Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChciałam się pochwalić, że właśnie w radio grała Republika i mój młody tak się rozszalał, że myślałam, że wyskoczy w brzucha
Już od jakiegoś czasu go czuje co trochę, z reguły jak kładę się spać, ale teraz dał taki popis, że aż się zdziwiłamMartita88, Tunia.a, Andriel, Love_life, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Alina , przepiekna z Ciebie dziewczyna!
Martita , super wygladalas!
Vira , u nas imię było kompromisem, maż bardzo chciał Stasia, mi się nawet podobało ale bez wiekszego szału a teraz tak się przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko nazywało się inaczejTo jest po prostu imię stworzone dla niego
Martita88, alinalii lubią tę wiadomość
-
przyszedł mi rogal do spania
także w nocy będę testować
Mąż chyba pójdzie w odstawkę
Ja jestem zmarzluch i w nocy się do niego zawsze przysuwampoza tym, zazwyczaj zajmujemy razem tylko pól łóżka, bo lubimy blisko
Niektóre pary mówią, że mają 2 kołdry, a my mamy taką raczej wąską i nikt nie narzeka, bo sie można przytulić przecież
a teraz to nie wiem
ten rogal taki duży
Andriel, Love_life, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEst - no to może się przekonam do Alicji
Do Sary też nie byłam przekonana tak na 100% ale mąż chciał więc przywykłam.
Ale skoro się mojemu M Sara odwidziało to może mu się Ala też potem odwidzi.
Jakby nie było trochę czasu jeszcze mamy.
Widziałam na allegro dużo osób sprzedaje na licytacjach fajne ciuszki. Np po ok 50 sztuk i licytacje są od złotówki.
Zastanawiam się czy skusić się na taki zestaw.
Moja przyjaciółka ma dwie dziewczynki i cały czas mówiła, że da mi ciuszki ale teraz jakoś się nie kwapi do konkretów. Jakoś tak powiedzmy ze nie podejmuje tematu a mnie trochę głupio pytać.
Z drugiej strony zakupie taki zestaw a potem ona mi da troche rzeczy, których mała nie założy bo wyrośnie.
Jak u Was z ciuszkami ? -
nick nieaktualnyDo mnie też dziś przyszedł rogal. Nie wiedziałam, że to takie cholerstwo wielkie.
Już widzę mojego męża jak się będzie skarżył na rano, że mu ciasno.
Te co już mają rogala - jak to sie wogóle na tym śpi? Ja myślałam, że ten rogal wchodzi pod brzuch a jest tak wielki i gruby że nie ma takiej opcji.
Wiem, ze się między nogami go trzyma - ale po kiego takie to długie.... -
Vira u nas w kwestii imienia to jest to
Amelke zdecydował M,ale z listy którą mu podsunęłam
Co do ciuszków, ja się nie wypowiem bo jestem jakaś nienormalnaza chwilę mała będzie miała swoją garderobę w rozmiarze 56-68
obiecałam sobie po Sobotnich zakupach, że to koniec po czym zapisałam się do grupy Mamy z Poznania sprzedajemy i w Gdańsku i właśnie zakupiłam takie całe paki zestawów
-
Vira, mi imię Zosia się przysnilo już rok temu. Mąż nie dyskutowal zwłaszcza że tak na imię miała jego ukochana babcia. Więc u nas nie było dyskusji tylko oznajmienie jak będzie córcia to będzie Zosia a mąż na to super i tak zostało. Właściwie byli wiadome od roku. Od kiedy zaczęliśmy się starac
-
nick nieaktualny
-
wiewiórka 17
Mnie cały brzuch pod wieczór twardnieje (tak jakby cały brzuch), a ponadto czasami twardnienie też miejscowo macica. Dziś na wizycie lekarka po raz kolejny powiedziała, że w takich sytuacjach mam brać no spę.
anie93lica
Mój pępek bez zmian. Na wadze przybieram regularnie, tak też powiększa się brzuch. Łudzę się, że w ten sposób skóra stopniowo przyzwyczaja się do rozciągania i może nie będzie rozstępów…
Kate84
Jestem Twoją fanką z tą aktywnością fizyczną. Ja to taki typ stacjonarny…
Martita88
Fajna z Was para.
Vira
U mnie był plan, że jeśli będzie dziewczynka to właśnie Alicja. To piękne imię. Teraz jest bardzo popularne, co widać w rankingach popularności, ale też kiedy przegląda się GW, w której są zawsze zdjęcia nowonarodzonych maluszków. Sporo tam Alicji.
Co do picia kawy w ciąży to na początku forum któraś z dziewczyn dawała sygnał, że pisała na ten temat pracę magisterską. Odradzała. Oczywiście kawę, a nie magisterkęJa przyznaję, że piję kawę w sobotę, ale trochę oszukuję tzn. puszczam z ekspresu „piankę mleczką”, a potem do niej najsłabsze i najmniejsze espresso.
-
nick nieaktualnyJa chyba do końca ciaży nie będe wiedzieć jak moje dziecko będzie mieć na imię na pewno.
Czasem jest tez tak, że rodzice mają wybrane imię a jak dziecko przychodzi na świat to zmieniają bo tamto wybrane nie pasuje do danej buzi. Więc też się nie chce nastawiać na 100%
Póki co zostaje Alicja - ale za dobrze znam siebie i pewno mi się odwidzi bo Alicja to nie jest "TO"
-
Ja dziś miałam kolejne badanie połówkowe.
Co do zasady potwierdziły wczorajsze wyniki, z tym że mały facet przytył 4 gramy.
Niestety na serduszko padał cień z kręgosłupa i lekarka nie mogła dokładanie go obejrzeć. Tak więc za dwa tygodnie ma ponownie sprawdzić, czy wszystko ok. Powiedziała, że jeżeli chcę to mogę w tym czasie iść na echo serca. Nie będę jednak panikować. Wczoraj lekarz (z najwyższymi tytułami) sprawdził wszystko dokładnie i nie miał zastrzeżeń. Tak więc echo odkładam, i poczekam co wyjdzie na kolejnej wizycie.
baassiia, Andriel, Est, Hannia123, Martita88, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNazywam sie Liwia, mam 21t4d, waże az 411g, rozwijam sie prawidłowo i kopie matkę po brzuchu co jest teraz moim ulubionym zajeciem, tatuś mówi,że jestem taaaaaaka ładna, a pan doktor mimo ze mamusia chciala zdjecia w 2d pokazał mnie w 3d i dał rodzicom moje zdjecie buzi w 3d a tak się prezentuje
Wiec u mnie wszystko ok szyjka 32mm. Można na pierwszej stronie napisac ze u mnie dziewczynka Liwia bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:48
baassiia, M+M+?, Renka88, Andriel, A.Kasia, wiewiórka17, d'nusia, Est, Hannia123, domiii, kateee, Izoleccc, edyś, Martita88, RudyTygrysek, Karka, Mania1718, Jacqueline, Madzialena90, Kajola, krówka_muffka, Karolina@, 26Asia, kofeinka, Mietka 30:), anie93lica, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
anie93lica wrote:Kate, to super
Ja chyba nie mam tyle motywacji i chęci by ćwiczyć.
Kochana a cwiczylas przed ciaza? jak nie cwiczylas to może lepiej się wstrzymac. Ja przed ciążą ćwiczyłam 3-4x tyg teraz 2 planuje 3 ale mam szkole wieczorowo 2 x w tyg także myślę o basenie. Zapisz się może na basen[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
jusiakp a to już koniec miesiąca prawie, ostatni tydzień. Ja wole nie sprawdzać, bo u nas to jest różnie. Oprócz tego, to mamy stałe wydatki kredyt, ZUS z męża firmy+ dochodowy, czynsz, opłaty. Z samego już wychodzi porażająca kwota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:47