lovela - mam już produkty obu, zobaczę który się lepiej sprawdzi :)

Domii to daj znac, które Twoim zdaniem są lepsze.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Est Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminko , u mnie nie ma szans, zebym zapięła spodnie sprzed ciąży. Nie zapnę też na brzuchu koszul i większosci dopasowanych kurtek.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• noelka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Domii to daj znac, które Twoim zdaniem są lepsze.
    Tylko nie wiadomo, czy Domii ma zamiar wypróbować je w najbliższym czasie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No - Belly się obudziło i przysłało mi maila, że jestem w 21 tygodniu ciąży.Dziwne to jest bo zawsze dostawałam o 7:58 a dziś dopiero 18:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie ciuchów to ja spodnie ciążowe to tak już od 11 tygodnia ciąży noszę bo się nie mogłam dopiąć.
    Z bluzkami lepiej bo część jest albo tak skrojona, że jest luźna a część na tyle elastyczna, że brzuszek się mieści

• Est Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, bluzki ja też noszę bez problemu.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może mieszczę się bo brzuszek mam dosyć wysoko a spodnie zawsze nie były z wysokim stanem a niski akurat zapina je się pod brzuszkiem.... hmmmm

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania rewelacja, gratuluję zdrowego synusia i udanej wizyty :-)

Marita dużo szczęścia na nowej drodze życia :-)

Co do ciuszków, to ja chyba od 3 miesiąca przerzuciłam się na ciążowe spodnie bo te mnie jakoś w brzuch nie uwierają i wygodniej. Ale jeszcze w swoje urodziny 3tygodnie temu weszłam we wszystkie sukienki XS ;-)

Mania1718 lubi tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:
    Wiem, że pewnie nie na wielkie mrozy ale myślicie, że to dobra alternatywa dla płaszcza na zimę?
    http://www.vubu.pl/product-pol-62124-Gruba-szara-bluza-narzutka.html

Mi właśnie wczoraj przyszła paczka z tą bluzą tylko czarna :) i polecam serdecznie ja :) cieplutka, długa, trochę mi odstaje na plecach ale jeszcze dorosnę do niej :P

• domiii Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noelka wrote:
    Tylko nie wiadomo, czy Domii ma zamiar wypróbować je w najbliższym czasie ;)

pewnie najwcześniej w styczniu jak będę wszystko Malucha prać i prasować :)
    no i też zależy jak on zareaguje na te środki, więc chyba nie pomogę w wyborze - nie wcześniej niż w lutym :D

d69c2n0azl70dnw1.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś będzie zainteresowany, bo w Rossmannie od 20 października jest promocja na Pampersy i produkty Johnson&Johnson

243441z.jpg

A to ja rano, u mnie brzuszek ostatnio ruszył :) Na wadze +3.5 kg Mi zostały tylko 1 biodrówki w których czuje komfortowo, tzn nie ściskają mnie gdy siedzę przy biurku w pracy (na stojąco/chodząco w kilku sie mieszczę)

24lt2y1.jpg

Mania1718, A.Kasia, Kate84, RudyTygrysek, Karolina@, Kajola, Izoleccc, Karka, krówka_muffka, Mietka 30:), kleo2426, Hannia123, Andriel lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Może mieszczę się bo brzuszek mam dosyć wysoko a spodnie zawsze nie były z wysokim stanem a niski akurat zapina je się pod brzuszkiem.... hmmmm

To masz super, moj brzuch niestety jest nisko.
    Mam też nisko łożysko, ale o tym już marudziłam :-)

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baassiia - dzięki za info o promocji - super :-) Skorzystam na pewno

• Est Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie znam się na kosmetykach ale wszystkie moje koleżanki, które mają małe dzieci mówiły mi, żeby unikać kosmetyków Johnson&Johnson, że są najgorsze, mocno wyperfumowane i bardzo wysuszają skórę. Moja przyjaciółka powiedziała mi, że cały zestaw wyrzuciła do kosza w napadzie złości :-)
    Czy Wy macie jakąś opinię na ich temat?

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z dziecięcymi kosmetykami Johnson&Johnson nie miałam do czynienia bo położne w DSK zabroniły nam kupować tych produktów dla dzieciaczków. Ponoć wiele dzieci uczulają. Za to sama raz użyłam lawendowego płynu pod prysznic i dostałam mega wysypki a od zapachu aż głowa bolała :/ No ale jestem alergikiem i może dlatego tak zareagowałam.

‹‹ 848 849 850 851 852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ